17

yasensl

преди 10 години

до 14Извинявай за спама ,но кога точно бате Бил започна да дарява май след 2000 година.Dжобс е нямал чак толкова парички не са му били приоритет за разлика от Гейтс.

16

yasensl

преди 10 години

до 14Това е така ,но не забравяй ,че първия windows си е клониран от МАК.

15

Анонимен

преди 10 години

"Рекордните" продажби идват от факта, че дялът на смартфоните разсте по принцип, тоест расте броят на ползващите смартфони. Само че като видим как дялът на Apple спяда а почти на всички останали се качва, то изводите са ясни.

14

Пич

преди 10 години

До yasenslАаааа. много моля, много моля. По-голям крадец и манипулатор от Стив Джобс света не е виждал до момента. Кое точно е "измислил" Стив Джобс, че не се сещам?! Хубаво, че съдбата го е срещнала с Возняк, че иначе не знам какво щеше да излезне от него. За разлика от Джобс, Гейтс си е програмист от най-чист вид. Човекът е пионер в програмирането и е написал толкова код, колкото Джобс не е виждал през живота си. Да не говорим изобщо за морални качества и т.н. Знаем какво е дарил Гейтс, знаем и Джобс как се е отнасял с приятелите си ... за дарения пък изобщо не говорим.

13

до 7

преди 10 години

Цените и на самсунг, htc, apple са еднакви горе долу - говорим за топ моделите. Въпрос на вкус. Аз предпочитам Nexus линията и Андроид, друг - iOS. Но съм съгласен, че късно ъпдейтнаха маковете към Haswell, а скоро се очаква Broadwell.И с тази запоена рам,залепена батерия, капсолован дисплей в капака - съвсем затворен стана хардуера. Щяхме да сменяме маковете, но с тези си действия ни накараха да размислим, може би на минитата ще минем и Air при нужда на път извън офиса.

12

Анонимен

преди 10 години

Az, с кое да е по-кисел тоя китайски сбирщайн, бре, зомби такова?!? :))) Който си няма *** за мерене, си го мери с боклучавия iCrap. :))) Накрая като му турят един Android и ще се приключи драмата. :)))

11

yasensl

преди 10 години

до 9apple да плаща на сайт като Днес.бг?Мухахахахахахаххахахахахаххахахахахахаххахахахаа

10

iKoko

преди 10 години

да бяха пуснали по-рано macbook-овете с haswell. с broadwell ще има възможност да се издъни повече и да ги пусне 2016-а :) евала ***, евала кук.

9

ФГ

преди 10 години

А ТОВА БИЛО РЕКЛАМА ?ТАКА КАЖЕТЕ ДА НЕ ПИША ,ЧЕ АППЛЕ Е *** ,ЗАТОВА ИЗТРИХТЕ,ЧЕ САМСУНГ Е НА СВЕТЛИНИ ГОДИНИ ,КОЛКО ВИ ПЛАТИХА ОТ ПРОГНИЛАТА КОМПАНИЯ АППЛЕ,ДЕТО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ДАДЕШ И ЕДИН ЛЕВ ЗА ТАКЪВ СКАПАН ТЕЛЕФОН.

8

yasensl

преди 10 години

до 6Девизи на бате Бил Гейтс е "Добрите творци копират ,но гениалните крадат" вижте до къде е стигнал човека с кражби :).

7

Az

преди 10 години

Samsung по-добри от Apple?Вървете на лекар бе момчета.Да,ябълката е кисела понеже е височко

6

dan

преди 10 години

Майкрософт са по хитри, чакат някой друг да открие топлата вода и след това купуват част от водопровода, и някоя, и друга топлоцентрала.

5

Анонимен

преди 10 години

Ейпъл от мене 1 лев не са видяли...

4

*

преди 10 години

Ябълката е кисела! - както казват някои...

3

Анонимен

преди 10 години

Ябълката си е мислила, че ще е вечно на гребена на вълната. Но всичко си има начало, апогей и край.

2

Анонимен

преди 10 години

На ябълката съвсем ще й се дръпнат очите, като на корейче, скоро... :)))

1

Социалист

преди 10 години

Ябълката е още по-оглозгана!