38

d-r

преди 10 години

Kato nedovolstvate ot doktorite,za6to ne se lekuvate pri znahari!6te patite malko pove4e,no balgarskia pazient zaslugava!Koi ot vas e rabotil I daval no6ni degurstva bez zaplazane 6 meseza?Az v BG polu4avah 460 lv.,a sega vGermany za sachata deinost vzimam 6200 Euro.Iskam da vi osvetlia po oche edin vapros-v 4asnite bolnizi rabotiat kolegi ot dargavnite,taka 4e lekaria ne moge da nadhvarli sebe si-kolko si moge,tova e!

37

Mangi4a

преди 10 години

Хайде да се съберем съмишленици и да се опитаме да ги променим нещата!Стига сме лаяли зад дувара!

36

Аз

преди 10 години

До не на мафията в бяложалко, че в тази държава има такива тикви като теб. Ти си по-голяма тиква и от господаря си. Няма просперираща нация на планентата, която да мрази лекарите, учителите и другата интелигенция. Само Вие българчетата с промитите мозъци сте способни да мразите и само да мразите. След 5 години ще останете без никакви докторчета в бяло. Ще се молите някой да ви измери кръвното, но ще бъде късно. Мразете, проблемът е в мразещия. Ние Ви прощаваме, защото всеки ден спасяваме хора.

35

hes

преди 10 години

До ЛилиИзглежда на Вас не ви е ясно, че медиците са възмутени от рекетьорските действия на правителството - ако подпишат, че са готови до края на годината да получават 80% от парите, ги получават. Ако не - пари не се получават. Какво стана с едно малко заемче, което бе взето уж за резерв - за непредвидени случаи?

34

Лили

преди 10 години

Нали на всички тук им е ясно, че воят на медицинските работници е в защита на собствения им джоб, а не както те го представят, за здраве и за интересите на пациентите...

33

Анонимен

преди 10 години

Политиката на висока безработица и ниски заплати води до фалит здравеопазването и образованието, защото те разчитат на пари от данъци и осигуровки. Когато имаш висока безработица и ниски заплати, трябва да вдигнеш данъците на богатите и на тези които могат да плащат иначе цялата система върви към фалит. Другата възможност е да се приватизират болниците и училищата, но тогава само богатите в София ще могат да се лекуват и учат а останалите ще трябва да умират или да живеят на помощи

32

Mangi4a

преди 10 години

До до"борците" и 32ДОЛУ ТИКВЕНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ!Доволен ли си?

31

до"борците"

преди 10 години

Към "борците" срещу "докторската мафия",години ви промиваха мозъците, че лекарите са виновни, предумишлени убийци, а хич не ви е на акъл, че всичко струва пари - и апаратурата, и медикамента, и труда. Вие работите ли без пари? А докторите явно трябва по Коледа да си носят от къщи медикаменти! Щот са дали клетва?!?! И това, и предишното правителство активно разсипват болниците! Що не скачате срещу ГЕРБ, че ни окрадоха 1,5 млрд. здравни осигуровки, а БСП угаждат на полицаите и загробват болници

30

Mangi4a

преди 10 години

Мафията цвят няма!

29

Ново начало

преди 10 години

Тази държава върви стремглаво по нанадолнищото. А елитът си спори кой назначил повече калинки, кърлежи и друга многоръка фауна... Трябва да почнем да си търсим правата, като началото на този процес трябва да е спиране на очакаванията Бойко/Станишко да преживее катарзис и да ни оправи!

28

Анонимен

преди 10 години

Пирогов беше източена през 2009 -2013 г. за да може да се приватизира.

27

vse oshte mi puka

преди 10 години

До злорадстващите гробарски ***, използващи в партийни интереси стачката на лекарите от Пирогов. Болницата е била пред фалит и по време на управлението на ГРОБ. И тогава те са имали същите искания. ТА КОЙ ОКРДЕ КАСАТА, гробароуроди? Натискахте се на реформаторите, на атака, употребихте студентите, сега и лекарите искате да използвате за гнусната ви долна цел - ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА?!

26

до генади

преди 10 години

Личи си, че си кух гербер, я кажи кой източи 2 милиарда от НЗОК, аз ще ти подскажа започва с Д и завършва на янков.

25

Анонимен

преди 10 години

Протестите трябва да са пред централата на ГЕРБ, защото ГЕРБ и Дянков източиха 1,5 милиарда лева от резервите на здравната каса. Освен това много доктори станаха милионери и не си плащат данъците.

24

Анонимен

преди 10 години

Сигурно червените *** и тях ще изкарат, че са им платили от ГЕРБ. Та една груба сметка - ако на глава се плаща по 50 лева, значи от ГЕРБ до този момент са похарчили еквивалентното на цената на Майкросогт, Гуугъл и Оракъл... Сумирани. А щеше да е по-изгодно да ги купят.

23

не на мафията в бяло

преди 10 години

Лекарската мафия, облечена в бяло....съзнавате ли колко опасна е днес тя??? Едва ли....е ще го осъзнаете едва, когато легнете на масата и пред вас застане докторчето в бяло и екипа му от съмишленици мафиоти, също облечени в бяло. И никой да не смее да ме репликира и да реве насреща ми, че не е така! Идете в която и да е държавна или общинска болница сблъскайте се с докторчетата в бяло, но преди това почакайте 2-3 часа на опашка и сами си направете изводите.

22

Бай Хасан

преди 10 години

артък докторята , че то след 2-3 години няма да има кой да лекуват - сетила се Мара да са побара по резервоара- КАТАСТРОФАТА Е НЕИЗБЕЖНА - СПАСЕНИЕ НЯМА АКО ЩЕ ДА СИ СЪДЕРАТ ТРЪТКИТЕ СТУДЕНТИТЕ

21

Mangi4a

преди 10 години

До ERВиждам че разбираш нещата. Хайде да наберем съмишленици и да се опитаме да ги променим!Стига сме лаяли зад дувара!

20

гнусняци червиви

преди 10 години

Дежа-вю, като дойде БСП/ДПС на власт и се почват стачките, заради тоталната им некадърност, наглост и тъпанарщина. Едно нещо не могат да направят като хората, а излъгах, бива ги в едно - във фалитите. Хората не могат да ви понасят, Станишев, мишко проклета, не могат да ви дишат. Ако не са купените гласове в *** махали и сенилните старци над 80години, ще видите власт през крив макарон. Разпродайте България на турците, това ви е целта, явно! Проклети да сте!

19

ER

преди 10 години

До vargЩото сте роби бе! Те не протестират, а изпълняват!!За да протестираш трябва малко мозък, робите нямат!!