22

Анонимен

преди 10 години

Гледай какво лоши служби. Да подслушват а шефа им хабер си няма.

21

Наблюдател

преди 10 години

Горкия, самата Невинност!

20

Дарвин

преди 10 години

Казах ли ви го навремето? Интелекта на маймуните от Африка в процеса на еволюцията ще стигне до такова ниво на развитие,че ще са в състояние да шпионират и контролират бялата раса.

19

знаещ

преди 10 години

До АнонименНашите нямат нужда от подслушване.Те сами си изпяват всичко на американците, защото нямат акъл да си решават сами проблемите, а чакат някой отвън да им каже как.И този някой естествено си играе игричките в своя полза

18

емо

преди 10 години

обама е кукла на конци.американските престъпници ще подслушват докато съществува америка

17

evgeni1234

преди 10 години

След връщането ми от Кипър ,Цветанов и Флоров предприеха "нужните мерки".Става въпрос за Не даване на гласност на "Спътник Гейт".Подробностите са много пикантни, но те не се допускат и се трият от форумите.Данс и сега Все още държи тази тема-Табу под Контрола и натиска на CIA.Попитайте Писанчев какво знае по "въпроса" !

16

Анонимен

преди 10 години

И то какво стана?Нали следенето и манипулациите бяха най-страшното нещо на комунизма? А дмокрацията беше свобода и независимост?Излиза че отаък океана живеят най-големите лицемери!

15

e slavkov

преди 10 години

Layna da yadat or CIA,vinagi sa se zanimavali s Mrasotii.Tova go narichat "informaciya".Godini na red sam teroriziran ot gnusnite im spatnici, ate davat izyavleniya: "istoriyata shte bade shokirana ot otkritieto.." Tova sa edna shepa visokotehnologichni prestapnici,koito ne se spirat pred nisho,no tyahnoto vreme NABLIZHI !

14

Анонимен

преди 10 години

Смях естествено че имат икономическо разузнаване което си има много начини на следене!Подслушването е най малкото след като имат идеална визуална картина от сателити иагенти на американското разузнаване от който Европа много страда както икономическитака скоро и физически при ядрена война!

13

Пъзел

преди 10 години

*** ще ги довърши!

12

Анонимен

преди 10 години

Естествено, че не знае!Обама е кукла на конци, изтича му мандата и толкова, а вечните интереси остават.ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО!

11

bob

преди 10 години

Цаца, що не обвиниш Обама в липса на контрол?

10

Анонимен

преди 10 години

А представяте ли си какви интересни работи знаят американците за нашите тикви.После се чудете защо спират всички про-руски проекти.

9

Анонимен

преди 10 години

Типична *** черта. Ти го питаш нещо,той се прави на луд и играе театри.

8

Анонимен

преди 10 години

Това е ИМПЕРИЯТА НА ДОБРОТО.Чрез тотален шпионаж,локални "демократични освободителни"войни,контролиран световен хаос,предизвикани икономически кризи и световна дестабилизация,ТАЗИ ИМПЕРИЯ И НЕЙНИТЕ САТЕЛИТИ ДОПРИНАСЯТ ЗА УСЪВЪРШЕНСТВУВАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ.Нищо,че методите често се описват със законите на джунглата,законите на глутницата спр ямо стадото,контролиране на популацията на хуманоидите и т.н.........................................

7

аз съм българче

преди 10 години

Разбира се, че не е знаел, кой би си помислил, че данните от разузнаването се обработват и дават на президента, по-вероятно е АНС да са подслушвали Меркел, заради скрито сексуално влечение към канцлера.

6

detelina

преди 10 години

Ми, така ще каже!?ВСИЧКИ БЕДИ НА СВЕТА ИДВАТ ОТ АМЕРИКА!АМИ, КАКВО ОЧАКВАТЕ, ОТ ДЪРЖАВА СЪЗДАДЕНА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И КАТОРЖНИЦИ!тО НЕ ВОЙНА ВЪВ ВИЕТНАМ,20ГОДИНИ,СЪРБИЯ,ИРАК СЕГА СИРИЯ!Искат да владеят цял свят!

5

Уркото

преди 10 години

Абе, ние да не ядем доматите с колците???

4

Щуколовец

преди 10 години

"Обама не е знаел за следенето на телефона на Меркел"-----Единственото което остава е, И някой да му повярва;-))

3

А

преди 10 години

Странен пример за главнокомандващ от когото не зависи разузнаването.