41

Анонимен

преди 10 години

До 43Ти изобщо не си в час! Националсоциализма е най-добрия строй! Хитлер е доказал, че най-доброто за една нация е да е националистическа и пътят за това е обикновените трудещи хора да са добре осигурени! А това не се е харесало на евреите-капиталисти, които експлоатират, за да паразитират на гърба на трудещите се! Малък пример: Така познатото ни лихварство е еврейско дело, а Хитлер го е забранил. Малко известен факт: Преди Хитлер да подгони евреите-световното еврейство е обявило война на Хитл

40

Анонимен

преди 10 години

Това са капиталистите, абсолютно никакви морални скрупули не са имали , нямат и няма никога да ги имат, също като тези при нас - преди сталинисти-комунисти а сега първи капиталисти, олигарси, и радетели а "пазарната икономика" и фалшивата демокрация на запада. Единствената цел е печалба на всяка цена и борба за привилегии а не за благото на нацията или така нареченото вмирисало се общество - и то като рибите откъм Главата (т.е. отгоре надолу).

39

Анонимен

преди 10 години

Чифутчета гонят бившите си душмани до дупка , а ние бързо забравихме кой изби българските интелектуалци и цвета на армията ни и кой ни продаде на руснаците , а след това и на американците и до ден днешен наказани няма , и до ден днешен ни тъпчат.

38

NIKO11111

преди 10 години

Нацистите са едни от най- кадърните хора на света, доказано. А че са били прави се вижда ясно 70г. след войната.

37

Анонимен

преди 10 години

Офф да бяха почнали с ***,после да минат на ***.Когато свършат а в тва дълбоко се съмнявам всички щяха да си им безкрайно благодарни :))Са понеже сума ти еврейски лобита по света са богати и влиятелни ще се извиняват регулярно следващите няколко хиляди години..

36

анонимен

преди 10 години

er,ти на Марс ли живееш , та не разбра , че комунистите са ни управлявали,управляват и ще ни управляват.Поне сега свободно може да пътуваш

35

Jerry

преди 10 години

Значи, на нацистите им е простено, а на комунистите не е. Който е бил нацист, трябва да го съжаляваме и да му се радваме, че си "признава" и се "разкайва" след като цели 70 години се е скатавал по въпроса. А който е бил комунист- трябва да бъде преследван. Двоен стандарт има в тази работа. Или и нацисти и комунисти сдават власт, пари и фирми и ги ликвидираме, или всичко продължава, както досега.

34

Аззз

преди 10 години

Ей аман от тия евреи, не спряха да *** против нацизма. Аз пък мисля, че е време да се преразгледа тази политическа система, да се изтъкнат безспорните и плюсове и да се спре с това еврейско мрънкане. И аз от днес започвам да консумирам повече продукти на тази фирма.

33

er

преди 10 години

е как да има чиста фирма , за да оцеляват фирмите трябва да се ориентират и в политическата обстановка ако не си с тези от властта отпадаш в Бг .разправяха ,че при капитализма нямало корупция и соца. бил лош да излезе някой и да обясни защо при соца да станем 9 мил. а сега сме 5 мил.

32

мнение

преди 10 години

Възмутен съм от разкритето за д-р Йоткер.Да накараш евреин да работи като работник във фабриките му , си е истинско престъпление.Да е собственик или Директор-да,но работник-гадория.

31

HTG

преди 10 години

А защо не се споменават и нечистите комунистически фирми?- Примерно шеф на олимпийски комитет дава поръчки на дъщеря на диктатор да облича олимпийците цяло десетилетие? "Сърп и Чук" не е по-добро от свастика!Далавери с гориво от ТЕЦ което нощем отива в Югославия по време на ембаргото през '92!

30

БАЧКАТОР

преди 10 години

Имали нацистко минало? И какво от това? На мен не ми пречи.

29

VoiD

преди 10 години

Самата истина е, че по времето на Хитлер никоя немска фирма не е била "чиста". Но защо не се напише статия за това колко фирми от страна на съюзниците са били "чисти"? Факт е например,че поне няколко щатски петролни компании са сключвали споразумения и търговски договори с Хитлер,както и някои германски университети, лаборатории и компании за обмен на технологии при производството на синтетични масла и горива. Който се интересува знае. Така че ако ще мерим кой колко е бил "чист",нека да е нали..

28

Анонимен

преди 10 години

чудо голямо

27

Анонимен

преди 10 години

наистина при хитлер германия стана от държава с колосална инфлация до супер сила само за 7- 8 години!!как става това?

26

Ним

преди 10 години

А България е нашарена с пречупени кръстове от футболни фенове!Знаят ли те какво означава това и има ли власт,която да ги озапти!?

25

Тв

преди 10 години

"Всички са се възползвали от принудителния труд, полаган от мат'ряла, тъй като редовите работници са били емигранти

24

Твер

преди 10 години

"В годините на Герб нито една фирма не е била чиста"

23

Твер

преди 10 години

TOVA E EDNA GOLYAMA REKLAMA NA DADENITE FIRMI KATO....BMW...I PODOBNI.V PRAVENETO NA PARI VSICHKO E POZVOLENO,

22

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 30, кат гледами теб са те събирали с лъжичка по чаршафите *** мръсен