29

Kiranov

преди 10 години

Bg voenen minister Naydinov ste obuchava 8000 emigranti ot Siria i okolnite i darjavi v bg boino izkustvo zaedno s usa voenni ucheni po savmestna programa / ta zatui sa doshli jenite i detzata im - te pak da igrayat s detzata na bg polititzi na igrata "Krienitza".

28

Izvestniq

преди 10 години

Много неща са нужни да се случат, Росене. Досега спа и не вярваше, че бежанците могат да ни бъдат толкова голямо бреме и тежест върху бюджета, но най-сетне някой те запозна с фактите и бързо си промени мнението. Нужно ли е да минава толкова време, за да осъзнаваш нещата как точно стоят?

27

AIMILIVS

преди 10 години

Роска офертирай евробратята да си разпределиме бежанците поравно ,както искат по равно да си купуват без пари обработваема земя в България , а да не дават нито грош за развитието на държавата ...или ти искаш да цицаш пари и да крадете с другарите , а пък българите , бежанците и техните общи вече проблеми на произвола на съдбата.

26

ivan.hristov.779205

преди 10 години

След последните дни и компроматите срещу него няма кой да взима на сериозно този псевдопрезидент

25

ivan.hristov.779205

преди 10 години

Колко ни е загрижен президента само. Готов е да говори по всяка тема стига да не е темата за злоупотребите му

24

ivan.hristov.779205

преди 10 години

Само да не се дава на президента да управлява отпуснатите пари, че току виж си купи още някой палат в екзотична държава

23

Емма

преди 10 години

Какъв президент е тоя?!Не се ли наяде вече,че да си ходи.

22

kompot

преди 10 години

трябва да се погледне какво може да се направи от наша страна, а не да се правят някакви подходи, от които разбира само президента. по-скоро трябва да се прецизира работата по осигуряването на помощ към бежанците от наша страна, отколкото да се правят някакви срещи. с други думи, не виждам с какво може да се промени нещо с тази среща на президента.

21

teritorialno_podelen

преди 10 години

Реално погледнато нямаме нужда от такъв президент като него. Ако подаде оставка, ще направи услуга на много хора. Публична тайна са връзките му с енергийния мафиот Иво Прокопиев. По-точно жена му, която дълги години е работила в негова медия.

20

Shisho Bakshisho

преди 10 години

Ха, Плевнелиев заговори за парите на службите, да не би след като му резнаха бюджета и той като Гоце да иска да компенсира с пари от тази касичка?! Крайно време е да преодолее страха си от среща очи в очи с Волен и да свика КСНС, тъй като бежанската криза вече е сериозен проблем - няма места, конфликти с ромите, запалени джамии, трошене на инвентар... да не забравяме и чисто финансовата страна. Не може най-бедната страна в ЕС, да поема най-големия товар.

19

Анонимен

преди 10 години

С "бежанците" е лесно - ограда и ров. За толкова все имаме пари, ама не щем, крием се зад евро директиви, конвенции, и какво ли не. Територията изглежда отдавна е договорена, и няма как, трабва да я опразним. Нямаме нито акъл нито морал да се обединим да изринем "политиците" ни. Ще станем като ливанците - 4 милиона в страната и 12 млн емигранти. Тъжно и срамно, но никой не ни е виновен.

18

tonkata

преди 10 години

Хем говори за бежанците, хем нищо не прави по въпроса. Какво е това лицемерие. Влязъл е в рубриката "гаф след гаф" !

17

Моника

преди 10 години

Мисля, че на народът му е писнало да слуша каквито и да е речи или да получава съвети от хора, които не могат да отговорят без да се замислят на въпроси. нНе знам защото Г-н Плевнелиев си мисли, че има някакво съгласие или консенсус, както той му казва, между хората и него. Истината е, че никой не желае да слуша, как човек, които е знаел, за тази бежанска вълна и не ни е предупредил и не е потърсил някакви решения, сега ни говори, че всички сме на мнение, за тях да има храна и ток. Ами, това е съвсем нормално човешко желание, защото, ако няма ток и храна ти не можеш за съществуваш като биологи

16

Див аграр

преди 10 години

Тоя кога успя да се оправи с жена си, че тръгна и ЕС да оправя?

15

Анонимен

преди 10 години

Вместо да ми мижори насреща като слепец, Росен Асенов да свика незабавно КСНС. Това не е играчка за разглезено дете, а важен орган на държавата и националната сигурност. Но от такава куха лейка, като тая мижитурка, нищо градивно не може да се очаква.

14

Анонимен

преди 10 години

РОСЕНЕ, НЕ СТАВАШ

13

Гражданска позиция

преди 10 години

На 23 т.м. бях изненадан с участието в Шоуто на Слави на президента Росен Плевнелиев. Прочувствено, съдържателно, визионерско изказване, приоритетно място в което заемаше каузата да адресира проблемите в страната ни и да изтъкване благотворната му президентска роля като обединител на нацията. Беше вълнуващо и напътстващо.

12

йованчо

преди 10 години

"9 европейски държави излизат с искания пред ЕС за спиране на приема на бежанци", но забележете България не е сред тях. На кой се продадохте господа гнусни политици? Все пак сте народни избраници, а не ви пука за мнението на народа. Чалмати *** не искаме тук. На народа все ще му писне накрая и да не украсим стълбовете пред народното събрани с вас. То не беше крадене и лъгане, сега заселвате и нови ***! *** антибългарски!!!

11

toni

преди 10 години

Президент, който защитава интересите само на една партия, апелира за безпартийност!Президент, който е жената в семейството, се обявява за баща на нацията

10

sisi

преди 10 години

Президент, който е заобиколен от олигарси, протестира срещу олигархията във властта!Президент, който призовава към държавен Преврат, говори за институционалност