16

Евро-Съюз

преди 10 години

СССР щеше да е по-добре! От 27 Европейски раздържавени,само четири са усетили проблема на братска страна! Ние даже не сме им братя! Колко жалка е тази ЕВРОПА! Брежнев не беше толкова безразличен към България! Много ме е срам,че съм ИВРОПИИЦ! Навремето бях горд,че съм Българин! Но имаше Съветски Съюз! Имаше стандарт! Сега трябва да си роб на Германия! На Англия! На Франция! На Испания....и ред други ***...

15

djon

преди 10 години

Дано приемат Турция по бързо в ЕС че с нашите *** управници ще се заличиме като нация, както сме тръгнали да приемаме безконтролно всякаква ***.Няма ли някакъв лимит на бройка бежанци или ще приемаме докато идват.....

14

анонимен

преди 10 години

Дават, за да си измият очите и от страх да не стигнат до тях.Впрочем, тая помощ е напълно ненужна, защото маймуните не знаят какво е легло, маса, стол.Черния *** знае само едно - да лежи под банана и да чака да му падне в устата.

13

нана

преди 10 години

Заради 6 милн. евро ли ни вкараха в това приключение, тези управляващи-продажници *** лицемерни.Те ще се качат на самолета и заминават в именията си в Гърция, Германия, Австрия и САЩ , ние тука няма какво да ядеме, но ще ги храниме, заедно с *** ще ни изядат и нас, ..скоро ще го видиме.....

12

Димитър Димитров

преди 10 години

Само 4 държави помагат..... Иначе сме в ЕС :) Да вземем да изпратим тези бежанци в Холандия, Германия, Франция или пък Англия и да им гледаме сеира.... ще се надигне вой до небето и ще се отпуснат набързо няколко милиарда за справяне с кризата!Писна ми да ни третират, като петоразрядна държава... писна ми нашите политици да мислят за всичко друго но не и за народа си и държавния интерес... не знам, как не им писна да лижат европейски и руски ***?!?! България над всичко и всички!

11

Halilov

преди 10 години

Bg mebelni firmi imat jelanie da mebelirat jilistata na bejantzite s nujnite im mebeli, no bg mafiotski partii ignorirat bg proizvoditeli i bg kachestvo na stokite. Chudno kade sa jeleznite krevati ot bg ex armia 45000 broiki?

10

Анонимен

преди 10 години

Не се споменава кои са страните ,много секретно ,нали .Вместо да се правят на благородници да се проявят като такива и де извозят малко бежанци и към тях .България пак е буферът между изтока и запада и крайна сметка ще получи едно "Голямо Благодаря".Познато ли Ви е?

9

румбата

преди 10 години

Колко са гадни,лицемери мръсни и дупе ще дадат само да не са в техните държави !!!!!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 10 години

ТОВА ДОБРЕ. В ЗАДАЧАТА СЕ ПИТА КОЙ ЩЕ ГИ ХРАНИ? ИЛИ ТЕЗИ НЕ СЕ ХРАНЯТ А КАРАТ НА ФОТО СИНТЕЗА.

7

Анонимен

преди 10 години

da jivee velikaTurciya

6

Анонимен

преди 10 години

ПОмагат ни като ни ги пращат :)

5

КАДЕ ЕПРАВИТЕЛСТВОТО

преди 10 години

България я превръщат в някакво общежитие някакъв затвор за Африкански маймуни, ужас!Ще ни се ибие майката в много близко бъдеще.

4

Анонимен

преди 10 години

Хахахахахххххххххххххххха колко сте жалки и вие и бежанците ви! хахахахахаххаха!!!

3

аз съм българче

преди 10 години

до 1Как бе, Франция ще поеме ЦЕЛИ 500 бежанеца, а сигурно ще поискат и няколко милиарда евро по евро програми, както направиха с "интеграцията" на ***.

2

Анонимен

преди 10 години

да помагат те, помагат на себе си за да останат тези в България, или да забавят потока малко, преди да дойде при тях. Обаче изтината е ясна и неможе да се избяга, Европа си отива, както и варварите преди 2000 години са взели да тропат на вратите на Римската империя, така и сега те тропат на вратите на европа. Вече влизат, старото куче Европа си отива... мечтайте си за евро съюз, че нали надежадта умира последна :)

1

Анонимен

преди 10 години

Я, кои били държавите ? Словакия, Унгария, Словения и Австрия.Нали Франция и Великобритания бяха много загрижени как сирийските граждани били "клани"...