104

...

преди 10 години

Вие сте црни *** ко Бойко и орешарски.

103

zxcvb

преди 10 години

в казанлък има едни 10-15 *** дето само висят до жп гарата. около тях все има 2-3 бели деца на по 3-4 години. имам чувството, че през няколко месеца тези деца се сменят. все различни ми се виждат. искам спешно разследване какво се случва.ВЕДНАГА.

102

Това не ме учудва

преди 10 години

Пишете в търсачката"*** раждат руси деца от австрийски работници в Девин "

101

кака

преди 10 години

искам да осиновя това детекъм коя служба да се обърна?съвсем сериозно питамима условия да го гледам

100

Metalic

преди 10 години

Малии тези *** имаха *** и с червена коса...и няколко руси щъкаха..егати и гена...направо като инкубатор за маркови чавета са тез всичкото братя Ром от Старозагорско...Правят *** по поръчка-кеф ти русо,кеф ти с червена коса,кеф ти черно малиии страхххъ!

99

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

Саша се разплакала и поискала да си върне детето.БЪЛГАРСКИ НОМЕРА !!! ЗАЩО ДОСЕГА НЕ Е УВЕДОМИЛА ПОЛИЦИЯТА ЗА "ИЗЧЕЗНАЛОТО" СИ ЧЕДО ?! ПРОДАЛА ГО Е НА *** ,КОИТО ВЕРОЯТНО ЩЯХА ДА ГО ПРЕПРОДАДАТ !

98

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА КОЛКО ДЕЦА ИМАТ 7 ИЛИ 10 ДЕЦА.ПИШЕТЕ ПО ТОЧНО НАЙ НАПРЕД СИ ОПРАВЕТЕ ГРЕШКИТЕ МИЛИ ДРАСКАЧИ.И ПОМИСЛЕТЕ КАТО ПИШЕТЕ ИНАЧЕ ЩЕ ВИ СЕ ОТНЕМЕ ВИСШЕТО ОБРАЗУВАНИЕ БЕ ***

97

Анонимен

преди 10 години

До Good_WitchВероятно има и *** албиноси, но за албинизъм при това момиче и дума неможе да става, всеки които е запознат с темата го вижда, а сега гледах въпросната майка и баща по телевизията, мога да ти кажа със сигурност че те не са биологични родители, както и по всяка вероятност не са биологични родители и на другите 2 деца които ги дадоха, вероятно са долно стъпало от някаква схема за търговия с деца и полицията трябва много сериозно да разседва случая

96

Мила

преди 10 години

От началото ми е странен целият този шум около историята. Мислех, че всеки в България е виждал руси ***. И аз много съм се чудела как са се пръкнали, но е факт, че се срещат. Руси и бели. Онзи ден се връщам от Англия - там истерия по въпроса. Добре, че кръщават принца, та да слезе новината за "русият ангел" от първите страници на вестниците!

95

Good_Witch

преди 10 години

До Анонимен 101а защо не може и дума да става за ***-албиноси, ако може да попитам?Всъщност...Вие, имате ли идея що е то албинос?

94

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 103Що бе, аз имам три и не съм ***?!

93

И сега какво ?

преди 10 години

*** ли излязоха виновни ? Я си помислете но безпристрастно. А на *** порицание и наказание - условно че са я карали да играе като мечка . . . . Но и малко парична помощ да им се даде за минималните полагани грижи ,все пак сме хора и разбираме нали. А за родителите ..... Също знаем какво им се полага.

92

Анонимен

преди 10 години

НИКАКВИ ПОМОЩИ ЗА ДЕЦА СЛЕД ВТОРОТО!И тези гадости ще спрат.

91

Genefan

преди 10 години

Изглежда децата не са албиноси, но имат някаква мутация в пигментацията. Майката и бащата са носители на някакви рецесивни дефекти, затова се проявяват само при някои от децата.Подобен случай имаше наскоро при най-черни *** от Нигерия. Момиченце със сламеноруси коси и сини очи, затова не може да се приеме за албинос.youtube/watch?v=KRasSELxUs0

90

Анонимен

преди 10 години

Аз пък незнам що вервате на тия ***, то за 1000 евро от адвокатите ще кажат всичко.Явно е купено това дете от сводника на някоя застаряваща руска мамашка, с цел препроджба или последваща сескуална експлоатация ...........Няма какво да ми пишете за руси *** и албиноси, първо защото русите *** са едно по особенно рус,о а за албинизъм и дума неможе да става......... и най-важното кожата на това дете никога не е виждала палещото лятно слънце на Гърция

89

G.O.

преди 10 години

Ох, как пък няма закон, който да позволява при изоставяне на дете - КАСТАРАЦИЯ за да не правиш повече, които отново да изоставяш!!!

88

Анонимен

преди 10 години

аз чаках да видя повдигнатото обвинение на българските, пардон *** родители? цацаров, майна, къде блееш? само политически поръчки ли извършваме? цяла Европа се вдигна да търси биологичните родители. на 'приемните' родители в Гърция вече е повдигнато обвинение. тези, които са продали дъщеря си, медал ли ще им дава нашата мизерна държава?

87

Анонимен

преди 10 години

Надявам се да не вънат детето на тази жена наречена биологична майка. Дан ода бъде осиновено

86

Анонимен

преди 10 години

Някой държи ли сметка на получените социални и детски на семейтва, които немогат да преброят децета си , 7-10 бр. Този някой само вдига осигуровки и данъци на малкото трудещи се.

85

Анонимен

преди 10 години

Ха, тея си разменят децата като аквариумни рибки! (както Боко си мести депутатите. "Ще ви дам еди-колко си депутата за гласуването") В белите страни хората се отнасят с по-голямо уважение към домашните си любимци!