27

Барба Янис

преди 10 години

Лицемерна козметика! След като целия свят видя какъв глад и мизерия има в България.Срам и позор! А тези продажни нехранимайковци от парламента мълчат гузно и си гледат рахатлъка.

26

Froggy

преди 10 години

Не знам, ама пари и условия за арабелите бежанци има, всички БЕЛИ българи тичат да помагат на горките ***, а за децата ни НЕ, дори и *** да са, в тая държава само се краде и усвоява. Първо трябва да се наблегне на образованието, да се отворят прозорците и да влезне светлина в тия кратуни, а после всичко останало. Със сигурност все някой ще излезе кадърен да сложи ред в тоя пущинак.

25

ист

преди 10 години

Не съм националист но след 7-8 години русия ангел ще се превърне в руса неграмотна *** и ще започне бъсно размножаване, Ще народи набързо 7-8 руси и *** ангелчета също неграмотни те от своя страна,,,,,,,,,,,,,

24

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен7 В махалите може и да умират но не и в домовете. Днес в домовете има прекрасни материални условия за децата, но това е все едно еничерски корпус. Освен от топло и храна децата имат огромна нужда от обич и внимание, което няма как да получат от един социален работник на 40-50 деца колкото и да е всеотдаен. Но за децата от гетата домовете са рай от гледна точка условия и храна сравнено с отглеждането им от собствените им родители.

23

of

преди 10 години

За детето ясно, ще се положи някаква грижа(поне на първо време), а за родителите, ако могат така да се нарекат "тояга" няма ли да има? Не е виновен този дето яде баницата....или кучето бяга според тоягата!

22

Мей-мей

преди 10 години

Дълбоко се съмнявам в тези изследвания.двама родители с кафяви очи не могат да имат зеленооко дете ако ще да е два пъти албинос.Всякакви помощи по всякакви поводи трябва да се спират след трето дете от една майка.Какво са виновни горките деца,че ги осъждам да се раждат при тези ***!

21

ани

преди 10 години

За Мария ще се положат явно големи грижи-налага се от създалата се ситуация.Освен ,че ромските гета са пълни с деца,които живеят в крайна бедност и домовете за деца са пълни- ще се справи ли държавата някога с този проблем-сега в правителството са най -големите експерти,хайде действайте!!!!300 приемни семейства чакат за дете,но от домовете не ги дават,защото трябва да съкращават персонал-и пак застой-както със всичко - до кога?

20

Анонимен

преди 10 години

връщане в био. семейство, настаняване при близки и роднини, в приемна грижа или в соц. институция,.....чудя се кое от изброеното може да се нарече въобще алтернатива, може би само приемната грижа...но защо това дете трябва да го подлага на всичко това. Най-добре, да бъде осиновено и да заживее един нормален живот. Връщането в гетото, подмятането при все още не вървящата приемна грижа...обричат детето. Приемната грижа е временен вариант, ако има шанс да се върне в сем., но случая не е такъв.

19

Анонимен

преди 10 години

Защо го намериха горкото, сега ще го подмятат насам-натам и накрая ще го върнат на тоя ***-майка й, която трябва да влезе в затвора поне за 10 години!Нито това е държава,нито съдебна и социална система има, *** са като маймуни в начална фаза на еволюцията.Горкото, но и ние горките, които плащаме данъци тия мутанти да се размножават безразборно с единствената цел да вземат социални помощи!

18

Анонимен

преди 10 години

Zashto podludiha deteto ? Tova dete s visoko chelo i hubavi sini umni ochi ne moje da e ciganche ! Da proveriat v korena koia maika ili baba ot roda e imala vrazka s rusnak ili skandinavec .Az bih poiskala da go osinovia ako mi pozvoliat balgarskite vlasti

17

123

преди 10 години

Майката не би ли трябвало да има нещо, познато на нормалните хора като АКТ ЗА РАЖДАНЕ? Те и другите може да не са нейни, а да ги отглежда само за продан, долната ***...

16

Spiro

преди 10 години

До SeishinBGГлупости! Това е генна мутация и зависи от кобинирането на гени от майката и бащата. Случва се рядко, но не е невиждано и нечувано. Виж останалите деца на тази ***, и ще видиш, че имаше още 2-3 албиносчета. Стига сте говорили глупости.

15

ivan00000

преди 10 години

До АнонименБЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!

14

Анонимен

преди 10 години

*** си е ***, няма значение дали е русо или черно, след време *** гени ще си кажат думата в поведението.

13

SeishinBG

преди 10 години

Това прекрасно детенце не е възможно да е от приматското племе... При двама родители черни *** е невъзможно да се роди толкова бяло дете с руса коса и светли сини очи! Възможно е, ако единият родител е с много силни северни гени - скандинавец или руснак! И пак не се знае дали ще излезне толкова бяло... Тук от всякъде мирише на големи схеми... Жалко за момиченцето!

12

Анонимен

преди 10 години

До анонимен 15Ми ти какъв си, бе? Турчин? Поне да можеше да пишеш.

11

Анонимен

преди 10 години

По СНН изкараха как от мизерия българите си продават децата на гръцки ***.

10

анонимен

преди 10 години

Затова Бог не обича бълагрите! как може да сте толкова долна нация буклуци

9

Социалист

преди 10 години

До Анонимен 6Явно ти си от ония "разбирачи по всичко" но все пак благодаря!

8

valenty

преди 10 години

Защо пак ни занимавате с това ***. Други като нея хиляди.Това не е най-важното в момента.