17

Анонимен

преди 10 години

ще фалира ми.не знаете как докторите краднат всичко възможно за частните си кабинети.

16

Един

преди 10 години

Червената хунта няма срам. Махнаха Раденовски, който поддържаше Пирогов в що-годе прилично състояние, само и само за да го фалират. Естествено, нали пациентите трябва да ходят в болниците на червените олигарси, които никнат като гъби. И само за няколко месеца успяха - нямат равни тези червените, ей!

15

бaт Здрaвко

преди 10 години

Привaтизaция бaте! Нa здрaвнaтa кaсa и всички болници. Друг изход немa.

14

Дико

преди 10 години

Само аз ли забелязвам с "просто око" очевадната ИСТИНА!, имам впечатления от Варна от преди около 10-15г. - спешния център пълен с ..роми/да - с ***/, от които не можеш да се вредиш, и при спешни случаи сме чакали за децата ни по 1-2 часа! А в това време си се приемат - ***- без ред става въпрос!!! Гледам по ТВ по коридорите на Пирогов - СЪЩАТА КАРТИНКА!!! Само аз ли виждам, че тази схема - НЕ СЕ ОСИГУРЯВАТ И ПОЛЗВАТ БЕЗПЛАТНИТЕ СПЕШНИ УСЛУГИ ЗА РЕДОВНИ ПРЕГЛЕДИ, ЯВНО ОТЧИТАЙКИ СЕ ИНАЧЕ!

13

makedonski

преди 10 години

Дойде ли БСП на власт всичко започва да фалира поетапно, докато накрая фалира държавата. Това се случи при тяхното управление през 1991 г. и 1996 г. сега отново. Безкрайните им кражби докарват хората до просешка тояга.

12

ох

преди 10 години

Един приятел лекар-ортопед ми сподели, че тези дни в кабинета му влиза *** със счупен крак, след като го гипсира и му оказва помощ той пита *** дали е осигурен.Отговора на същия е: Защо да се осигурявам ти нали плащаш заради мен. Казах му че при този отговор е трябвало да му счупи и другия крак. Втези първични същества изтичат парите на касата.

11

Вожда

преди 10 години

Пирогов е читава болница, обаче много бърка новите "инвеститори"! Най- лесно ще я фалират и ще пренасочат пациентите към новите частни клиники, където вече ще им прибират парите "законно"?

10

Анонимен

преди 10 години

Не Пирогов, а НЗОК са виновни. Хората там се скъсват от работа за никакви пари. А и има картелно споразумение между други болници за съсипването на Пирогов.

9

conservator

преди 10 години

Не Пирогов, НЗОК да обяви фалит

8

Анонимен

преди 10 години

Да ги закриват, там карат на стара слава, но много голям процент от докторите явно нямат нищо общо с някогашните. Моя близка така я осакатиха след счупване на ръка, че това един истински доктор ще си скъса дипломата ако му се случи. Единствената им мисъл е как да ти вземат парите, но не и грижата за пациента.

7

Анонимен

преди 10 години

Колко човека от по-долу, прочетоха статията и после написаха коментар? Нека да предположа - 0.

6

Панчо

преди 10 години

Накарайте *** да си плащат или не ги приемайте за обслужване! След тях и ония,които имат джипове и къщи,като прогимназии,но се водят бедни,като църковни мишки!Друг начин няма!

5

бат Васко

преди 10 години

Продължавайте да давате пари за бежанците, а българите кучета ги яли...

4

аз съм българче

преди 10 години

Контролът е слаб в тая държава, толерастията води до това. Всеки първи прави каквото си иска, а всеки втори си затваря очите.

3

мръсник

преди 10 години

90% от докторите само парите ги интересуват ...в бизнеса съм и знам

2

мръсник

преди 10 години

жсички болници в БГ умишленно и съзнателно източват маьимално здравната каса, пишат и надписват сметки здраво . Има доста свестни дотори но е пълно и с мързеливи и некомпетентни хора с бели престилки,, за лелките пък изобщо не ми се говори ..яко се краде от всякаде горката ни държавица

1

ХА ХА ХА

преди 10 години

А някой някога да е чул или видял ром(турчин) да плаща осигуровки