56

1chovek

преди 10 години

Към частите от пъзела - Милионери, София, Варна - трябва да се добавят и липсващите парченца, за да бъде пъзелът нареден, а именно:- ***- ББ

55

Анонимен

преди 10 години

До "Хейтър"?макар и изкарали парите си по честен път, са започнали в някоя фирма с връзки, които някой може би по-кадърен техен конкурент е нямал--------------- Връзките се наследяват от предишното поколение, следователно човекът е бил благородник. Не ритайте срещу Божиите закони, а се старайте и след години вашите деца и внуци ще имат връзки. А ако просто сте горделиви и вироглави, нищо няма да постигнете.

54

Анонимен

преди 10 години

А КЪДЕ СА ВЕТКО И ГЕРГОВ И ТАКА ИЗВЕСТНАТА ВИЛИТО ГЕРГОВА

53

raq

преди 10 години

Ех, 55, компютър имаш за да си изливаш душата....

52

зелена вълна

преди 10 години

нито апартамент имам , нито жена , нито деца , нито кола , нито влог в банка , нито коса , нищо няма в тази държава бре , нищо , е имам диплома и международен паспорт и мерак да ви затрия *** с *** ще ми губите ценното време , циркаджии , хайде баста.

51

Вацата

преди 10 години

Атанасов, защо не дадеш интервю как стана шеф на НАП или да подскажем малко - предишния шеф те сложи /Стефаноф/ по времето на ГЕРБ за да си връткате сега и преди далаверките!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

50

Анонимен

преди 10 години

ТОЯ ШЕФ ПО-ДОБРЕ ДА СИ ТРАЕ, ЧЕ ТОЙ КАК СМУЧЕ ДДС Е В ПЪРВАТА ДЕСЕТКА...ВСЕ СЕ ЧУДЯ ДО КОГА ЛИ?!

49

Анонимен

преди 10 години

да им заседнат дано

48

"Хейтър"?

преди 10 години

#36, на всеки станал милионер по честен път, се падат над 1000, които са придобили парите си с престъпления. Ако смяташ, че примера ти е адекватен, щото познавал някой си, дето не знам си какво ... Да не говорим, че и в този случай честно е много относително понятие. Защото и доста от тези, които макар и изкарали парите си по честен път, са започнали в някоя фирма с връзки, които някой може би по-кадърен техен конкурент е нямал. Съответно, не можем да говорим за много честно в случая.

47

Диди

преди 10 години

Пловдив ,Русе и Бургас да НЯМАТ милионери означава,че данъчните там са си проспали годината.Всеки в Пловдив сигурно познава поне по петима супербогаташи и да нямат тези по един изкарам милион си е пълна загадка или пък задачка за други:)

46

Мирослав

преди 10 години

И 7 милиона българи с доходи под 248лв!!!

45

Анонимен

преди 10 години

Ха ха ха смешки на кубици, само аз познавам 25 от Добрич

44

Предприемчив

преди 10 години

До даДокато продължаваш да живееш постоянно с тази мисъл в главата, че "всички са от ДС и АОНСУ" -- никога няма да станеш милионер.

43

наивник

преди 10 години

"София, следва Варна - 30, Добрич - 16 и Стара Загора - 11. Любопитен факт е, че другите големи градове - Пловдив и Бургас, не могат да се похвалят с жители, които изкарват над милион лева. УЧУДВАЩО ЛИ Е ЧЕ В ПЛОВДИВ И БУРГАС СЕ ЖИВЕЕ ПО-ДОБРЕ

42

Анонимен

преди 10 години

Специално за Добрич съм сигурен че са повече от 16 Тези 16 са може би само малка част от арендаторите , които си папкат субсидии Близостта с Албена , Балчик , Кранево и тн ....не се отчита Добрич имат земя и море , което им е на 20 минути , само тези две предпоставки им стигат

41

да

преди 10 години

какви умни всички от ДС и АОУНСУ, олигарси всеки ги знае от всеки град ние сме малка държава , стига сте писали глупости, това са ком. генерали и т.н. от всички главни и слугите им

40

da

преди 10 години

толкова няколко комунистически фамии владеят тъпата държава

39

Миро

преди 10 години

Най-богатите вероятно ги няма в този списък...

38

мнмнкнк

преди 10 години

А пък 1 милион българи са с доход от 248лв!!!

37

Анонимен

преди 10 години

VSI4KITE TEZI MILIONERI SA bivshi bortzi za socialna spravedlivost. BOKLUTZI.