89

Анонимен

преди 10 години

Станишев бърза защото правителството пада Цацаров да внесе и за камчийски пясаци Хохгер а не за тези папки

88

чарли

преди 10 години

Докато документа стигне до премиера има поне 5 секретарки и още толкова служители от деловодството,който отговарят за документите. Така че това не са сериозни обвинения.

87

хааааа

преди 10 години

Е,това е наглост невиждана! Вдигат голям шум,за да го оправдаят също толкова шумно!

86

vqra

преди 10 години

Активно мероприятие!!!!!

85

arhar

преди 10 години

Парите от аферата ' Хохегер ' и източването на ' Кремиковци ' са изпрани, а сега ще се изпира и авторитета на Станишко ...Ако Цацаров уважаваше Върховенството на закона, щеше да повдигне обвинения на Станишко за източването на ' Кремиковци ' през 2005 - 2009 г. и аферата ' Хохегер ' .Да не забравяме и костинбродската афера, където Станишко беше част от ОПГ заедно със сестра Глаева, Д. Пеевски и Н. Бареков !

84

HARAKIRI

преди 10 години

В Израел ли? Да не прави от евреите комунисти??? Хахахахаха

83

Гост

преди 10 години

Ха да побързат, че с висящо дело как се избира лидер на ПЕС?

Когато Станишев влезе в затвора, аз ще се преименувам на Хасан Мюмюн Мехмед и ще отида да проповядвам "правоверната" вяра на марсианците. Но нито аз марсианци ще видя, нито Станишев затвор ще подуши.

81

наша гордост

преди 10 години

А кой ще ни пази от пазачите ?

80

Анонимен

преди 10 години

хаха каква културно асимилирана *** .. какви *** и мижитурки , мислещи се за играчи. Вие кучета не разбрахте ли , че партиите са проводник на чуждо влияние ... на чужди имперски доктрини(идеологии) и воля? Та вие едноклетъчни дори не оспорвате чуждата имперска доктрина - демокрация , за вас друг свят и друг път не съществуват. Вие кучета бяхте всичко друго , но не и българи . Вие сте пълнеж ...нищо повече!

79

Анонимен

преди 10 години

Партийни *** , вие сте най-низшата ***, която човек (не ***) може да наблюдава .Вие - 90% от ''българите'' с американска култура ...

78

цацаратура

преди 10 години

тоя цирк вече втръсна! вземете сменете плочата!

77

Смешник (Лала)

преди 10 години

Не послушника Цацаров, а смешника Станишев сам си поиска снемане на имунитета. Заглавието на статията е подвеждащо. Пояснение - ако аз си загубя личната карта ще бъда глобен и то яко. Лидера на БСП и ПЕС загуби следите на 7 секретни документа с държавни тайни и помнете ми думата, че ще бъде оправдан, а опонентите му ще бъдат оплюти. Ами това е т.н. червена демокрация.

76

demos

преди 10 години

Пак ни спретват чалгаджийски цирк за да ни приспят.

75

bariera_61

преди 10 години

Това действие на Цацаров срещу Станишев е само прах в очите на хората за да се прикрие съдействието на Прокуратурата в компромата на БСП за намерените фалшиви бюлетини с цел опорочаване на последните изборите! Вече стана ясно, че Прокуратурата тогава изигра решаваща роля за заблуда на хората и сега уж същата действа и срещу БСП - да ама НЕ!

74

boyko_stoew

преди 10 години

Цацаров добре прави,че иска имунитета на Станишев.Оше по-добре ше направи ако успява да събира достатъчно доказателства, за да противостои на множеството политици,които си живеят в своята си паралелна реалност.Дали СИСТЕМАТА бързо ще смачка Цацаров или той ще успее , поне малко да я подобри преди да си замине ,предстои да усетим.

73

ЗДРАВКОВ

преди 10 години

А,КОЙ ЩЕ ПОИСКА ИМУНИТЕТА И ЩЕ СЪДИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ДЕМОКРАТИ " ,КОИТО ВКАРВАХА ДВУМЕТРОВИ АМЕРИКАНЦИ В РЕЖИМНИ ПОДЕЛЕНИЯ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ,ЗА ДА ОГЛЕЖДАТ ТЕРЕНИ ЗА ГОЛФ ИГРИЩА ? ТАКОВА ПРЕДАТЕЛСТВО БЕ ИЗВЪРШЕНО В ГР. БЯЛА ОБЛ. ВАРНЕНСКА ОТ БИВШИЯ КМЕТ ОТ СДС ИЛИЯН ЦОНЕВ ! ТОЯ ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ ,ВКАРА ЕДИН ТАКЪВ АМЕРИКАНСКИ ДЮМБЕЛИН В ПОДЕЛЕНИЕТО ,ПРЕДИ ДА БЪДЕ СВАЛЕН РЕЖИМА МУ НА СЕКРЕТНО ПОДЕЛЕНИЕ КЪМ РАЗУЗНАВАНЕТО ! ВЪРНЕТЕ ГО ОТ МОСКВА И ГО ВКАРАЙТЕ ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА !

72

Анонимен

преди 10 години

С ДВЕ ДУМИ,ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПЕС,Е РАЗСЛЕДВАН ОТ ПРОКУРАТУРАТА В БЪЛГАРИЯ!?!...ЕГАТИ СМЕШНИТЕ ПЕСОВЕ.ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА НЯМАШЕ ЛИ НЯКОЙ ПО-ЧИТАВ СОЦИАЛИСТ? ИЛИ ТОЗИ Е НАЙ-ЧИТАВИЯ СОЦИАЛИСТ В ЕВРОПА. ПРЕДСТАВЯМ СИ ДРУГИТЕ КАКВИ СА. ЯСНО, Е ЧЕ НОВОТО ИМЕ НА МАФИЯТА В ЕВРОПА Е ПЕС, НО ТОЧНО ТОЗИ ЛИ ЩЕ ДОЙДЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ МАФИОТ. ПО СКОРО Е БУШОН НА ГОЛЕМИТЕ,СЛАГА ПОДПИСИ. ДА СИ СЕДИ В ИЗРАЕЛ,ТАМ ПОНЕ ЩЕ ИМ Е ПОД ПОГЛЕДА...ТОВА ЛА.,НО ***

71

Анонимен

преди 10 години

Тоя гей какво дири в Израел? Бог мрази содомитите...

70

Анонимен

преди 10 години

Цирк ни спретват и си мислят, че ние сме толкова наивни! Загуба на документи??? Та те затриха държавата!