24

Мей-мей

преди 10 години

Като са толкова загрижени за съдбата на детето,някое почтино английско семейство да го осинови.И да приемат във Англия поне 10% от нашите ***,да ги направят видими и да си ги отглеждат както искат.

23

Анонимен

преди 10 години

Каква е тая руса ромка?? И какъв е проблема: една ромка оставила ромчето на друга ромка! Ветрешно-етнически връзки.

22

ot daleche

преди 10 години

Скоро прочетох в Yahoo един коментар във връзка със случая-човека се беше подписал Jew и твърдеше,че *** са евреи.Не го знаех това,но като гледам как живеят на гърба на другите и не им се търси сметка,май че е прав.

21

Сбогом, България!

преди 10 години

Скоро няма да има кой да храни *** в България, така че, драги англичани, стягайте се за инвазия на ***, които толкова много обичате да защищавате!

20

Алекс

преди 10 години

Изданието и широката общественост трябва да знаят, че циг... ромите никак не са лишени от права, познават си ги много добре и си ги ползват по предназначение. Предлагам главният редактор на "Гардиън" да си осинови семейство циг... роми (няма да са повече от 14-15 човека), да ги обучи, цивилизова, да ги запознае с правата им, да им даде достъп до информация... и после да напише една уводна статия, как са се интегрирали. На мен ще ми е много интересно да я прочета.

19

муспи

преди 10 години

А защо този *** вестник не се сети че като дойде в Англия я връщат обратно? А също така по какво различават гърците от роми? А също, как се случва лявоцентристкия вестник да е винаги на еврейски позиции? Всички такива въпроси имат отговор, но първо ще се избият евреите. - те не са заслужили да водят разговори.

18

198766485

преди 10 години

Насила хубост не става. *** като не искат да се образоват ние какво да направим?

17

отговор

преди 10 години

защото гърците са ***

16

н

преди 10 години

пак ще я продадат, тоя път от службите, някой ще вземе голям рушвет, защото има много предложения

15

Анонимен

преди 10 години

Ромите много добре си знаят правата, господа европейци! Най-наясно са с правата си да получават помощи за какво ли не и да не работят. Само че помощите вече не им стигат и идват при вас!

14

Гърга Питич

преди 10 години

На тези от "Гардиън" не им пука, дори и на автора на статията! Някой е написал тази лицемерна статия за да дрънка по "тънката струна" състрадателните и също толкова лицемерни западняци. Единствената причина за написванто на това е на някой *** да му върви заплатката! Спокойно, пичове, на манговците обикновено не им пука дали ги искате! Те идват при вас- SOON!:)))

13

АНТИМУТРА

преди 10 години

никаква ромка не е ни майка и ни баща и1!!Майка и е проста и се е писала ромка чиста българка е а баща им на повечето деца са когато е работела на магистралата в чужбина!!!Бабата има жен дрънци!!!1

12

Анонимен

преди 10 години

Няма страшно скоро ще дойдат при вас.Английският е широкоразпространен език и социалната ви система е най добрата.Те имат по 10 деца от 13 годишни.Сега идват при вас няколко хиляди след 20 години ще са стотици хиляди.тОГАВА ГИ ИНТЕГРИРАЙТЕ.

11

Анонимен

преди 10 години

Както и други ромчета тя ще трябва да живее в неграмотност, безработица********Като че ли българчетата не трябва да живеят в голяма грамотност и са трудово осигурени дори много по тежко от ***, Уморени от тежка работа и в мизерия, *** са мизерници но са отпочинали крадът пушат, пият и пеят денем и нощем. Топлят се с краден ток не плащат данъци...

10

Анонимен

преди 10 години

Тези като са толкова загрижени да вземат целия катун при тях, а не само да си бръщолевят празни приказки.

9

аз

преди 10 години

основното и средно образование в България е безплатно..но не и насилствено !!!!!така, че скъпи британци..ще цитирам думите на Слободан Милошевич от процеса в Хага след като изобличи лъжите и лицемерието на Запада"Да ви е.а майката на всичките" !!!!!!!!!

8

dimitar

преди 10 години

harakteristika na anglichanin-podal,kradliv,licemeren,lajliv,kradliv,homoseksualis ili pedofil.

7

Анонимен

преди 10 години

ТО БЪЛГАРЧЕТАТА в България вече никои не ги забелязва--

6

Пеню

преди 10 години

Драги британци от "Гардиън" тийм, време е да напишете и статия защо точно не искате българи и румънци в слънчева Англия ! Поне веднъж в историята на великата ви империя бъдете честни и кажете-кои точно "българи" и "румънци" не желаете в UK, поне за да ви стане ясно защо има деца с такава съдба!

5

eyeless

преди 10 години

Те от запад са много загрижени за ***, ама като отидат там им събарят катуните с багери и ги изритват моментално. Голямо лицемерие, те поне имат ресурсите, а ние тук бедни, бедни...