22

До 24

преди 10 години

ха-ха-ха-ха я ми кажи ти, след като се е върнал "знаменитият, световен икономист" Симеон Дянков от САЩ, какво е направил за БЪЛГАРИЯ ?!?!? Да не би да ни оправи икономиката, не икономиката, но нас ни "оправи" със сигурност и то на задна !

21

хидко

преди 10 години

не мога да си обясня, как така подобна разработка може да печели златен медал, като дори и тиквен не трябва да и се дава. точно поради поодобни разработки за оптимизация на финансовата търговия изпаднахме в тази криза, която потроши света. те обаче, им дремена ония работи. знаят си тяхното- ще платят някой лев глоба ама ще направят милиарди между другото и ще затрият милиони човешки животи. ей на, докато даваме медали за подобни глупости, няма да прокопсаме като свят! иначе - честито да му е!

20

Името ти подхожда

преди 10 години

Коментара е излишен!

19

БГто

преди 10 години

Браво за успеха! Ако се върне в БГто, ще попадне в наща система 4-4-2. Аз ако бях министар на икономиката, щях вече да му званя. Ама не, тука в системата влизат, само близки до партията или олигарсоугодни.

18

Uchen

преди 10 години

Браво, нo тази награда, както е преведена няма нищо общо с истинската. Научете се да превеждате. Това е научна публикация, а не дипломна работа.

17

Топ Идиот

преди 10 години

Ей го на, втория Дянков !

16

АА

преди 10 години

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ преподавател по както как се правят пари от рекет и убийства ли?! щом урко урешарски е там просто ТОЯ Унсс *** да го обявят за бъдещи червени мафиоти и рекетьори...

15

Анонимен

преди 10 години

Браво! Тези от Орхус да му сложат един паметник пред университета, че ги е направил известни по цял свят!

14

Анани

преди 10 години

Ехааа за пръв път пост без негативни коментари. Направо невероятно :) Браво на момчето.

13

УН

преди 10 години

Успехи, ама в Дания.Ако беше в УтреНосиСъответнатаСума/УНСС/ където преподавател е напр Алексей Петров е всеки момент се очаква да вазначат и Боевски и Брендо/задочно обучение поради понятни причини/без плащане можеше да изкара някоя тройка,

12

българин

преди 10 години

До DE:Съвършено прави сте. Превеждаме, за невежото множест (и мнозинство, за жалост): Best Undergraduate Paper Award = Най-добър писмен материал на незавършил студент. Това е. Не че не му казвам "браво" на момчето. Браво. Но, в точно в област, която през последните години е силно дискредитирана - оптимизацията на финансов портфейл. Оказа се, че става най-добре чрез фалшификации и вътрешна информация. Както във филма "Уолстрийт", който на времето изобщо не разбрах, от което страдам и до днес.

11

DE

преди 10 години

"Best Undergraduate Paper Award" = "Най-добра дипломна работа по икономика 2013"Откийте разликите!!!Това е критика към българските журналисти и прекрасните им познания по английски език. И това е третият по ред сайт, в който го виждам.Да му е честита победата на Борис.

10

К

преди 10 години

Браво, само успехи за този човек, но жалко че БГ само ще гледа отстрани как поредният ум се изпарява, а в чужбина се оценява !

9

az

преди 10 години

BRAVO MOM4E,kudeto i da produlzish zivota si ot surce ti zelaq mnogo zdrave i kusmet.HORA PRESTANETE DA ZAVIZDATE.ocenqvajte hubavoto

8

bashkircho

преди 10 години

"Българският студент в Дания " to ostana i v BG da e :D

7

ще се върне

преди 10 години

До Анонименутре тръгва, ама така и не разбрах колко дипломни работи са нужни на великия българин та да се дипломира най-после, нещо журналята пак са оплескали информацията, българска работа, а иначе кой се е откачил от червената чума бяга далеч не се обръща назад, а камо ли да се върне.

6

аз съм българче

преди 10 години

Желая му успешна реализация... в чужбина.

5

Наум

преди 10 години

Браво на момчето! Винаги има ревльовци в коментарите (от типа мен какво ме интересува като аз съм *** и беден), но това е живота. Талант и здрава работа ВИНАГИ водят до резултат! Някои за цял живот не са положили толкова усилия, които това момче е вложило за следването си, а и неминуемо ще успее с този хъс!Това е страхотна новина и нека това е пример, за тези с амбиции, пък другите нека си се оплакват!

4

Анонимен

преди 10 години

Най-после една добра новина! Но дали този умен младеж ще се върне и ще работи за България, е друг въпрос. Ако изобщо я има тази държава!

3

Иван

преди 10 години

Браво, гордея се когато чета за такива умни деца.