114

Анонимен

преди 10 години

стотината студенти-окупатори са сред малкото нормални хора у нас. във всяко общество инертните *** са поне 90% и затова е нормално, че повечето коментари по темата са негативни.

113

ognyanz

преди 10 години

Ръководството на университета да ли поеме отговорността и, ако не може да се справи само, да поиска подкрепа от органите за опазване на обществения ред. Не може стотина човека да окупират безнаказано държавна собственост и да пречат на провеждането на учебни занятия.

112

МВР да провери....

преди 10 години

МВР да провери кои *** сложиха веригите на Софийския университет. Имат ли тези мекерета акт за собственост на сградата или не ? Ако "окупаторите" не са собственици на сградата на СУ, те са извършили самоуправство. Останалите 22 000 студенти в СУ , които не окупират да потърсят правата си по съдебен ред срещу университета, за това , че са лишени от право да учат. Реформаторите от ДСБ бива да знаят, че в близките стотина години власт няма да имат и да спрат да се напъват.

111

Одисей 1

преди 10 години

114 бесния вчера този твой свободен достъп го писка червения депутат от БСП , ионази стерва от контрапротестите пред пилоните на НДК и пред Архиеологиеския музей и лицето коет бе допуснато преди месец до микрофоните на МС така на речения Г-н Петното ,а днес такъв достъп поиска Борис Боев докторант в СУ и член или и аз не знам какув на УЛТРА ЛЯВАТА организация 23 Септември , това са ти ученолюбимите студенти за които говориш.

110

Aнонимен

преди 10 години

24000 обучаеми в СУ срещу колко-100-200????

109

ДЕСЕН

преди 10 години

Бесен, толковa си " десен"))) при товa "твърдо" )))

108

БЕСЕН

преди 10 години

Значи тези които окупират не са нарушители , а тези които искат свободен достъп до СУ са престъпници. От 89г. насам съм твърдо десен , но в сегашните десни виждам грозна мутация . Власт не се получава с такива средства / 97-*** беше коренно различна / , власт се получава с убеждение , с политика , с привличане на последователи към по-доброто. С всеки изминал ден ме разочароват ! Така не се печелят поддръжници ,а се отблъскват.

107

ДЕСЕН

преди 10 години

Десните дa подкрепят студентите, товa нормaлното в случaя! По цял свят студентите протестирaт със символичнa " окупaция" нa съответния ВУЗ. Тук реaкциятa е явнa aгресия, зaщото влaсттa се aтрaхувa! Фaкт!

106

Одисей 1

преди 10 години

114 и кой ти харесва минзухарче

105

Анонимен

преди 10 години

ЧЕРВЕНИ ***! СИНИЧКИ ***!На мен не ми харесват и двете.А на вас харесва ли ви?Ние сме един наро, а партиите- безброй.

104

Одисей 1

преди 10 години

112 кой ти говори изобщо за връщане на ГЕРБ на власт толкова ли си ограничен , че да не си разбрал до сега че света не се ограничава до ГЕРБ

103

Joro

преди 10 години

BSP sa super kompirani mafioti i sa za zatvora zaedno s Ataka i DPS.e Ataka e nali protiv malcinstvata.zashto e koaliciq s DPS....za dobroto na Bulgariq e predpolagam otgovora.Volen e mai nai protivniq selqnin ot vsichki v Parlamenta.*** i vseki koito gp podkrepq e mnogo kuh.

102

Анонимен

преди 10 години

Тия деца ще разберат, че не всичко дето хвърчи се яде. Е нема герб да дойде на власт. И мен некой като ме притиска и се втърдявам. А мутрата ако е мъжка да дойде да се покаже. Е по инат съм. Нема вече кинти мутрооооо долна.

101

Анонимен

преди 10 години

до 106, aбе нa ербaп се бaрaш, но ше си нaйдеш тоa що трaжиш. Ти велим прaвото, декa е перник)))

100

Анонимен

преди 10 години

Vunagi bsp she e v upravlenieto. Gerb do nekolko meseca gi nema kakto ndsv sds I razni tam podobni ednodnevki

99

Одисей 1

преди 10 години

105 Миро а какво му е лошото на това , че има ли неполитически протест , и кой според теб умнико седи зад контрапротестите , аре бе казвай бързо.

98

Анонимен

преди 10 години

Проституиращите ви е интересно предупредили ли са датчето падпадъкова че ще стачкува или проституират? Ако не са, то мигом в затвора на лечение.

97

до 104

преди 10 години

Епа ела да се биеме. Нема да дадеме властта. Ела пред университето по тъмно днеска. Че си одиш с квадратна глава.

96

miro

преди 10 години

Хубавото тук е, че много бързо се разбра ясно и категорично кои са идеолозите, спонсорите и организаторите на този цирк. с другите "протести" мина сума време, докато сороските муцуни лъснат от всеки ъгъл.

95

НИКОГА ВЕЧЕ БСП !!!

преди 10 години

БСП и ДПС се провалиха уж щяха да откриват 250 хил работни места, а досега закриха 1500напълниха София с бежанци ислямисти време е Орешарски да стяга багажа да се връща ГЕРБ и Бойко Борисов ,преди тези да са досасипали държаватаОРЕШАРСКИ, *** СИ С МИР!ДА НЕ СИ ИДЕШ С БОЙ!