129

Изследовател

преди 10 години

До Кайзер СозеА ти си многократно употребяван памперс за червени бабички !

128

Дрън-дрън

преди 10 години

До 140 АнонименЩе ми припомниш ли коя точно е партията на Сорос. Искам да се запиша щом плаща добре.

127

Анонимен

преди 10 години

Нещастните студенти в България.Студентите винаги са били най лесната плячка на тъмни политически сили с които да се манипулира общественото мнение и да се постигат интересите на големият бизнес, на религиозни движения и секти. На времето студентите са били на чело на комунистическите акции по света. Студентите са били начело на погромите над евреите в Нацистка германия. Студентите се вдигат на подкрепа на мюсюлманските екстремисти и са готови да се само взривят. Студентите са тези които вдигат най расистките и националистически ционистки лозунги в Израел. Студентите винаги са били заблуж

126

Анонимен

преди 10 години

Trabva DA imate iasna vizia za Budesteto.. Ostana 1 Edinstven Variant koito ne e Proigran-Pechelivshia Variant...ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZZIA.

125

hdUSHdwg5235erd

преди 10 години

124, Студентите са част от народа, а ти си платен драскач.

124

гай баньо

преди 10 години

Бойко излязъл в пенсия и братята американци на които той тъй вярно служил години наред го възнаградили с пътуване до Марс.Когато космическия кораб кацнал на Марс Бойко стъпил на червената планета и що да види?!Марсианци!!!Опитал се да ги заговори:"мара ба марсианци аз съм Бойко Борисов министър-председател на България строя магистрали метро зали..."Марсианците го погледнали и казали:"бе маани ние не ядем асфалт ама кАжи кой назначи Пеевски?"

123

Анонимен

преди 10 години

"Снощи много преподаватели от СУ дойдоха, за да подкрепят студентите" - тези "много" преподаватели са били назначени по партийна линия от Джордж Сорос

122

Свободен

преди 10 години

До румен221Останалите 10 % богаташи задръстват улиците на София с колите си, пълнят хипермаркети и молове, прескачат до Турция и Гърция в безкрайните празнични дни. Забрави ли Виденов ? И защо мислиш, че хуманизъмът и справедливостта са свързани единствено с парите . Студентите не искат да са богати - те искат да са свободни. Да са свободни от мутри, от купено правосъдие, от купено правителство от от купен парламент, от купени медии. Ако са кадърни и работливи, те няма да са бедни.

121

akal

преди 10 години

Не се ли разбра веднъж и завинаги. В държавата има проблем, огромен. Липса на държавност, липса на всичко от кадърни хора, до кадърни политици. Младите им омръзна да ги пързалят с уверения, обещания, да им вземат парите срещу нищо, и ай си решил да кажеш нещо навъпреки и ще те изкарат какъв ли не. Сценария с провокациите вече не върви. Боко , Чоко, Серго, Роко, Воко - спрете се бря. Подайте си ръцете, па работете кой как може за да сме добре. Това искаме - мир, спокойствие, нормална демокрация.

120

Сър Гей

преди 10 години

Искам Пеевски за ректор на СУ.И да стане Доктор Хонорис Кауза!Щото е умен, пробивен и демократ!Освен това много добре свири на *** кларинет!

119

Анонимен

преди 10 години

Има ли комунисти,има и провокатори заедно с червен хмер дупетат !!!

118

anonim1000

преди 10 години

До румен221Румене преди Герб нима българите са живеели добре?А и не бъди убеден, че Герб са глупави. Може би просто играят комбина с тройката. В България всички са комбина. 70 г. комунизъм.

117

румен221

преди 10 години

До anonim1000Да се върнем на казуса Пеевски Д.Пеевски е получил достъп до най-високо ниво на секретност, даден му от комисия изцяло контролирана от ГЕРБ хора назначавани лично от Боко и Цоко Е, как стана тая работа? Нали ГЕРБ са против Д.Пеевски?- Да се върнем на самото гласуване 20 депутата от Атака бяха командировка, липсваха 3-*** от БСП и един от ДПС Тоест, ако ГЕРБ не влязат кворум няма, и избор няма - Да, но ГЕРБ влязоха, гласуваха против, НО осигуриха избора на Пеевски!Поредна глупост гарантирана от ГЕРБ!.

116

румен221

преди 10 години

Ало-о-ооо, студентите, Защо не искате двете неща което ни различават от Европейците...:1. Хуманизъм... - по нашенски "човещина..."2. Чувство за минимална справедливост... - по нашенски "хорски срам"...За да разбереш разликата, прочети за:Човещина... - Що е то "Жизнен минимум" (351лв.) ..., Хорски срам... - Що е то "Социален минимум" (681лв.)..., А у нас 90% от хората живеят с по-малко пари

115

anonim1000

преди 10 години

Сега се очаква да има реконтра протест на недоволни от контра протеста. Те смятат, че университета не е на контра протеста.

114

anonim1000

преди 10 години

До русеНе са му рода на Пеевски. Той им плаща. Работници са му.

113

Анонимен

преди 10 години

Студентите са бъдещето на социалистическата ни родина.Като такива те имат всички условия за труд и учение и не могат да стачкуват.

112

Гост

преди 10 години

Група гамени и мутри, които нямат нищо общо със СУ нито като поведение, нито като език, провокират конфликти. Видя се и коя политическа сила им е организатор. Някой да е изненадан кои са организаторите им?

111

do 126

преди 10 години

mnogo si prav! porednite upotrebeni studenti....za sajalenie

110

Анонимен

преди 10 години

СТУДЕНЦИЯТА, ОКУПИРАЛА ЧУЖДА СГРАДА ВСЪЩНОСТ Е СЛУГЕНЦИЯ НА ПРОКОПИЕВ И БОЙКО ! ПОРЕДНИТЕ УПОТРЕБЕНИ ***, ГОТОВИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ДА ЗАЧЕРКНАТ ИСТИНСКИЯ СТУДЕНСТКИ ДУХ- ЩОМ ИМАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ИСКАНИЯ- НА ПЛОЩАДА, НЕ В УЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ- ТАМ НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРОПАГАНДИРА, ОЩЕ ПО-МАЛКО ДА ПРОВЕЖДА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ! СТУДЕНТСКИ СЛУГИНАЖ !!!!!!!!!!!!!!!