10

Непознат

преди 5 години

До Стефанов. Абсолютно прав сте, но малко го осъзнават. Лошото е, че го знаете от опит. Дано да е справите и детето да се подобри

9

БББ

преди 10 години

Г-н Стефанов, кой Ви каза, че ваксините са причинили проблемите при Вашето дете? Лекар? Или Вие обвинявате ваксини, без да потърсите други причини?

8

Мила

преди 10 години

Вярно е, че се пише за ваксините като причина, но има 1-2 ваксини за много важни- полиомиелит, тетанус. Другите - може би ако е обстановката налагаща. Жестоко състояние за дете и близките му. Но пък и болното дете след полиомиелит е ужасно. науката трябв ада каже истината.

7

До 5 Явор

преди 10 години

Какво им обясняваш на тия калмуци ? Българинът винаги е по алтернативното. Ще вярва на врачката, а не на науката. Няма нужда после да се питаме защо сме още в 14-ти век.

6

жжж

преди 10 години

Четох, че в много от случаите децата развиват аутизъм след поставяне на една ваксина, не помня коя беше. Ако в организма на детето има по-голямо количество калий при поставяне на ваксината се проявява аутизма. В София има клиника, в която работят с такива деца като целта е да се изчисти организма от калия. Трябва да се правят изследвания преди поставяне на ваксината.

5

Стефанов

преди 10 години

До Явор, Приятелю - детето ми е със сериозни проблеми след ваксинации, а именно атопичен дерматит и аутизъм. От тогава ваксинации на децата ми - само през трупа ми! Понякога човек трябва да се удари в горния праг за да види долния..

4

Анонимен

преди 10 години

Много странно обучение на деца аутисти наблюдавах веднъж в предаването на Гала. Децата носеха едни папки с картинки и ги обучаваха да контактуват по изключително сложна система с помощта на тия картинки. Стори ми се много объркващо. Трудно ми е да повярвам, че дете, което може да се справи с тая сложна игра, не би могло да контактува по нормален начин. А когато го обучиш да се оправя безсловесно, какъв стимул ще има да проговори?

3

D

преди 10 години

Всички на запад знаят,че за аутизма са виновни главно ваксините...само че тук това се крие. НЕ ги слагайте, четете в Интернет. Опазете себе си и детенцето :)

2

Анонимен

преди 10 години

Тъй като физическото развитие на тези деца обикновено е добро, родителите започват да обръщат внимание на забавените му или липсващи речеви умения и на някои особености в поведението му едва към третата година. А колкото по-рано започне работата на специалисти с детето, толкова по-добри са резултатите. За съжаление имаме малко истински специалисти, при това - в големите градове. Родителите също могат да направят много, да се занимават с детето, да търсят помощ и литература.

1

Анонимен

преди 10 години

A za vaksinite sto nisto ne spomenavate...