11

Анонимен

преди 10 години

В северозападнали край има една поговорка " С една ръка, *** вади, с друга ръка дупе глади". Това най точно определя какво се случи в света през последните 65 г. Само, дето вече сме на ниво в което куреца започва да работи активо. Да ни е честито, скоро ще започнем и чипове да си слагаме "за по сигурно", а който откаже и не сложи ще бъде обявяван за терорист и ще се преследва от закона.

10

shalom

преди 10 години

До 8888888Грешите Израел е Главата и Шията на тези Очички....хихихи....

9

До 8

преди 10 години

Тихо, стой си в *** от където и да си. Аз съм от Пловдив и мога да ти кажа, че много хората подкрепят протестите в София!

8

Данчо

преди 10 години

Ето го Новият световен ред - всеки да бъде следен и да бъде потъпквано правото му на свободен живот. Като излезете от вкъщи, замисляте ли се колко камери ви следят, без дори да знаете, без дори да сте си давали съгласието за това?

7

Бай уй от Козлодуй

преди 10 години

Едно ще ви кажа.Точно колкото вас ви вълнуват подслушванията на САЩ толкова и хората в провинцията се вълнуват от т.н. протести у Софията. Аре много ви здраве шопета и НАЗДРАВЕ!!!

6

Medenov

преди 10 години

Ups, "ustata" si smeni adresa v Russia?!

5

Влади-Мир

преди 10 години

"Тайният съюз ''Пет очи'' шпионира по цял свят"Филми, измислици и най-вече глупости на търкалета.Колониалната администрация на сащ в Германия представена този път от "Дойче веле" и "АРД" се опитват да омаловажат следенето на 500 млн германски телефона барабар с джиесема на канцлера Им от АНС, под предлог че И германските служби са били ПЪЛНОПРАВНИ участници в подслушването. А за света- "След втората световна", най добре прочетете СТЕНОГРАМИТЕ от Потсдам, без журноблизтическите интерпретации

4

Н

преди 10 години

Абе гадовете.Обаче вече са на телепорт без филтьр....а и диодите и химикала са ретро.Ангела меркел ще види сметката и на Маикрософт и на американските коли в Европа и Близкия Изток.

3

едно око

преди 10 години

ИзраХел е пропуснат.

2

Герак

преди 10 години

Дори докладът е достъпен ...

1

9667

преди 10 години

Това да не е случайно проектът "Ешелон", който беше разследван от комисия на Европейския Парламент през 2000/2001 година и стигнаха до извода, че "петте очи" следят абсюлютно всякакъв вид електронна комуникация около света!? И сега - 2013 година! - изведнъж страхотно се изненадахме, че всъщност сме били следени от мноооооого години! Данке Шьон Дойче Веле и Днес.бг, че ни отворихте очите за очевадно свежата новина от началото на миленията!