8

Шиши

преди 10 години

Престъпник, трафикант и *** е Боевски! Веднага съдът да се самосезира и да се вкара тоя убиец на деца в затвора!Какъв "олимпийски шампион" може да я тая ***, освен по мъкнене на дрога? Да го вкарват в затвора, докато не го е затрила някоя отчаяна майка!И каква върховна наглост - охрана да имал!!! Да го претрепят като куче, тоя смърдящ наркотрафикант! Що деца е унищожил, гада му мръсен!Хайде, стига сте ни занимавали с *** в тази държава!

7

bariera_61

преди 10 години

Самоличността му е на нарко муле! Какво толкова трябва да ни питат! Работата е ясна, прекарва наркотици за пари, като използва дъщеря си, която пътува по турнири за тенис и той уж само я придружава!! То беше ясно и даже се пишеше по вестниците, че огромната му тренировъчна и фитнес зала, струваща милиони е построена и обзаведена с пари от наркотрафик! За да го пуснат от затвора или е изпял важни хора от наркобизнеса на полицията, което си е подписване на смъртна присъда или си е платил милиони

6

lol

преди 10 години

глупости на търкалета ... бразилците на му издават документ а БГ посолствотоосвен което е малко късно да му проверяват самоличността след като го хванаха, съдиха, осъдиха и дори излежа част от присъдата си ...

5

Анонимен

преди 10 години

Незнаещото МВР да провери дали Кокаин Боевски се занимава с проаджба на наркотици в България. А не все да не знаят и да не се разбрали. Децата 4-ти клас вече знаят квартлните дилъри, само тъпия ушев не знае и не разбира (щото ушев е охрана на наркодилърите навсякъде). Оставка на цялата скапана, некомпетентнта полиция, съкращаване на щата до 20 000 души и замяна само с нови хора, несвързани с мафията по никакъв начин (за предпочитане завъртане на хора от различни населени места).

4

Стършел

преди 10 години

Много сте *** от Външно министерство....не Ви е виновно Посолството в Бразилия...има си го написано черно на бяло в Държавен вестник от преди няколко месеца, ама трябва да се чете, за тоя вестник сте абонирани всички държавни институции не е само за вторични суровини, четете го бе дами и господа държавници...станахте за смях на целия свят!

3

винаги ГЕРБ

преди 10 години

*** го освободи !

2

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

В държавата превърната в огромна лудница след натрапчивия и налудничав въпрос:"Кой предложи Пеевски ?", май идва ред на следващият такъв:"Кой освободи Боевски ?" :) :) :)

1

анонимен

преди 10 години

Има ли още учудени и неразбрали по случая Боевски???