111

eee

преди 10 години

Йълдъз Али nyakoy poznavali momice sis takova ime u4ila kato zibolekarka viv Sofia :) seriozno pitamm

110

Анонимен

преди 10 години

Протестиращите студенти не се интересували от Бюджета на Университетите,казва професор Митев.Приоритета на Професор Митев е Бюджета на Университета.Разбираемо е за МУХЛЯСАЛА ДЪРВЕНА КРАТУНА да подрежда Приоритетите по този начин.Такива като него никога няма да успеят да разберат какво се случва в момента.Те живуркат в собствената си паралелна действителност и ще се борят за нея... "Бюджета на Университета" разбираемо е важен за проф. Митев,но за Гражданите на България приоритети са други.

109

hdUSHdwg5235erd

преди 10 години

БСП съсипаха миналото сега ще съсипят и бъдещето. Първа стъпка: да попречат на хората да учат.

108

eve1

преди 10 години

109 го казва много вярно-Трябват кардинални промени не козметични!Да, само това е решението,не може хората,които дадоха държавата на мафията сега да искаме от същите тези хора да я върнат на народа.Всички,които са участвали досега в управлението трябва да им се забрани да се кандидатират отново.Трябва да има конфискувано имущество и затвор за незаконно забогатели иначе всичко ще си продължи по старому.

107

Samo minavam

преди 10 години

Митев,я си кажи каква е сумата за точния човек,на приемен изпит в Медицинския.Ще ти опресня паметта,говори се за 40-50000лв.Поправи ме ,ако греша.

106

Рашал Бахар

преди 10 години

бащата на бившия министър-председател.Истинското му име е Бахур Бахар, казвал човекът. Той посочва, че майката на Борисов е еврейка. Спомнял си за времената, когато бащата на премиера е бил болен и е искал чаша студена вода от сина си. Тогава младият Борисов отказал.Това чака и студентите неевреи.Родители предупредете децата си за еврейте в университета.Защото първоим викат другари а после *** гои животни на който могат да исмучат кравтъ.

105

1234

преди 10 години

Мнението ми се припокрива на 1000% с това на ОК! Или се хващаме и протестираме за радикална промяна или си махаме със знаменцата и се правим на много будни без какъвто и да е смисъл. Няма сфера в управлението на България която да е наред , а тук студентите протестират за решението на КС и нови избори. Е аджеба с какво ще ни помогнат нови избори без промяна в системата !? Тезата : трябва да се протестира за да се види ,че ни има не е меродавна!

104

danitz3

преди 10 години

До Ok!Пак стигаме до същата същност на нещата (извинявам се за повторението) - така се получи, защото ги избирахме и оставяхме безметежно да богохулстват и дерибействат. И единствено ги "наказвахме" на следващи избори. И те си знаят - 4 години ще крадат, колкото могат, после 4 ще почиват и пак така. Това трябва да спре и сега е шансът ни - мисля, че няма да имаме повече такъв, поне не следващите 20 години. Но бсп има огромен ионтерес хората да нямат надежда, също така да са бедни и зависими.

103

Драган

преди 10 години

БСП е впрегнала знайни и незнайни другари от ДС да омаскарят ВСИЧКИ, които протестират против тях ! Цялото младежко БСП е зад клавиатурите и бълва ли бълва лъжи......и простотии.

102

Анонимен

преди 10 години

Братя българи, в момента ДС овладява напълно държавата и подготвя излизането ни от ЕС, подпомагано от създадените от службите партии БСП,ДПС и Атака. ГЕРБ са отцепници от ДС, но и те са от същия дол дренки. Братя българи, в България тече преврат и налагане на ДС диктатура. Ще им позволим ли? Аз знам че няма.Българинът е интелигентен и силен човек и ще се справи и този път. Само не трябва да има насилие - те това искат.Бог да пази България и българите.

101

Ok!

преди 10 години

До danitz3Обществото беше много успешно излъгано 1989-та и 1990-та. Да не споменавам 1997-***. Ако някой ни беше казал 1989, че милите ни службогонци ще докарат държавата ни в това положение, не мисля, че щеше да има човек, който да иска смяна на системата. Цялата ни политическа система е прогнила. Дори и честен да влезе в управлението, веднага прихваща. Трябват кардинални промени, а не козметични.

100

МОЛЯ ВИНАГИ !!!

преди 10 години

Моля винаги когато се дават някои изказвания и коментари на личности с обществено значение да не се забравя да се подчертае -- дали тази личност е сътрудничила на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.Например, КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД връща Пеевски, как са гласували съдийте в зависимост от това дали са били сътрудници на ДС. Съдия ТОКУШЕВ - ДЕТО ПРЕПОДАВА и В СУ, ЗНАЕМ ЧЕ Е СЪТРУДНИКРекторския съвет взима решение за окупацията - КОЛКО РЕКТОРИ СА СЪТРУДНИЦИ НА ДС - напр. този на УНСС Щом си бил в ДС ти си зависим

99

до ФУР

преди 10 години

Абе, ФУР, да ти напомня, че в Русия отиде да преподава един от любимците на вашия Вожд - Симе Дянков.

98

danitz3

преди 10 години

До Ok!Естествено, че това е идеята - образно казано "избесим", защото сме цивилизовани, за разлика от тези мародери в НС. Но ако не си покаже обществото зъбите много сериозно, да знаят всички следващи - които и да са, че лошо им се пише, няма да станат нещата. Това не разбират скодоумните плямпачи, които само призрака на бб виждат, а не виждат, че сме задушени от призраци и трябва да ние малко да ги задушим, за да има въздух в тази страна. А после можем вече да водим идейни спорове.

97

Ok!

преди 10 години

Добре де, протестират и окупират университетите. И какво смятат, че ще постигнат? Искат оставки. Добре. И? Питам после какво? Нови изори и вътре пак същите главаняци? Докато тези в парламентаса едни и същи и се връткат и претакат от партия в партия, нищо няма да се промени. За да има промяна всички заемали високи държавни постове и депутати да нямат възможност да припарят близо до властта. Или да избесим 1000-2000 и следващите да работят и да знаят какво ги чака, ако карат като сегашните.

96

Анонимен

преди 10 години

.....REPUBLIKATA E NErabotessta sstructura .. i TRABVA DA SE PREMAHNE NEZABAVNO...

95

Анонимен

преди 10 години

...republikata E HAOOTICHNA...

94

До93

преди 10 години

Гано, никой вече не се връзва на твойте деца наркоманчета. Това не ти е 97 г., когато всички ние участващите в протестите имахме някаква надежда, че ще дойдат Демократичните сили на власт. Времената са други. Кой ще дойде? На Б.Б. мутрите, калинките, чалгарите ли? Не благодаря! В протестите тогава участваха идеалисти, а сега Гано всичко е пари "приятелко". Никой няма да Укопира СУ безплатно. Призовавам всички потърпевши студенти да предявят колективен съдебен иск с/у СУ за пропуснати ползи.

93

Анонимен

преди 10 години

Не са хаотични исканията им, а съвсем точни- искат Урко на власт.Искат и уркопацята да продължи по-дълго, да изкарат някой лев.Искат и дипломи, без да учат.Искат и висок държавен пост след това, с възможност за рушвети.Та те така.

92

asd

преди 10 години

До ФарфалейПо-добре да плащаме избори, отколкото милиард след милиард заеми.