8

z

преди 10 години

господина да обясни за рекета над българския производител за достъп до веригите, не да говори глупости

7

Патрашко

преди 10 години

На търгашките вериги им е през ... за потребителите, българското пройзводството, и .т.н. тяхната единствена цел е максимизиране на печалбата... крякахте за димукрация, права и свободи.... имате правото да сте свободни, бедни и гладни, да ви убиват, изнасилват и хилят лицемерно... честито!!!

6

Патрашко

преди 10 години

във въздуха: най- антибългарската телевизия, по зле и от босфора и новата на тиквеника.

5

tribun

преди 10 години

2/3 от стоките в големите вериги са внос от други страни,не виждам как търговските вериги подпомагат българското производство при положение те изключително подбиват цената на българските продукти за сметка на високо субсидираните стоки на другите европейски държави.Господина да спре да лъже собствения си народ,защото ние не сме *** народ и на всеки българин му е ясно под шапката за какво иде реч.

4

днд

преди 10 години

изпълнителният директор на Сдружение за модерна търговия Йордан Матеев.Това е сдружение на Търговските вериги.

3

men

преди 10 години

китайски боб, чушки от туркестан, джоланчета от холандия и доматки от македония и португалия, да живее българския производител. за гмо царевичката и производните и гликозки от сащ па де не отваряме дума. какво производство бе, защо не обесите *** разрушили 1000 километри поливни инсталации за скрап и по този начин убили поливното земеделие в българия? слуги на ердоган сте всичките. жълтите анадолски стотинки ще стигнат ли за внуците ви? или ще ги натоварите в ремаркето като умрете. едва ли.

2

Данко

преди 10 години

Това момченце постоянно говори лъжи, направо цъфнахме и вързахме с веригите. Родните производители са смазани и рекетирани. Особено много захлебихме с невероятно качество на продуктите в Литл, Вауфлант и прочие. Има и безспорно добри неща, но като цяло действат отрицателно на пазара. И защо само там важат ваучерите за храна. Това е просто гарантиран оборот и дискриминация на малките магазини.

1

he he

преди 10 години

имах си аз търговските вериги да не са ангелчета .... чиста вода ненапита .... тцъ-тцъ-тцъ .... да не работех в системата и да не знаех направо си повярвах ...