34

bg

преди 10 години

tova sa kadrite na vanschno ne kadarnizi pianizi i rasvaleni jeni koiot si tarsat maje v tschujbina kato gi prata navat kakvo pravi agenta Ivan dimitrov koito e Agent kak samina t.g.polsanik v kasahstan a i isvesnija komsomolez ivan sirakov poslanik v slovenia priatela na marin raikov kakto i raikov e v rim tova sa dupedavzi ot jivkovisti posle sds gerb i t.n. nali namashe da prachat agenti poslanizi sad graniza a tija kak saminaha kakvo pravi komuniskata Elena poptodorova v USA osche

33

до 33

преди 10 години

Пише се помия, а ти си ***!Какви бели хора какви 5 лева! Ти имаш комплекс за малоценност май!?

32

Michok

преди 10 години

С какви документи Боевски е напуснал Бразилия и кой му ги е дал? Ако това е пасаван, той се издава от консула към съответното българско посолство. Ако е български задграничен паспорт, то той се издава от МВР, но се издава лично на лицето. Как е пътувал Боевски и по какъв начин се е придвижил от Латинска Америка до Европа и след това през цяла Европа, та до България? Този, който е издал документите дължи обяснение.

31

шесто

преди 10 години

извинявай брато но нямаш работа в БГ ще те съдят до дупка те първа ще те гепят не си героят на деня а ако не те съдят значи БГ рай за такива

30

Българска пумия

преди 10 години

Жалки сте българите! Много гнусна и долна нация е това за това не ни обичат никъде и няма и да ни заобичат! Не може да сте толкова неблагодарни и бездарни едновременно?! Простички сте и простички ще си останете а манталитета е вашата духовна храна как искате да ни търпят белите хора!

29

къде е проблема

преди 10 години

Ясно е, че Боевски ЗАКОННО е пуснат.ЗАЩО българите надават ОТЧАЯН ВОЙ?Къде е заровено кучето?Някой иска да знае КАКВО точно е съдействал Боевски и ЗАЩО?На нкг. му е по-добре, ако Б. го няма?Боевски е тук по ПРЕЦЕНКА на Бразилската държава.Мислете, мислете!.... И може би нЯКОЙ тъкмо от това се страхува-"освободен по преценка на Бразилия"А сега, де! Мислете и не ЗЛОБЕЙТЕ!!!

28

Вахтен

преди 10 години

Боевски,щом си се хванал на хорото,отърване няма!Не си бръсни тиквата,пусни си брада и се покрий някъде брато!

27

hfij

преди 10 години

Днес.бг, тази персона не е "олимпийският ни шампион", а гнусен наркотрафикат.Моля, класифицирайте хората правилно.Това, че някога е бил спортист с постижения отдавна е в сянката на престъпната ме дейност.

26

Анонимен

преди 10 години

КОЙ? Освободи Боевски.

25

тя

преди 10 години

Посолствата ни само харчат парите на народа и не вършат нищо. Дремат с години и за нищо се непомърдват.

24

Анонимен

преди 10 години

Викнали са го, за да разберат каква информация Боевски е издал за наркомафията и определени фигури, че да го пуснат. Нали трябва да се докладва.

23

аноним

преди 10 години

Вече ми се повръща от тази тема. Плочата се изтърка, ПРОСТО Я СВАЛЕТЕ.

22

куфарен търговец

преди 10 години

Моля не ни занимавайте повече с Куфарин Боевски.Там работата е ясна..........

21

гражданин

преди 10 години

Толкова новини,а медиите ни занимават с Боевски,който е един жалък представител на нацията,но да търгуваш с наркотици,явно е престижно в нашето съвремие.Журналистите го чакаха на летище София все едно,че пристига велик българин,а той самият се държеше като победител,който е успял да пребори правосъдната система на Бразилия.

20

Анонимен

преди 10 години

а бе кво го увъртат бе, кой знае колко висши са се снабдявали от него

19

noname

преди 10 години

интересно, като никой не е знаел, как журналистите го изхващаха на летището?!

18

akud

преди 10 години

ееее покрай този шум за Боевски ВЕЧЕ СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСА, КОЙ политик от настоящето правителство се притеснява да не е изпят ,че лапка от процента печалба от далаверата на Боевски

17

Анонимен

преди 10 години

Има няколко души тук, които защитават един престъпник. И то сериозен престъпник, заплаха за обществото. Това, че ви е роднина или приятел, не променя обстоятелствата!

16

Анонимен

преди 10 години

Свършено е с " чучулигата". Пропееш ли срещу такива хора по- добре се пиши сред цветята.

15

Анонимен

преди 10 години

Аз пък се чудя какво толкова, че се е прибрал некъв нарко-дилър ... какво изпуснали са го да го проверят на границата ли ... *** и смешните полицаи, дипломати и журналисти. Толкова ли е паднала журналистиката, че колко дена ни занимават с този ***?!?! Като искат чак пък толкова от Вътрешно и Външно да разберат какво става - еми има си легален начин да го привикат и да се го разпитат и без обвинения. Ама всички до един са смольовци на хранилка в тази система и затова сме и на това дередже