72

Анонимен

преди 10 години

Още по начина, по който дойде на власт с фалшификация на изборите, беше ясно колко е кадърен и каква е целта на назначението. Има ли учудени?

71

Анонимен

преди 10 години

Тотев с натиска си общината да излезе от фонда за летище Пловдив е причина единствената и нискотарифна,тоест достъпна за българина, авиокомпания да прекъсва полетите си до града. Уникален кмет - къде другаде по света кмет твърди, че градът му няма нужда от летище, защото имало такова другаде в страната? Отряза възможността на хиляди българи срещу 30 евро да летят до сърцето на Европа и пътя на европейците до Пловдив. По-голяма поразия никой друг не е правил на града.

70

stoian79

преди 10 години

TOTEV-OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA OT EDIN PLOVDIVCHANIN.TOTEV AKO NE PODADE OSTAVKA MOJE DA SE SABUDI SZAPALENI AUDI Q7,''SKROMNA''KASHTA I MOJE BI HOTEL IMPERIAL.

69

Stan

преди 10 години

Значи е нормалнощом си от ГЕРБ да си спредимство за работа даже да е задължително... Тези глупусти до сега само тиквата си позволяваше да ги дрънка

68

До МУНЮ

преди 10 години

Муню си, да. Личи ти от светлинни години (да те светна - това е мярка за разстояние). Как можа в няколко жалки реда А. Да напишеш толкова глупости Б. Да допуснеш толкова грешки В. Да не оставиш никакво съмнение кой ти плаща ракийката и кебапчетата, *** шизоиден?

67

Shop

преди 10 години

Никакво сравнение не може да става между ГЕРБ и партиите от тройната мафия. Съвсем близко до акъла е, че нормален професионалист и с българско самосъзнание не може да бъде привърженик на леви партии, проводници на чужди интереси.

66

до 59

преди 10 години

Какъв кореняк, че не разбрах!? Пловдив за съжаление е една развалина, болно ми е да го кажа, защото аз също съм част от него. Заплатите в Пловдив са на стандарта на 40-50 хилядно градче, парковете са разруха, малки улици без асфалт, ВиК мрежата разруха, саниране - много лошо равнище, училища - има такива които ще се разпаднат всеки момент, бизнеса - всеки на всеки дължи и никой няма пари, болници - скръб, безконтролност в "цветните" квартали. Някакъв кошмар е с този лигльо като "кмет".

65

Анонимен

преди 10 години

Това е драги зрители.Да ,зрители.Властта си е власт.Едни си мислят,че избират а други се правят,че са избрани,като добре знаят,че са назначени или са си купили поста.Всеки се бори за нея(властта) и я използва в собствен интерес като играе своята си роля или тази отредена от опекуна му,но винаги за облагодетелстване.Така е по "стар народен"обичай-било е,Е и ще бъде.Ние винаги се цакаме един друг,чакаме месията,другите са ни виновни.Каквото си дробим това и сърбаме.Записите били незаконни,съдържанието било извън контекста,било в тесен кръг и говорел свободно,значи вярно.И какво от това?

64

1

преди 10 години

Да се погледне , какво става и в Община "Родопи" /намира се също в Пловдив/!

63

муню

преди 10 години

Посирането е пълно!Всички помним как стана кмет тоя.Не може да се очаква да управлява Пловдив по друг начин.Ха да видим сега къде е гражданската съвест майнинска и колко ще излязат да протестират безплатно.Жалкото е че по примера на Тотев вчера и парламента прие абсюлютно незаконен мораториум та да може Конситуционния съд да излезе виновен.Същия тоз съд назначен от ГЕРБ и сега анатемосън като кумунистически.Да ама тяхната работа е да тълкуват конституцията а правото не е разтегливо понятие .

62

Анонимен

преди 10 години

БОЙКО-Цветанов, Цветанов.,пак се осрахме.

61

Анонимен

преди 10 години

Ваньо е голям професионалист и експерт. Няма как да не е такъв все пак е от ГЕРБ - Европейка Партия за развитие на Бойко.Ваньо е прекалено скромен човек и си мисли, че гласът от записа е негов. Според мен това не е неговият глас. Това е някаква манипулация на Станишеф.Само ГЕРБ! Мачкай Бойко! Победа!

60

muzaka

преди 10 години

Е ,т'ва си е баш новина:Когато си на партийно събрание, трябва да дадеш мотивация и сигурност на хората", настоя кметът.И си приютява гербери както, квачката милите пиленца.***, мамините пиленца били куци,слепи и недъгави няма значение.Е най-добре ще е някъде в река Марица да ги потопим за Коледа или Нова година.Така де , без такива убавци.

59

Анонимен

преди 10 години

Който мисли, че една коалиция с ДПС е по-добра за БЪЛГАРИЯ не е българин.Или е заблуден. Като не ви отърва ГЕРБ - БСП и ДПС ли мислите, че са загрижени за вас?Наивно. А това са единствените варианти в момента. Който ви каже, че има друг ви лъже или не може да прецени ситуацията.

58

az-

преди 10 години

Тъй де, те от ПП ГРОБ са все едни умни, все едни кадърни, а с езиците са много добри - особено оная Бончевата от енергото :)

57

Анонимен

преди 10 години

тоя Иванчо по този начин си построи и х-л Империал.що не го питат откъде взе паричките.

56

Минува42

преди 10 години

аз до сега не съм видял един пловдивчанин да се оплаче от кмета. (с изключение на един, които се оплакваше за някакъв паркинг)Но пък доста хора незнайно от къде му искат оставката.Нали пловдивчани са си са го избрали? Да си го свалят, ако не са доволни от него!Знаят къде е общината. Вие какво им се бъркате?

55

Коко

преди 10 години

Такива *** като пловдивския кмет трябва да бъдат разобличавани и изритвани при учителите си ББ и ЦЦ!

54

s2000

преди 10 години

Един хубав кмет си намерихме в Пловдив и комунистическите *** искат да го окепазят. Пък и аз съм "за" Каймаканов да изхвърчи от поста си!! Какъвто и да е начина да го свалят

53

iАнонимен

преди 10 години

Според Тотев не е лошо това което говори , а това че се подслушва !"Не можело така " Никога няма да се оправят наглите политици. Европейската практика за по-дребни прегрешения е ОСТАВКА !!!!