24

Гошо

преди 10 години

До popaКогато се ***, това е завинаги! Също когато си злобен. Г.Боков не е безгрешен по времето, когато е командвал в СБЖ. Но не е бил чавдарец, ***! Бил е партизанин в отряда "Никола Парапунов". Попе, по-добре си подготви дисагите за Задушнице, че са се прокъсали от много влачене. А на всички, които злобеят по адрес на Ирина, честито - ще имате много време за това благородно занимание...

23

Гошо

преди 10 години

До Анонимен 18Е, това сте, потомци на фашагите!Странно как реши, че имам нулев морал и познания по история. Точно там ще те скъсам, интелигенте!И не само там.Щом свинете станаха ***, ясен си ми.Учи думички, понятия, чети бе, недоучено! Претендирам, че IQ-то ми е с поне 20 пункта над твоето. Хайде да си устроим интелектуален дуел.Предлагам да е в МЕНСА.Мен в Америка ме нарекоха "Walking Encyclopedia Britanica", знаеш ли какво е това? Един от вас се гордееше,че е гледан в дантелени пелени.

22

popa

преди 10 години

BASHTA I, AH AKO ZNAEHTE KAKVO E NAPRAVIL BASHTA I......,,VELIKIYAT SHUMKAR''...GEORGI BOKOV.....?????....OT BRIGADA CHAVDAR!!!!

21

info.

преди 10 години

До КНКИ с какво е допринесъл другария ти костов?!Айде да не споменавам и неговите далавери че и роман няма да ми стигне

20

КНК

преди 10 години

На фона на разпадащата се България,комунисти и агенти се надпреварват да се предлагат за ордени като са донесли само вреди на държавата !!! Единствения донесъл ползи за България през последните 25 години е ИВАН КОСТОВ !!! Костов ,носител на орден "стара планина" !!!!

19

men

преди 10 години

геноцида над собствения си народ се награждава подобаващо от ционистките пионки. да се готвят сталинка, чоко, боко, димитриевич, царъ, цар киру, пешу коня, жельо и другите българоубийци. а раята да направи манифестация да ги аплодира...

18

Пешо

преди 10 години

Два въпроса ме мъчат:1. По какъв критерий са я избрали начело на ЮНЕСКО - организациа, чиято дейност има доста съмнителен ефект за мен ?2. Какво конкретно е направила не за България (защото точно това са общи приказки) а за обикновените български граждани (или поне част от тях) дето се бъхтят от сутрин до вечер ?

17

Анонимен

преди 10 години

Гошо, не се обаждай, че явно имаш нулев морал и познания по история...ерудирани хора като мен, първо, не ги интересуват плоските ти брътвежи, второ, жал ми става децата ми да растат в обркъжение на *** като теб. Комунистите са ***, а мястото им е в *** на някое прасе. Като Гошо, например.. Ако има още не-мислещи *** като теб, е защото нашите "комунисти" не бяха отстреляни, когато му беше времето! Затова повечето сте лош материал, опериран от морал, интелект и духовни ценнос

16

Гошо

преди 10 години

Аз наистина се гордея, че българка е на този висок пост и се представя изключително добре! Това, че няколко злобарчета си злобеят, с нищо не променя нещата. Черен Петър - черна душице, тук става дума за Ирина Бокова, а не за родата й. Samo minavam, отмини де, без да ръсиш гадости! На теб би ли ти стискало дъто да нарамиш пушка и да станеш "кокошкар", да грабиш мандри? ***, терминологията ти е на недобит фашага, вероятно дядо ти е такъв и върви по наследство!

15

az

преди 10 години

До ставриVuob6te nikoi ne q znae tazi durtata

14

Boss

преди 10 години

От всичко поствано до тук струи злоба, пофанщина , липса на информация и образование, за култура не става въобще въпрос - ето това е облика на България като цяло. Бат Бойко беше прав в едно Матриала е калпав, ама не стария, а новия - зелен, мокър и изметнат.

13

ставри

преди 10 години

90% от българите не я знаят с какво се занимава в момента,те орден и дават.

12

Рали1

преди 10 години

Към България какви са заслугите,кой мир крепи?Навсякъде военни конфликти .

11

Черен Петър

преди 10 години

Филип Боков, брат, кадър на БКП. Дъщеря му адвокат Биляна Бокова се самоубива на 29-годишна възраст през 2003 г. Синът му Георги Боков е криминално проявен и има няколко присъди за кражба на автомобили. През 2001 г. катастрофира тежко с краден автомобил Ауди край Мездра. Уличен е в побой над собствената си майка и в опит за подкупване на органи на реда. Загива на 39-годишна възраст при автомобилна катастрофа, заедно със съпругата си Мария, на 16 август 2011 г. Има ордени, има и Бог.

10

Samo minavam

преди 10 години

Кокошкарска,т.е.партизанска фамилия,крадци на мандри и измислени герои.Проклятие,страшно проклятие тегне над тази земя,налазена от ***-***.Впрочем сър Уинстън Чърчил,много сполучливо Ги харектеризира с едно изречение.Бяха времена в които Живота и смъртта изглеждаха еднакво превликателни,Нацията беше единна,а малцината Комунисти се спотаиваха.Мислете хора,какви са Гащници Комунопитеците.

9

отка

преди 10 години

Мафиотка,ама учена.Знае 6 езика и я хвалят чуждите медии.Конгречулейшън!

8

marti

преди 10 години

А за Кристалина Георгиева ще има ли...орден???А за Христо Стоичков...кога???Те по-малко заслужили от тази ли са???

7

Анонимен

преди 10 години

Да си възстановим социализЪма и всичко да си доиде на мястото и да мирясаме!

6

*

преди 10 години

Тая мафиотка да не се стяга президент да става ? Мадал !?

5

Социалист

преди 10 години

В коментари 1 и 2 е събрана цялата хорска злоба и български комплекси които могат да излязат на пазара...Дайте го на Бойко че 1 и 2 да могат да спят спокойно а кому-ниската да си гледа работата и да знае че в България всеки е плют по грозен начин!