69

хаха

преди 10 години

"Защо студентите чак сега решиха да протестират...?" -Защото сега им плащат! по 25 лв. за 4 часа и за не повече от 3 дни...

68

aaa

преди 10 години

нека и те да си изкарат някой лев от бат бойко

67

Анонимен

преди 10 години

сегашните студенти съвсем не са найвни,такива бяха студентите преди 20 години.сегашните,които протестират са много точни и верни.

66

Леден

преди 10 години

До РуменТая класация е пълен та*ак. Оставката на Орешарски е спасението!

65

seira

преди 10 години

АЗ ПИТАМ:ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО ДА ПРИВИКА ВСИЧКИ "ОТГОВОРНИ ДРУГАРИ" ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ И ЦВЕТОВЕ В СТРАНАТА, ДА ДАДАТ ОБЯСНЕНИЕ "В ПИСМЕН ВИД" ПРЕД НАРОДА И ЗАКОНА: "КАК И ЗАЩО ОГРАБИХА И УНИЩОЖИХА ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА, И ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ "ДО ДЪНОТО" НА ЕВРОПА?!"

64

Румен

преди 10 години

В топ 10 на най влиятелните българи според списание ФОРБС1. Цветан Василев2. Ахмед Доган3. Иво Каменов4. Марин Митев5. Тихомир Митев6. Сергей Станишев7. Делян Пеевски8. Ивайло Мутафчиев9. Цеко Минев10. Валентин ЗлатевТРЯБВА ДА СЕ ПРОТЕСТИРА. БРАВО НА СТУДЕНТИТЕ. За останалите - време е да се събудите. Горните имена вече ограбиха бъдещето ВИ. Спрете ги от това да ограбят и бъдещето на на децата Ви!

63

работещ

преди 10 години

Що за окупация е това?Администрацията работи, студенти(макар и през кордон)влизат и си вършат работата,извън Ректората има занятия?За какъв морал говорят-къде бяха когато ББ грубо се намеси да се спре полицейска акция с/у Мишо Бирата,назначи Калинка(защото била дъщеря на негов приятел от пожарната),пътуваше с държавен самолет да гледа мачове с Л.Пенев от испанското първенство и пр.Да не би управлението на мутрата да е било морално?Политическа намеса има и се видя в предаването на М.ЦветкоВ

62

Анонимен

преди 10 години

Слушам ректорите,чета коментарите и не мога да повярвам че има такава безгранична глупост и лицемерие.Ректорите масово' подкрепят" студентите,но окупацията не бил начина,не му било мястото,не било сега времето,това е все едно да не се лекуване защото не сме сигурни дали това е лечението,дали няма това лечение да увреди други органи и т.н. Тези хора да не би да мислят че сме недоразвити и вярваме на глупостите им.

61

seira

преди 10 години

ТИЯ "ОКУПАТОРИ", ОСВЕН СЕБЕ СИ, КОЙ ДРУГ ПРЕДСТАВЛЯВАТ?СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА ПОРЕДНОТО "АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ" В ЖАЛКИЯ ВОДЕВИЛ, НАРЕЧЕН "ДЕМОКРАЦИЯ ПО БЪЛГАРСКИ"...ВЪОБЩЕ: ГОЛЯМ СМЯХ!!!

60

Анонимен

преди 10 години

Студентите не искат да живеят в мутроолигархична държава в която те нямат бъдеще! Всъщност ако не се направи нищо държавата върви към разпад турцизация *** ислямизация...

59

Анонимен

преди 10 години

ДС ке падне

58

пффф

преди 10 години

До val 789ЕмоциЙте са емоции, защото са в множествено число. Преди да поучаваш, се научи. И какво, и аз съм с бакалавърска от Щатите и съм си в БГ. Голям праз! Това лош ли ме прави?

57

герботъпкател

преди 10 години

Не мога да разбера какъв е проблема на студентите. Болшинството от тях са прекарали целия си живот на гърба на родителите си, огромна част от тях превръщат най-хубавите си години в безпаметни напивания и оргии, превърнаха студентски град в Содом и Гомор, немалка част от тях след като завършат ще отидат да мият коли в Манчестър и в същото време искат промяна. Ако толкова много я искат, нека започнат първо от себе си. Струва ми се доста добра стартова позиция.

56

пламен

преди 10 години

Проблем на България е " Чичко паричко " ! Имаш ли пари всичко можеш да си купиш! Милионите които Герб държи на лихва вече от 140 дни са в действие. Решението е само едно: Да се спре държавното финансиране на партии и със сигурност повече няма да видим платени протести и студентски стачки.

55

AIMILIVS

преди 10 години

В България , ако не си обучен в механизмите на манипулиране и ограбване , не си дебел , безочвил и корумпиран си наивен.

54

Mangi4a

преди 10 години

До rumen72Аз на времето гласувах за бореца за справедливост -- г-н Бойко Борисов, но никога вече няма да гласувам за боко Тиквата, цоко и компания, а Ти?

53

rumen72

преди 10 години

До Рали1доколкото следях новини в медиитте той кодекса е написан и е в комисия за обсъждане и последваще внасяне за гласувания а на мен ми интерсно какво има вътре и да се приеме с т. нар. мандатност и чак тогава избори а не сега преди това,

52

Mangi4a

преди 10 години

Правилно си разбрал! И не --"Може би,ТОВА", а ТОЧНО ТОВА искат СЕГА и новите водачи на студентите!! Останалите са масовка, а ние с Вас, съграждани сме потърпевшите дето плащат сметката.

51

val 789

преди 10 години

Емоцийте,драги БЪЛГАРСКИ студенти никога не са били добър съветник!! Преди окупацията някой от Вас помисли ли върху двата основни въпроса:КАКВО?? и КАК?? Какво РЕАЛНО и ПОСТИЖИМО искаме от политиците и политическата система в България и как да го постигнем-с начини,методи.За всичко останало може да попитате Емил Кошлуков и бившето лице на демокрацията Лияна Панделиева по какъв начин взеха висше образование в Америка!!Може би,ТОВА искат СЕГА и новите ви водачи!!

50

Анонимен

преди 10 години

Ами като толкова много ги знае тоя Симеонов да си сложи *** и да оправи икономика раб. места да се справи с олигархията и богатите монополисти и групировки или т.нар. кукловоди.Да предложи директни мерки за справяне със ситуацията както и да осигури пари за здравеопазването и болниците.То така само да се лае отстрани и да се налива масло в огъня е лесно.Явно за всичко трябват сериозни смени и неподкупни политици.Едни избори със същите хора са пари на вятъра скъпи протестиращи.