15

анонимен

преди 10 години

Нека се напише обширен материал какво правим с възрастни и болни в България, как е уредено това.Скоро слушах за Холандия и не вярвах при какви условия са, при това на достъпни цени.Грижите за възрастен и болен са повече, непосилни, по-скъпи от тези за дете, да не добавяме мъката да виждаш как си отиват любими хора.

14

без име

преди 10 години

аз съм в Италия и 10 години се грижа за стари хора,е какъв е проблема че жената го прави в БГ

13

а така

преди 10 години

Доживотен затвор, моментално затваряне на "дома" , по едно походно легло на възрастните и на улицата. Как ще си позволява тази жена да се грижи за възрастни хора и то срещу заплащане. Все пак плана е пълен геноцид на българският народ и избиването чрез глад на 80% от възрастните до 2014 година. Да се праща в лагера жената, Браво на полицията!

12

Държавата зарината от наркотици, отвличат български деца да ги продават в чужбина, отвличат българки за *** и секс-робини в прехваления ви Запад и полицията прави какво??? Бори се с "незаконните" старчески домове??? Сигурно иска хората да умрат от липса на грижи, задушени в собствените си екскременти???Време е за ВТОРИ НАРОДЕН СЪД!!! Всички демократи, които са участвали във властта от 10 ноември до днес, трябва да увиснат нависоко, за радост на гарваните!

11

Край

преди 10 години

Правилно цялата държавна машина да смеле гледачката на кайма а старците шут и навънка. Ай ше им се...

10

MiB

преди 10 години

На тая държава нещо не и наред... Все повече се замислям за Англия...

9

Човек от Луковит

преди 10 години

Статията е озаглавена, като че ли е разкрито някакво голямо криминално престъпление. Социалните служби вместо да им помогнат с каквото могат тръгнали да ги разследват и преследват заедно с родната полиция, която би трябвало да ни пази. Да се молиме на Господ, което включва и протестиране срещу настоящата система, да дойдат праведни хора на власт, с ново мислене и морал и ще се промени живота в България

8

Търтеи от МВР

преди 10 години

Тези "герои" ще се пенсионират на 40 и ще вземат 45 години тавана на пенсиите. Разпускане на МВР и спиране пенсиите им. Да работят нещо и да се осигуряват. Социална след 70!

7

Рали1

преди 10 години

След като близките на тези хора са и имали доверие,нека да продължава да се грижи за тях.Колко биха се посветили на подобно нещо.Имате ли представа колко са и безсънните нощи ,как се осигурява храната,как се обслужват такива хора ? Поредното оплюване на силните и достойните,които все още живеят тук.

6

Анонимен

преди 10 години

И откога е престъпление някой да се грижи за стари хора..дори и срещу заплащане...????леле колко простотия в тая държаваааа!!Държава ли казах??

5

Жена

преди 10 години

Това е то-нека осъдим подобаващо добрите дела! Нямам думи...

4

tt2

преди 10 години

какво точно е нарушението на тая жена - *** - незаконен бил. Хиляди години хората се грижат един за друг. Антихристкия ви свят скоро няма да го има.

3

анонимен

преди 10 години

Ами като не е уредено и парите са безбожни другаде?А да не би като се вземе чужд човек в къщи да е по-добре - нито има мед. специалност, нито се знае какъв човек е. Просто хората търсят по-евтин вариант, когато нямат възможност да са с възрастни и болни по цял ден. Така се спасяват всички - ЗАЩО СЕ МЪЛЧИ?????

2

vesko02

преди 10 години

И сега какво?Доживот в затвора за грижа за стари хора.

1

българка

преди 10 години

Браво на тази жена ще си изкарва пари с труд а няма да краде и ***,да се замислят тези в социалните служби,те вършат ли някаква работа.