29

Анонимен

преди 10 години

Вие нормални ли сте? Какви спестявания на домакинствата в България?Някой пробвал ли е да спести от закуски или може би да избереш дали тока или водата да си платиш този месец?! Това са абсолютни измишльотини! Вижте как майките си броят стотинките в магазина, как възрастните хора живеят с по 100 лева на месец!Това е свинщина!

28

Жокерче

преди 10 години

Перефраза на американска поговорка: По какво си приличат жената и торнадото(БСП) ???....: И двете си тръгват с колата,къщата и парите !!! Дръжте се пичове,валутния борд рухва!!! .....п.п. Защото има няколко десетки милиарда причини за това,хахахаха!!!

27

Анонимен

преди 10 години

tva pestene ot tia paraziti v parlamenta i texnite domakinsva naselivani ot bacili li sa

26

Ikrov

преди 10 години

Bg medii sa mafia - puskat sluhove v polza na energiinite monopolisti i bg mafiotski partii v bg.Lajlivi info da terorizirat i manipulirat bg narod. Ama stiska li im v kvartala Borovec, Stolipinovo, Kumluka, Garata, Samuilovo, Gradetz da napishat i da vleznat?

25

БГ ПОЛИТИК

преди 10 години

Щом спестяват значи пари има..трябва да управляваме и усвояваме...

24

do Stiliyan Stanev1

преди 10 години

Имаш грешка Стилияне..ако имахме промишленост ти щеше да си прав но всичко е внос дори картофите...така, че можем да стимулираме само чуждите фирми и тези нашите дребни шефчета които купуват отън, слагат БГ етикет и дават работа на двама човека - с 400 лв заплата..ако не внасяхме а произвеждахме щеше да е друго..

23

stiliyan.stanev1

преди 10 години

това пестене ще ни измезе през носа,хората няма къде да работят точно зашото няма търсене на стоки ,трябва да се стимулира потреблението......тея пари ще се обезценят по някоя схема ми се струва май май

22

pp

преди 10 години

Кой ви излъга че хората нямат пари да спестяват бе кюфтета. Хората имат и спестяват. И това е ЛОШО!!! Много много лошо. Колкото повече растът депозитите това говори колко се задушава икономиката. Когато растът кредитите значи има инвестиции, нещо се прави, въртят се пари и икономиката се раздвижва. Демек всичко си е в реда на нещата за БГ.

21

Анонимен

преди 10 години

заплатите минават през карти които се водят сметки и влизат в статистиката

20

Анонимен

преди 10 години

До конспиртолог, 99% ot tezi spestiavania sa v smetkite na MONIKA SERGEEVNA, OVCHAROV, GOTZE, DOGAN, MESTAN, MASLAROVA I VSICHKI PREDSTAVITELI NA chervenata ***.

19

Анонимен

преди 10 години

Пестете, той Ореха си има добър учител в лицето на Жан Виденов. Ще ни ги вземат пак парите, като не намерят друг начин.

18

Анонимен

преди 10 години

Банките продължават да режат лихвите по влоговете и с новия данък лихва на ГЕРБ стана безсмислено да се спестява заради скритата хиперинфлация в България.

17

искам и аз

преди 10 години

Спестявания

16

вярно е

преди 10 години

Напълно вярно е статията ..няма БЕЗРАБОТНИ НЯМА ХОРА ДЕТО СЕ САМОУБИВАТ ОТ ОТЧАЯНИЕ ....СТАНДАРТЪТ НИ Е В ПЪРВАТА ДЕСЕТКА В СВЕТА,

15

искам и аз

преди 10 години

Май май тез спетявания не са семейни

14

Vqrno e

преди 10 години

Balgarina obicha da spestqva shtoto raboti razbira se !

13

кака

преди 10 години

Дупе и пари не пази за старини))))))))

12

Тодор

преди 10 години

Това не е положителна статисика, така че не се палете толкова. Спестяванията нарастват, защото хората ги е страх да инвестират и да харчат свободно, това заради все по-влошаващата се икономическа обстановка в страната. Един вид кътат за черни дни, които очакват да дойдат.

11

ууууууууу

преди 10 години

До FranceИма те....ти да не си албанец,***.......

10

France

преди 10 години

С 500лв заплата как спестява българина?Освен да кара само на сол,хляб и вода.Иначе за алкохол и цигари пари винаги имате.Хи-хи-хи