10

янки

преди 10 години

welcome to the real world!!! другия път изберете пак кумонягите.

9

Анонимен

преди 10 години

Чудно ми е защо под тази тема пишат хора, които са виждали крава само на картинка или в леглото! Хайде не се правете на знаещи и на разбиращи, ходете си по офисите, викайте си по манифистациите, радвайте си се на заблудата, в която живеете и не се опитвайте да коментирате теми, които не разбирате!

8

Анонимен

преди 10 години

Много ясно, че ги е раздал иначе как щеше да докара прасетата на протеста пред народното събрание!

7

аз до 3

преди 10 години

Ох, колко си зле. За едно говорим, той завалията пак почна с шизофренията си да говори несвързано.

6

tough

преди 10 години

Е така е при бисипието - опашати лъжи, крадене и винаги предишните са виновни за всичко. Ама не им пречи да се радват на властта през 1-2 мандата.

5

Владимир

преди 10 години

Как ще ги получат нали Станишев е на власт! когато той и неговата мародерска и некадърна хуна е на власт изведнъж няма нищо за никой!!! как да има като вече са им в джоба!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 10 години

Какво става със защитения свидетел Миро Мършата, направи ли си вече пластична операция за смяна на самоличността и пола?

3

Анонимен

преди 10 години

А за бистришките тигри имаше като ги разхождаха с правителствения самолет, ??????????НИКОГА ПОВЕЧЕ БОЙКОВИЗЪМ и КОМУНИЗЪМ !!!!!!

2

анонимен

преди 10 години

Охоохохооо заблудените ми овчички , започна ли да ви се изяснява картинката вече ? или ние още обичаме Серго ? Ще ядете махорката цял живот с плитките ви мозъчета .

1

Въпрос

преди 10 години

Е защо взеха 1 милиард заем? За здраве няма За пенсии догодина, за минимална заплата -догодина,на полицаите не са плащали където им пазят задниците пред НС ,за беженците нема, за какво ли има.