83

kalinka_Km

преди 10 години

До akudВече е трудно да се определи кое е малцинството и кое- мнозинството...

82

Хоп шоп

преди 10 години

Това се случва в столицата! А познайте какво става в провинцията?

81

Тлъб

преди 10 години

Ако в Турция някой почне да демонтира паметника на Осман Паша познайъе какво ще му се случи.

80

СМЪРТ

преди 10 години

ДА СЕ ИЗБИЕ НАСЕЛЕНОТО МЯСТО,ПОЗВОЛИЛО КРАЖБАТА

79

Анонимен

преди 10 години

Той сам *** обичасичката ви медна жицабългарче да се наричастава само зарад вица

78

До Обективен /72/

преди 10 години

Има светини, посягането върху които е равностойно на посягане върху достойнството на цялата нация. Ако подобно нещо се случи в някои други страни, ще последва линч.Ние храним даром гнусни мързеливци, а на тях не им мигва окото да посегнат дори на паметта на Левски! Ако имаме достоен парламент, още утре ще гласуват инзвънредно решение - лишаване от българско гражданство и прогонване от страната на цялото семейство, в което е израснало мърлявото крадливо животно!

77

?!?!?!?!?!?!

преди 10 години

За две седмици са изчезнали 7 грифона и още не са сложени камери там?!За да не се повтори това, най-напред трябва да се направи следното: Общинските големци, гениалните "учени" от Института за паметниците на културата /хрантутим и такъв институт/ и градските МВР-шефове да си изтърпят наказанието насред София - бой с тояга по гол г/з! А крадливото *** и цялата му рода да се изселят от София, после 20 години принудителен труд и лишаване от граждански права за поругаване на национална светиня!

76

Моето мнение

преди 10 години

1. Едва ли турците имат някаква роля в това безобразие.2. Това е *** дело. *** *** не се интересува кой е Левски и за какво се е борил. Не му пука, че този човек е искал хората от всички етноси да имат еднакви права. *** едва ли разбира що е това светотатство, още по-малко му пука, че съсипва паметника и от естетична гледна точка. Той просто иска лесна печалба.3. Виновни са и властите, защото не са предвидили камери там.4. Безмилостно наказание и за крадеца, и за купувача!

75

akud

преди 10 години

Mладежа malcinstwo ili mnozistwo e ????

74

поп Грую

преди 10 години

Бре,бре що коментар от хора ,които не са гледали репортажа от ареста на крадеца!Ами поругателят беше едно малолетно ***,изпратено от родата му да краде,защото и да го хванат няма да го осъдят.Да арестуват и изпратят зад решетките доживот баща му(ако се знае кой е )и майка му,барабар с крадеца и братята и сестрите му.

73

Пешо

преди 10 години

Трябва да бъде напляскан този който е сътворил този сатанински паметник с грифони,роги и тям подобни създания които не подхождат на вярата на дякона Левски!Този паметник е подигравка с духа му!А на великият ви архитект на вселената ще му скъсам великия ***!

72

Пешо

преди 10 години

Пообрал е малко от сатанинските символи заключващи духа на апостола!Трябваше да свалиш и гогатите брат!Смърт за юдомасонството!

71

Анонимен

преди 10 години

Нека да му счупят сега ръцете крадливи на ***, събирал желязото.Не ми се вярва нормален българин да е крал от паметника на Апостола.

70

Катя

преди 10 години

Ако има сред вас все още истински Български МЪЖЕ би трябвало още от тази вечер да патрулирате въоражени около паметника и да стреляте смело и точно по крадците, а не само да критикувате управниците в бездействие; и вие сте като-тях сиирджий.

69

бат Сали

преди 10 години

Недейте така за брата *** ром де иска и той да яде къто нема пъри кво шъ прави

68

атака-вмро

преди 10 години

Защо да хабим куршуми те ще ни трябват за ждихадистите уахабити които влизат в България в момента. Да му резнат зелката *** и това е.!

67

Анонимен

преди 10 години

ciganqk-kkradec da byde obesen zaedno s toq, deto e kupuwal ot nego

66

Иво

преди 10 години

До Димитър Л.ДелийскиГрифоните са поставени много преди Божо да ощастливи България със съществуванието си, ***. Защо не се възмутиш, че паметникът прилича на обелиск? Крадецът трябва до бъде бит публично с тънки върбови пръчки по гол дирник! Който мине да му шибне само по една!

65

хелзинкски комитет

преди 10 години

Собственика на пункта за скрап, също трябва да бъде обесен до въпросния ***!

64

Димитър Л.Делийски

преди 10 години

Левски и грифони!?!?!? Тази безумна идея вероятно е на Божидар Димитров. Левски трябва да го пазят лъвове, а грифоните са върло неуместни тук. Крадците по-добре са разбрали това от авторите на грифоните и само възстановяват историческата правда.