53

patica s laina

преди 10 години

До yatsamngoiИ аз го четох. Навсякъде по света има престъпност, както и в Америка, в Русия има също. Не минава тоя трик да се правим на по-важни, фактите говорят друго.

52

patica s laina

преди 10 години

До Петолъчка в сърцетоИзвинявай ,но това с бог, казано от човек с ник "петолъчка в сърцето" е леко смешно.Иначе не си мисли че хамериканците са открили топлата вода, в Испания и кралство Нидерландия са позволени още в далечната 2003 година. Сори, не върви пропагандата, не обичам американците но комунистите ХЕПТЕН!

51

patica s laina

преди 10 години

Гей съм,но изобщо не ми пука за гей-бракове.Не знам каква е тая истерия, даже и полемики с Бог се намесват и познатите избирателни цитирания на библията. Цирк общо взето.Могат да си спя с партньора си и без брак,и без това 50% от хората живеят без брак. Бракът е скъпо "удоволствие", разводът още повече.Повечето сключват брак или заради децата, или заради хорското мнение.При нас тия неща ги няма-свобода и шапка на тояга.Никой няма да ми накриви шапката като отрича гей-браковете, даже му благодаря

50

Анонимен

преди 10 години

До yatsamngoiНе съм гей, но подкрепям написаното от теб. Не ми пречите, живеете си своя живот, ходите си във вашите барове и заведения. Имал съм страшно много гей клиенти и мога да кажа , че са едни от най учтивите и услужливи хора.

49

nelegalen

преди 10 години

A kolko she izkarat ot legaliziraneto na 11 mln nelegalni?

48

Само болна и извратена държава като САЩ може преднамерено да си отглежда такива грешки на природата, чието поведение е отвратително пред лицето на Бога и срамно пред хората.

47

хммм

преди 10 години

да допуснат и педофилството майтапа ще е пълен

46

123

преди 10 години

аз си мислех че демокрация е гласноста на повечето хора то се оказа че не е така тия хора вобще не триябва да се толерират . Това са болни хора.

45

eyeless

преди 10 години

47 - не забравяй, че всичко "американско" се прави в азия, тъпите янки само прибират парите от експлоатацията, че държавата им е построена върху земя, открадната от изтрепани хора, издигната от роби и прехранваща се с войни, че са единствената държава, използвала ядрено оръжие върху цивилни, измъчва и убива който си поиска... айде да не продължавам... има още доста да се каже по въпроса...

44

Анонимен

преди 10 години

До всчики плюещо по УСА. Не забравяйте, че компютъра на който пишете вероятно имат Intel Inside, и Windows, все правени в УСА. Сигурно ползвате Гоогле, Андроид, Facebook, Twitter може би iphone, пак правени в УСА. Така, че малко по-полека. И в Щатите близо 45% са против тези бракове.

43

Анонимен

преди 10 години

Съединени ****ерастки Щати

42

eyeless

преди 10 години

Пък ако им разрешат да се женят за домашните си любимци и неодушевени предмети съвсем ще ударят джакпота...

41

Анонимен

преди 10 години

тия станаха БЕТЕР турците

40

Анонимен

преди 10 години

Че нищо няма да ги спаси американците е вярно. Ама и вас нищо няма да ви спаси от тоя злоба, това да мразиш човек, защото е различен от теб, българите го умеят най-добре.

39

yatsamngoi

преди 10 години

До АнонименОнзи ден в Русия са убили четирима бездомници. Преди две седмици имаше съобщение че в Москва броди сериен убиец и то в същият парк където вилнееше Пичушкин, убил над 30 човека. Моля да не генерализирате толкова, защото просто е нелепо. Гей бракове има и в Испания между другото, от 15 години, не са открили сега топлата вода.

38

Анонимен

преди 10 години

Не ме разсмивайте... На фона на дефицит от 500+ млрд., 1.5 милиарда ще им спасят положението. Ох божееее...

37

yatsamngoi

преди 10 години

От друга страна като някой иска да се жени какъв е проблема? Нека се жени, никой няма да е ощетен, даже пари в икономиката ще влеят. Проблем за някои е осиновяването, но него няма да го коментирам правилно или неправилно е.

36

yatsamngoi

преди 10 години

Гейовете имат пари и който е умен ще ги привлече! Гейовете са разточителни, разбират от изкуство и лукс, ценят културата. Нямат деца за отглеждане и са изцяло бохемски и колекционерски настроени. Интересуват се много от мода, козметика, парфюми,коли,интериорен дизайн.

35

dimitarbt

преди 10 години

Колкото Сирийците и разните маймуни от Африка съживяват нашата економика, та толкова и тия.

34

yatsamngoi

преди 10 години

До krasito1981Америка привлича много емигранти, не е нужно да раждат деца.Иначе въпреки че съм гей, не искам гей-бракове. Тази глупост брака е измислена от хетеросексуалните, нека те си страдат от нея, защо и нас трябва да ни заробват с брак? Бракът не е условие за любов, или я има или я няма! От друга страна това че гейовете са хора с пари е факт и много хора се възползват от това в туризма и други отрасли на икономиката, за да привлечат парите им.