87

Анонимен

преди 10 години

Направете си труда да отидете в Народната библиотека и да издирите тогавашните официози, за да видите, че и в тях и тогава се говореше за малка група *** (въобще *** бе типичната заклеймяваща дума на комунистите от ранните 90 години), мързеливци, които не искат да си учат уроците, не могат да си взимат изпитите и, също като днес, пречат на едно огромно мнозинство добри деца да усвояват знания. Ще видите също, че и тогава целенасочено се премълчаваха имената на преподавателите.

86

Анонимен

преди 10 години

Бръснати глави, предвождани от депутата от БСП Борис Цветков нахлуха в двора на Софийския университет. Някои от тях са влезли и в окупираната сграда на Алма матер.В двора се е изсипал и традиционният контрапротест, който гледаме всеки ден пред президентството. Там са водачката му Нина Гергова и Андрей Вълчев от младежкото БСП

85

ГЕРБ ЗАВИНАГИ

преди 10 години

ГЕРБ бяха най-добрите и кадърните управляващи от 1990 г.Само те успяха да започнат някакви реформи,но на бившите комунисти и мафиоти не им хареса и организираха метеж.Това е истината,колкото и да не ви харесва.И след изборите ще се уверите че това е така,защото ГЕРБ пак ще спечелят и пак ще управляват

84

FBI

преди 10 години

След като Брaзилския Прокурор казал че ще бъде пуснат Боевски преди 1 година , защо нема никаква информация в България , става въпрос за некадърното управление на ГЕРБ

83

Анонимен

преди 10 години

Да, драги ми платени протестиращи и студентчета. Боко този път наистина ще изпълни намерението си да ви прати да копате картофките. От вас се иска да продължавате в същия дух и да осъществите великата му мисъл.

82

Анонимен

преди 10 години

НАГЛОСТ ,НАГЛОСТ ,НАГЛОСТ. ТОВА Е ХАРАКТЕРНО ЗА НАСТОЯЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРЛАМЕНТ И ЗА *** ВЪВ ФОРУМА ,КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ. РАЗСИПАХА ДЪРЖАВАТА, ОКРАДОХА Я ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ-НАЧЕЛО С БСП,ДПС,ДСБ И АТАКА !

81

#$&

преди 10 години

В тая държава закони явно няма...

80

Анонимен

преди 10 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!!

79

До трактора

преди 10 години

Искати се Боко да се върне,да ти позареди малко тракторчето,ама нейсе-сънуваш брато.На следващите избори дори и в парламента няма да може да влезе!

78

пешев

преди 10 години

*** си присвояват нещо дето не е тяхно afera.bg/pozitsia/51185.html

77

БУДОЮГЕНД

преди 10 години

ГEЙбурите кат не могат мъжки да се преборят за властта прибегват до децата ....... същото беше и при един друг диктатор с ХИТЛЕРЮГЕНД .... ама знаем как завърши!!!!

76

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

До qwerty78А, кого питаш ? Платените 50-тина *** под прозорците на Алма Матер или другите 50 със студентски книжки вътре в университета ?Работя със студенти и ти гарантирам, че в момента по-аполитични хора от тях няма в държавата.Финикийските знаци раздавани от Боко от една страна и фондациите и неправителствените организации на Сорос от друга, са събудили "будната гражданска съвест" у някои студенти ... :)

75

Zakona

преди 10 години

Eiiii,na men mi pisna da cheta tupite vi komentari. NAPREVETE NAI POSLE NESHTO.........AZ GO NAPRAVIH. IZBIAGAH PREDI VREME,NO SHTE SE VURNA AKO GERB SE VURNE NA VLAST. EDINSTVENITE KOITO NAPRAVIHA MAKAR I NESHTO MALKO ZA BG. OSTAVKA NA SEGASHNITE. PODIGRAVAT NI SE V EUROPA SHE KOMUNISTI I TURCI NI OPRAVLIAVAT. SRAM ME E .

74

преди 10 години

НИЕ ОТ СЪЮЗА НА ХАКЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО

73

преди 10 години

ИСКАМЕ ЕДНА ГОЛЯМА ХУБАВА ОСТАВКА

72

Върл Левскар

преди 10 години

На който , му е писнало с протеста да му го н.... !Хайде стига със съвети !Стига и със социализъм !Нека живеем в нормални условия !С популизъм и припечелване на пари за издръжка на партии , не става !Вятърът на промяната духа все по-силно , и тези от предишната власт го знаят.Аз също . Но те ще се" нагълтат" с нашите протести . А те не са в тяхна подкрепа .Внимавайте !Не съм социалист и никога няма да бъда !

71

..........

преди 10 години

абе не ви ли писна с тия протести бе... поне да имахте някаква мисъл за тях освен кой и нз си какво. и като паднат какво?! избори?! поне дайте неква идея за след тва, а не оставка и тва е . не може човек да си мине нормално през центъра с кола,а тр да заобикаля събота вечер и след работа през седмицата.ако има смисъл в цялата тая работа ок. нон стоп протестираите.

70

Анонимен

преди 10 години

Ако мразиш бесепарската наглост, шуробаджанащина и безморалност в академичните среди, няма как да бъдеш нагъл и вероломен. Сигурен съм, че който се е докоснал поне веднъж до академичните среди, разбира какво говоря. Ако някой мисли нещо друго, нека се запита защо за престижно се смята да завършиш в чужбина, а не в България.

69

Станишев

преди 10 години

Каво, протести? Да ни бе тези студентчета да разбраха как взехме и откраднахме 2 милярда дълг. Уфффф старците нищо не разбраха, *** пред сериалите също. От къде се взеха сега тези студенти.

68

Някогашен студент

преди 10 години

Случващото се е един фарс!Протестът бе през 1997 г., сега имаме един зле скалъпен фарс, който колкото по-дълго продължи, толкова ще е по-зле за тези, които го започнаха!