14

Анонимен

преди 10 години

До SlackwareAROGANTEN *** I PARVITE SEDEM GODINI DOMASHNO VAZPITANIE TI LIPSVAT A ZA DRUGO OBRAZOVANIE DA NE GOVORIM.

13

Анонимен

преди 10 години

трънката е мн полезна и вкуснапросто в костилката и,както и в кайсиевата и сливовата ядка,костилка има вещество,което във водасъздава цианид,който е отровенгрешката е ,че са варили във вода с костилкатааз лично тая год.ядох до насита най-вкусните трънки и съм добре

12

Една

преди 10 години

Детето не се е отровило, а е ОТРОВЕНО от прости хора, които се лекуват с всякакви отвари, препоръчани от ходжи, врачки и баячки.*** и безотговорен народ!

11

крив макарон

преди 10 години

На пазарите трънките се продават като леблебията ... Защо допускат тази потенциална отрова да се продава??? ...

10

???

преди 10 години

Първо -жалко за детето. А от какво е било болно? Дали от билката или от болестта е починало?

9

Анонимен

преди 10 години

До SlackwareLa maggior parte delle persone è lobotomizzata e non se ne accorgerà mai per tutta la vita.

8

онбашията

преди 10 години

а, за *** коментари - много ясно че са ***, нали вие белите изтънчени интелектуалци нямате деца, щото държавата не искала да ви помага. на *** 2-3 ще му умрат, кой от трънки, кой от нож, ама 5 ще му останат. а вие? вие при динозаврите, това е.

7

онбашията

преди 10 години

на ви сега лечебната сила на билките, ако бяха ползвали антибиотици, а не като някви *** да варят отвари, щяха да са си ок.

6

Анонимен

преди 10 години

Айдее...вратите са отворени за всякакви злобни коментари...

5

Slackware

преди 10 години

Таниа71,ти най-вероятно си от т.нар. гугъл професори дето знаете всичко и сте на ТИ с медицината.За вас ваксините са най-най- най- голямото зло, само, че си набии в простата картуна, че има и по-голямо зло от ваксините и това е НЕВЕЖЕСТВОТО ВИ!!! Аман от многознайковци и майки които като чуят ваксина и скачат до небето. За да изказваш мнение трябва първо малко да знаеш и да си чел. Трънката по химичен състав съдържа циановодород който е доста силна отрова!!!! Но ти си говори пак за ваксините!

4

Анонимен

преди 10 години

E казва се Емин. Ясно е, че е от турскоциганския етнос. Нормално, пробвали са да го калят от малко... ама фира

3

Nobody

преди 10 години

Ама ние четем и други сайтове. И там пише, че са от ромски произход. Пише също, че бабата на детето му е дала отварата. В което няма нищо чудно, тя на 23-24 годишна възраст едва ли е много в час с билките.

2

Стефко 88

преди 10 години

А *** ще го лежат ли *** след като са го отровили?

1

TANIA71

преди 10 години

A DALI SKORO NE E VAKSINIRANO TOVA DETE......KAK STAVA TAKA CHE VINAGI VINA IMAT BILKITE A NIKOI NISHTO NE KAZVA ZA FARMAZEVTICHNITE OTROVI I VAKSINI?!