68

Кой е виновния?

преди 10 години

Някакъв се развикал на ферибота "Оставка", съответно гръцката полиция го арестувала за нарушаване на обществения ред, а според БГ журналистите "Атака" е виновна. Ами тогава гръцките полицаи що не са арестували хора от "Атака"? Според българските медии "Атака" винаги за всичко е виновна, даже друг да е направил скандал и да е арестуван за това. Манипулацийки.

67

Джедай Мастър

преди 10 години

Добре поне, че не е крещял на игумена: "Извини се бе! Извини се бе!"

66

Jon

преди 10 години

Българските депутати ги оправя само автомат калашников няма значение дали са от Атака,ДПС,БСП или ГЕРБ.

65

Анонимен

преди 10 години

атака беше създадена с пари на дпс,целта беше да се сочи враг и плашило.сега плашилото е активирано да крепи правителството на дпс доката опоскат заемите,които взимат,за сидеров има процент.

64

удри

преди 10 години

Така е,Атака като се наведе пред Доган вие какво очаквате?Атака подкрепя ДПС и за това ще получи ритник от избирателя

63

yasensl

преди 10 години

до 71Дали?С тия депутатски заплати.

62

Анонимен

преди 10 години

Тия от атака са абсолютни нещастници.

61

?

преди 10 години

Доколкото разбирам там са присъствали гестаповецът Христо Монов и Иван Иванов сикаджията. Двама видни християни и ковачи на българската демокрация. Quo vadis Domine?

60

Анонимен

преди 10 години

Уважаеми журналисти, пускайте материали с доказателства. Къде са снимките, видеото, записите? Когато нямате такива неща, по-добре не пишете такива жълти новини. Някой казал. Оня чул. Трети попаднал на очевидец, който му разказал.

59

Анонимен

преди 10 години

Ако искате да сатнете член на Атака-трябва да сте *** като Павката или поне да се доближавате по тъпота до него.Или да сте луд като лидера им.И са какви пари са тръгнали тия хрантулници на екзурзия да ядат и да пият?Това да не е от десетте милиончета на Сидерага или той на никой не дава?

58

ист

преди 10 години

Поговорка,,,,,,Луд умора няма и в църква да е пак подивява,

57

защо така

преди 10 години

Депутати от ДПС на поклонение по светите места в Атон???? Атакисти в манастир???? Бесепари при монаси???? Ченгета от ГРОБ в Атон. Та това си е подигравка с Християнството!!!!

56

Анонимен

преди 10 години

Тези националистични *** агресивни клоуни НЯМАТ място в парламента. Българино, вдигни си мързеливия *** и отиди да гласуваш следващия път на изборите, за да не висиш 200 дни пред парламента на протести, и за да не четеш как шепа простаци ви представят в чужбина със селяндурщините си. Смирненски го е написал още едно време. Моделът е обърнат. Простакът е на върха, а интелигентния е в дъното. Дължи се само и само на обществената апатия на интелигентния.

55

Анонимен

преди 10 години

Do predi mesec , 70 procenta ot garcite izhvarliha ot vlast rasistkata partiq zo*ra ! A tiq eniche*ri tragnali dasi pravqt reklami na chujd teren ! Ostavka .

54

Кирил и Методий

преди 10 години

Товарищи, пише се и се изговаря "ОЧЕВИДНО". Иначе казано, пишейки очевАдно- си е селяндурщина! Ама какво може да се иска от хора хванати от полето...

53

nn

преди 10 години

чибурашка!

52

О НЕРАЗУМНИЙ УРОДИ

преди 10 години

ПО ГОЛЯМА ИЗМИШЛЬОТИНА НЕ БЯХ ЧУВАЛ АХХАХААХАХАХАХАХИ ТОЗИ САЙТ Е ПОДВЛАСТЕН НА ЛАЙНОМЕТИТЕ ОТ "ОПОЗИЦИЯТА" ХАХАХА ЖАЛКИ СТЕ НЯКОЯ ДРУГА ИСТОРИЯ НЯМА ЛИ ДА РАЗКАЖЕТЕ БЕЗ КОНКРЕТНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ! АРЕ ЧЕ МИ СТАНА ИНТЕРЕСНО. ГОЛЯМА КОМЕДИЯ СТЕ РАЗИГРАЛИ И ТОЗИ ПЪТ. БРАВО ЗА СЦЕНАРИЯ ВЕЛИКИ СТЕ !

51

Анонимен

преди 10 години

Жалка история и *** герберастка провокация!Атон е люлка на православието и място където трябва се стъпва с мир и свещен трепет в душата!Шайката около *** за пореден път доказва,че няма никакви морални и духовни ценности и вместо да се помоли Богу за опрощение на своите грехове и на престъпните си лидери разиграва циркове!Полицията е трябвало да сгрее провокаторите с няколко палки,защото бесовете на тоя народ комай само с бой излизат

50

Анонимен

преди 10 години

Скапани комухягофашизуиди, не ви ли е срам да мърсите светата обител с присъствието си. Идете да се молите в мавзолейте на Ленин, Хо Ше Мин, Ки Мир Сен. Драскайте минуси скапаняци, да ви преброим, че *** ни трябва.

49

Анонимен

преди 10 години

Какъв теолог е този ***, който се занимава с политика?!?Да го махнат веднага от мястото където учи теология, да му бият шута от университета и да си практикува политика където си поиска!Аман от ***!Ще ми става теолог и ще вири два пръста и ще вика ОСТАВКА!Какво ото бога и религията има в кухата глава на това просто момче? Ами нищо! Ега ти теолога....