69

steven

преди 10 години

Вие тук писарите нали знаете че майките ви са к...и и вие сте *** хехехехех

68

Анонимен

преди 10 години

Човеко,гълъбчето функционер на герппп,правеше канала Бразилия-***!Да ама реши да се облажи!И 9килца да пренесе за своя сметка!Та затова беше на "тъмно" 2 год.!А го пускат защото хората в този бизнессе "уважават"/говоря между наркотарторитеу нас и в Бразилия/!А кои са.....?Ще научим,рано или късно!

67

Моно

преди 10 години

Гълабине жив и здрав да си.Гледай си живота и умната.А то простотията и зависта българска няма край.Журналята ги хванаха по бели ***.Видите ли ,никой не им пуснал в пощенските кутии.Толкова от тях,те друго не могат.Само по директиви пишат.Щото иначе много ги пляскат.

66

ЕЛЕМЕНТАРНО ,БЕ...

преди 10 години

...ТОЗИ КОЙТО МУ Е ДАЛ КОКАИНА , МУ Е ПЛАТИЛ СВОБОДАТА!!!АМИ , ПРОСТО Е ....МОЖЕ ДА СЕ РАЗПРИКАЗВА МОМЧЕТО и БАЯ ХОРА ДА ИЗГОРЯТ!КЕЛ-ФАЙДА ПОСЛЕ ,ЧЕ ЩЕ ГО ОТРЕПАТ....ХА,ХА,ХАААААААА......АМА И СЕГА , ТОВА НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНО!!!

65

ИСТИНА

преди 10 години

БСП освободи Боевски да се знае че всички които пренасят кокаин ги пази държавна сигурност.

64

Дилма Русев

преди 10 години

Дръжте си ги *** там. Имам си достатъчно трафиканти тука.

63

Кой пусна Боевски?

преди 10 години

Дилма или Росен?

62

do 48

преди 10 години

I protestite da produljat s nova sila!!!dolu oresharski,hahaaaa!!!!

61

kastRat0Ra

преди 10 години

Този или е платилв кеш или ще го напълнят с олово!

60

Джедай Мастър

преди 10 години

Марковски - най-големия клоун между адвокатите. Версиите и оправданията, които измисля, са по-неправдоподобни от сюжета на анимационни филмчета. Дал пример с тираджиите, които могли да бъдат заредени с дрога и да не знаят. Абсолютно същото е с Боевски, който е щангист и затова не е усетил, че празните му куфари тежат 10 кг.

59

тя

преди 10 години

Изпортил е Брендо .Мафията да си отмъсти.Нито е" освободен ", нито е "помилван" , пратен за доизлежаване в България.

58

eve1

преди 10 години

Това не е добра новина,това е поредната гавра с честните и почтени хора!Боевски е наркопласьор и трябва да лежи в затвора за много години.Да организираме довечера протест ,,Боевски и всички мутри в затвора"

57

ДЪБЛИН

преди 10 години

БСП и ДПС на власт-престъпниците на свобода.Примери-само стойте и гледайте и тогава ще разберете защо при Бойко хиляди ревяха "полицейска държава".Ако някой каже,"какво общо в този случай има БСП и мафията им-отговора ми е "почетете малко повече за Бразилските затвори и съдебната им система и вижте може ли такова нещо да се случи без МНОГО пари.

56

ферещанов

преди 10 години

Предлагам на на всеки половин час да ни информират за Кокаин Боевски - как е спал,как е ***,диаметъра на ***,на какво мирише,какво е папкал/за папкането в затвора - знаем /,а следващия половин час - за Рут Колева - бременна ли е,с кого/кои е спала снощи,боли ли я главата/дупето, какви пращки носи/ако носи и т.н

55

Хм

преди 10 години

Ок, за тиражииите е абс. възможно да не знаят в кой ъгъл са им пъхнали "пратка", ама куфарите на нашия герой да не са ремаркета, а? И друго, щангист да не усети 9 кг разлика в теглото...съмнително, щото по тая логика другия път ако му ги "мушнат" тия кила у щангата, световен рекорд ще направи пак "без да усети", м-даа...

54

БУДА-ла

преди 10 години

Незнам какво чакат още на Мама Студентчетата, че още не са окупирали тоалетните на Университетите, с искане на вече долу-посочения Фундаментален въпрос: "Кой бил пуснал водата.., -ъ-ъ-р пардон Боевски"...

53

Бръчков

преди 10 години

Отново парите си казаха думата ! Като спортист , всеки българин шапка му сваля , но уви мястото му е в затвора , защото никой не иска да децата му да опитват от тази наркочума ! Цацаров мълчи , но докога ?!

52

nia

преди 10 години

Ne mu stigna slavata, ta tragna da prenasia nai-strashnata otrova za decata ni!

51

Анонимен

преди 10 години

То на Бг държават не и пука, та защо ли на бразилците!?Все пак дрогата е изнасяна от Бразилия за БГ!В България наркотрафикантите са на почит.

50

Геле

преди 10 години

Долнопробна,престъпна ***! Трябваше до живот да лежи ***!