31

Анонимен

преди 10 години

37 номер си плаща Данъците и дава заплатата на N 30" ,a кога ще давате аванс??? Пратете копие на даньчна декларация!!! *** - ГрЬмотен !!!! ДуВИшДАние !!!

30

Квартален

преди 10 години

Не стига, че правим с*ки на всякакви слабоумни тъжители ЕЖЕДНЕВНО, но и МВР реши да ни пробва как ще реагираме на "закачка изоДзадзе". Мисля скоро и аз да се евакуирам (може и в Северна Африка), след като службата превърна семейството ми в заложник на графици, колата ми - в служебен автомобил, а от здравето ми останаха дузина летални диагнози.......

29

Ангел

преди 10 години

Вместо ротация- ампутация! Нека закрием полицията, пък който оцелее! Искаме нов бардак(държава) със стари к'ви да съградиме- не се получава! Не ротация, ампутация ни трябва!Списания Форбс за РБ е класирало първите 50 подлежащите на ампутиране глави!

28

Анонимен

преди 10 години

прав е министъра - има срастване хайде да не но някакви нерегламентирани вредни връзки между полицаи и контингент!така че правилно!но материала /б.б./ на полицията май не иска....... а защо ли ??и няма да настане хаос!!

27

Анонимен

преди 10 години

Най-правилно е ротация по градове!Ако работи в София,го пращаш в Перник или Своге!Ако бачка в Пловдив,да върви в Пазарджик или Смолян!Това е по смислено,отколкото по РПУ-та да ги въртят!Ще изкарват и някой лев повече командировъчни!Иначе,да си полицай е призвание,а не задължение!Като не ти харесва работата,напускаш и да си станал банкер!От държавна служба по сладка няма!Може само да искаш,а насреща нищо!

26

ppp

преди 10 години

коментиращите нямате идея от полицейска работа,всичко се прави да ви се фокусира вниманието кьм нещто,което е много удобно -Полицията е Виновна за Всичко !!! Жалко ,не викайте полиция като не я уважавате !!!!

25

K

преди 10 години

Много са зле и Йовчев и всичката кука *** хахах, този първо пуска заповед защото ротацията им е нужна да покриват патрула заради протестите, обаче тъпият министър се е усетил че ще им бутне далаверата на куките и след техните протести само забележете 40 души, веднага премахнал заповедта, а като 140 дни, 1 400 000 протестират да се маха, там стиска здраво и не пуска

24

Анонимен

преди 10 години

А хаосът който ще настъпи от това преместване,кой ще го поеме.Опознаване на ново на районите,запознаване на ново с криминалният контингент,спецификата и тн.Пълен хаос.Явно е че комунистите искат да разбият тотално и полицията и дето се казва....НЕКА КРАДЕНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА.

23

Анонимен

преди 10 години

Е какви мотиви ш им слушат?? По радиото чух, местят ги заради съмнения за срастване с престъпността. То пък може, бива, ама такова безумие - да взимат заплати от данъците ни, а да защитават престъпниците - такова чудо никъде по света няма. АКо защитават престъпниците - да си се цанят само при тях.

22

не е глупост

преди 10 години

Това е стъпка срещу престъпността. Публична тайна е че София разпределна между групировките според на територията на районните. Даден мафиот може да плаща на тези от трето районно, ама като ги ротират ще попадне на такива на който не е платено и туковиж го хванали..

21

Тропчо

преди 10 години

Абсолютна глупост е ротация на полицаите, щото така правели в европейски държави! Хайде щом е така да направим и заплатите на полицаите като в упоменатите държави,а?! Ама не може, не бива и т.н. Хайде да ротираме и депутатите- не става! Вместо протести, нека се депозират 400 заявления за напускане, пък да видим как многоуважаемия министър ще иде да патрулира..само дето тоя въобще не знае къде живее, камо ли какво е да си полицай в РБ!

20

Анонимен

преди 10 години

Ееее, та нали тази ротация ще им обърка сметките тотално. Е такива ротации трябва да има във всички сектори обаче. То и за това са протестите, има риск от спиране на кранчето на много лапачи.

19

Анонимен

преди 10 години

Уволнение на всичките търбуси с *** под фуражка!

18

Дарт Веидър

преди 10 години

Ако ги разместят по районните не да могат да си прибират кинтите от улицата /както те самите им казват/,тоест отчета от дилъри,сутеньори,крадци и т.н,как няма да са недоволни

17

Ха, да

преди 10 години

Полицаите и те ли са платени протестиращи, а Мая?!

16

мими

преди 10 години

до 14, сократ що говориш като не си подготвен, не се пенсионират на 45г и вече не им се плаща извънаредните и защо повечето си мислите, че и на тях им е лесно. Защо не отидете на тяхно място, да бачкате без почивка, да работите с престъпници, *** и всякаква долна ***, да се слушате началник връзкар който използва чуждици, но не знае значението им, част от колегите ви да са си платили да станат офицери. И сред тях има свестни и кадърни

15

Анонимен

преди 10 години

Всеки полицай е писал молба "моля, да бъда назначен ...". Първо моли, а после не му изнася. Изходът е един "моля, да бъда освободен....". Какви сте вие, та няма ще оспорвате заповед на Министъра? А защо не оспорвате заповед за допълнително стимулиране?

14

za

преди 10 години

Странно,щом и най -добре платените и корумпирани държавни служители са недоволни ,значи работата е дебела

13

makedonski

преди 10 години

Недоволството срещу комунистическо-турското правителство се разраства всеки ден. Все повече сектори са готови да излязят на протест. Все повече прослойки са засегнати от престъпното управление.

12

sokrat62

преди 10 години

Аааааа, недоволни били, пък като браните народните избранници от народната любов и ви плащат извънаредни сте доволни, кат ви пенсионират на 45г. и ви разрешават да работите на още две три места сте доволни.Ай сикан бе