9

Анонимен

преди 10 години

не е мъж А мюслим

8

Анонимен

преди 10 години

Тази сутрин го слушах в колата по радиото. Проуснали сте да кажете, че е турски гражданин с кюрдско самосъзнание. Обвинен е в притежание и разпространение на наркотици и хулигански прояви. Другото не го запомних.

7

Анонимен

преди 10 години

Вчера по немската даваха док. филм за Бърза помощ в София.Толкова нагли,,прости и ограничени доктори и сестри.Не издържах до края да го догледам но боят който отнасят е не само малко но и си го заслужават.

6

FBI

преди 10 години

Брутално убийство на литовска студентка в германския град Манхайм, извършено преди две седмици, изглежда е решено. Така коментира немското списание "Фокус".Заподозрян за престъплението е 40-годишният българин Емил С., който вече е задържан. Предполагаемият убиец е женен и баща на две деца.Той вече е лежал в затвор в България.

5

дo: Fuck off

преди 10 години

Гoвориш понеже си в България , ако си в Германия няма да ти стиска да правиш такова изказване - Тодор Живкови номера номера номера

4

Чистач

преди 10 години

До ексХа... ха... как позна че е дьонре бре?Ти в макдоналдс влизал ли си?

3

екс

преди 10 години

Мда, 100% съдържател на някой дюнер...Иначе Фрайбург е страхотен! :)

2

Анонимен

преди 10 години

Защо не споменете още един факт който повтарят по немските тв? Че е кюрд!

1

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Сега ще се окаже чернокож евреин, изповядващ уахабизъм.Съдебните лекари ще открият 27 куршума в тялото му и в графата "Причина за смъртта" ще напишат "отравяне с олово"...