14

0

преди 10 години

Цветанов вече е на бойна линия,само чака правителството да падне и започва да действа ,така ще измайстори изборите както само той си може - е мили българи това си и заслужавате -Борисов и Цветанов и мутренската им държава.А раформаторчетата са готови и с дявола да се съюзят само и само власт да имат.Но мафиотите ще им изиграят такъв номер,че ще го помнят дълго време,така както сега го помни Сидеров.Но те и това си заслужават,като не могат да чакат до следващите избори-властолюбие ги е налегн

13

Валери

преди 10 години

Така е другарко Фандъкова. забраните не спират протестите но това не попречи Феруари да пребивате непълнолетни протестиращи защото нямали разрешение. Не ви опречи да пребиете и протестиращите срещу убийствата в Катуница. Най добре мълчете за да не личи колко сте зависима от вожда си.

12

Анонимен

преди 10 години

Даскалицата по руски език недоучила какво да каже - Тиквата заповядва.

11

Анонимен

преди 10 години

Овчицата на Бойко,какво очаквате от нея -тя толкова си може

10

Анонимен

преди 10 години

Забрана протест не спира, убедена е Фандъкова--------Затова тя - а, някой да гъкне нещо със съмнение, че е против властта, тича, затваря улици, води преса, дава микрофони, инструктира полицията да не би да го набие и т.н. ...Ега ти лицемерието!Тя прави всичко по силите си, да съдейства и да подкрепя така наречения "протест", който работи само и единствено в полза на ГЕРБ, а тука ни пуска димки...

9

Тодор Живков

преди 10 години

Към *** измуча:Мъка,мъка,мъка. Ако искаш мога и социалистическа да я нарека?Щом държиш :)))

8

dassy

преди 10 години

Тази *** не разбра ли, че проблемът възниква там, където се пречи на останалите- да учат, да се движат по централните илици и кръстовища, да не срещат в сърцето на столицата палаткови катуни. Никой не оспорва правото на протест, но той не трябва да е в разрез със законите и да накърнява правата на другите. Просто е.

7

Анонимен

преди 10 години

Fandukova, prechish mi na predvijvaneto, razkarai prostacite ot ulicite, ne mi spiray gradskiq transport, razbra li tupa kravo

6

ivod

преди 10 години

Наистина ли ? За това ли 2011 на животновъдите им искахте 10 000 като гаранции , ветеринари , маршрути .... ? Или зависи кой протестира и колко ти плаща ?

5

дедо пич

преди 10 години

Засрамете се бе червени темерути!Добре,че има и даскалици да ви налеят малко акъл в *** Червени бетонни милиционерски тикви!

4

Говедото измуча

преди 10 години

Тодоре, ти никога си нямал понятие, що е това комунизъм. Теле си бил, когато си учил, *** стана, за да мучиш. Какъвто си бил, такъв си и остана.

3

Тодор Живков

преди 10 години

Ах, как плачкате, че хората ще излязат от зомбираното си състояние на комунистическо затъмнение! :)

2

-10

преди 10 години

Лъжи, г-жо Фандъкова, лъжи! Кажете ми един ден от онези сто и кусур, в които едни "демократи" протестират, и в който са поискали разрешение за блокиране на центъра на града! Столична община не спазва закона, а си затваря очите и не създава никаква организация! И ако обичате да ми дадете квалификация на термина протест - всеки можел демократично да протестира?! Имате ли идея какво означава думата демокрация?

1

Анонимен

преди 10 години

Да така е.И много правилно казано.