13

бб

преди 10 години

Много вулгаризъм има в мненията на мнозина.Това не е аргумент!Има логика в мнението на "Ботев".Нека си спомним преди 5-6 години каква беше цената на земята-около 300лв.,а преди 2007г. беше под 200лв.Цена в момента над 1000лв. за декар явно не отговаря на стандарта ни на живот с тези ни доходи.Отварянето на пазара предопределя как ще се променя занапред собствеността на земята.Че решението на парламента е политическо е ясно, и няма нужда с тези цветисти определения да го оценяваме.

12

Ботев

преди 10 години

Един европеец с една заплата може да купи 50-100 декара земя! За това ли са умирали в толкоз войни нашите храбри предци???Българска земя НЕ трябва да се продава за вечни времена, както е в ИЗРАЕЛ - там за винаги е забранено продажбата на земя на чужденци!

11

vse oshte mi puka

преди 10 години

БСП-АРИТЕ ама мноооо-о-о--***-ууу-ууу се изложиха!

10

vse oshte mi puka

преди 10 години

До ВъзмутенТова им е целта - да продължат да изкупуват земята ни за жълти стотинки, да я комасират, и след няколко години да я препродадат 10 пъти по-скъпо.

9

vse oshte mi puka

преди 10 години

До до ВъзмутенГЛЕДАЙ СВОЯТА ПАНИЦА, НЕ ЧУЖДАТА!

8

чичо СКРУДЖ

преди 10 години

Г-н Кутев или сте изключително *** или ни имате нас за тапири. Всички знаем, какво ще се случи КС на Чалгария ще обяви решението ви за противоконституционно, но вие ща сте измити ръце на патриоти, *** Воленов ще търси дивиденти за оакания си имидж, Боцко по презумпция е победител.....Само България я няма в плановете ви. Жалки същества битуеват в тоз парламент 20-30 тариката - 200-210 киборги с червено и зелено копче...Ай сиктир и на вас господа и кофти седмица ви желая

7

СМЯХ В ЗАЛАТА

преди 10 години

"Той поясни още, че уговорката в парламентарната група е била да се гласува по съвест, защото не са имали изход от ситуацията."Браво, но от това изречение разбирам, че до сега не се е гласувало по съвест , както би трябвало, и че тия там 240 лимпени ги управляват 4-5 човека като им казват как да гласуват... Еми за чий са там тогава?!Цялата система е сбъркана и упорочена. Време е за промяна, за нещо ново!

6

дими

преди 10 години

По ТЪПО въртене като пате в кълчища от това на тони *** по ТВ скоро не беше имало - освен онази пресконференция на която се размахваха "незаконни" бюлетини. сЕГА ЩЕ търсят вода от 12 кладенеца за да изкарат мораториума "незаконен" и какво ли още не за да угодят на червените барони, които изкупиха и уедриха де що можаха и сега искат да продават на много по-високи цени за да си купят зърнарите по още някои джип за внуците

5

до Възмутен

преди 10 години

Може би така е по-добре, защото 90% от *** ще си продадат 5-10-те декара и ще си купят задължително голям телевизор и 10 годишен таралясник.... И това е !

4

интернет лумпен

преди 10 години

"голяма част от хората в България искат гаранция, че земята им няма да бъде продадена"Екзактно!Ами честито! Хайде сега кажете и че голяма част от хората в България искат да тънат в мизерия цял живот, че да си дойдем на думата.

3

Варна

преди 10 години

Кутев *** рогато отново не си е пил хапчетата, тоя да не мисли че сме съвсем глухи и слепи, 50 червени *** са гласували ЗА, а той *** се опитва да ни обясни че всъщност били НЕ, боже господи опази го тоя от повече идиотщина.Оставка, червени ***!

2

Възмутен

преди 10 години

Не разрешиха на чужденците да купуват земя с което ... забраниха на нас да продаваме.Мораториума не е срещу чужденците а срещу нас!

1

rumen221

преди 10 години

ХА-ХА-ХА..."...Дебатите за мораториума - много шум за нищо""ПРОТИВ" мораториума гласуваха:1. 34 НОВООСМАНИСТИ от етническата партия ДПС2. 4-*** КОМУНИСТИ- М.Миков (влах)- С.Станишев (украенец)- М.Манолова (сексуална палавница)- Я.Стоилов (неустановен произход)ОКАЗА СЕ, че българи, освен ГЕРБ, Атака СА и 49 депутати от БСП...- СЕГА НАРЕД СА... НЕЛЕГАРНИТЕ ЕМИГРАНТИ... - ВСЕКИ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ...!!!.