136

анонимен

преди 10 години

На вас ви харесва и оставате, но НА НАС НЕ НИ ХАРЕСВАТЕ И НЕ ВИ ИСКАМЕ! ВЪРВЕТЕ СИ!

135

бай благой

преди 10 години

Да си ги прибират тези, които подпалиха т.н. "арабска пролет" - мръсните *** от Вашингтон и Брюксел. А нашите колониални администратори, които се наричат "политици", които безропотно изпълняват заръките им нека не забравят, че любовта народна скоро ще ги стигне и тежко им, ако не ги приемат като бежанци в САЩ или Европата. Иначе като конкретна мярка предлагам да се направи едно малко цехче за *** в Сирищник. Така заетостта на населението ще се подобри.

134

Калигула

преди 10 години

Навсякъде показват забулени жени с деца. Ама работата е там, че нямам никактво съчуствие спрямо тази ***. От старците до децата всичките са животни и нямат място в България. *** !!!

133

нпкой

преди 10 години

такова хубаво селце ковачевци вече го затриха

132

Анонимен

преди 10 години

Прочети условия за ползване.Не се излагайте !

131

Анонимен

преди 10 години

Мястото им е в парламента! То и без това тая сграда напоследък е празна!

130

ВЪН

преди 10 години

- Чичко кмет, чичко областен, аз къде ще си играя и почивам?- Детенце хубаво щом си българче върви на майка си в п....? - отговориха му чичковците, а очите им едни добри, добри.

129

муспи

преди 10 години

Само убийствата на евреи могат да дават резултат. Вече е опитано всичко цивилизовано - те са диваци, такива са биле винаги, и ни заливат с диваци за да изчезнем.

128

Анонимен

преди 10 години

Хахахахахахххххххххххххха! Лика- прилика са и бежанците и домакините! хахахаааааааааа!!!

127

лудият мунчо

преди 10 години

"На *** "народ",чифте "бежанци"!!!И бебетата вече разбраха,че това не не са "бежанци",а новото оръжие,за стопяване на българската нация.Само целокупният булгаристански народ,не може да го проумее.ЗАЩОТО ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ БЕЖАНЦИ СА ТЕЗИ,КОИТО СА ИЗБЯГАЛИ В СЪСЕДНИТЕ НА СИРИЯ СТРАНИ И ТО,В БЛИЗОСТ ДО ГРАНИЦАТА СЪС СТРАНАТА ИМ И ТО В МЮСУЛМАНСКИ СТРАНИ,С НАДЕЖДАТА ДА СЕ ЗАВЪРНАТ СЛЕД ВОЙНАТА В РОДНИТЕ СИ МЕСТА!!!!Останалото е поредното биооръжие на американския ционизъм,срещу овце като нас!

126

Българин

преди 10 години

Здравейте на трезвомислещите!Това не са бежанци! Това са емигранти. Тия хора няма да останат тук ще станат поредните "българи" заселили се в Лондон! Бежанци се настаняват във временни лагери и се връщат в страната си след приключване на конфликта. Това са мюсулмани и/или джихадисти (най-общо)А относно комплекса в Ковачевци - той е строен с средства събрани от българските пионери и не знам как стана бежански лагер. Може би защото там няма *** и турци? ДПС се сърди иска земята ни, децата..

125

антисемит

преди 10 години

от азиатските макаци може да о4аквате само грабежи и разруха, брутния продукт на вси4ки 400 мл, арабели еколкото на 5 мл. финландия . 4етете ориана фала4и ,там щеразберете какво са ни приготвили исготвили .

124

ТОТО

преди 10 години

8000 били казаха сега по БТВ, ама те по 1000 на ден ли влизат вече или?!!

123

.

преди 10 години

Ами на на бежанците им харесвало! И мислят, че ВЕЧНО при такива луксозни условия ще живеят!??А нашите деца кЪДЕ ще почиват? Нали комплексът е за деца- ученици??Те като свикнат на тези условия- ВЕЧНО ще искат такива!!А *** има ли в комплекса- НЯМА!!И ние искаме улици, паркове, игрища БЕЗ *** за нашите деца!!!Има една поговорка" Дай си, мъжо, гащите, а ти върви в тръните!" От времто, когато имало едни *** в къщи и който излезе навън- ги обува.

122

бай уй

преди 10 години

До До 88И ти не си *** ! Просто ти и такива с подобно мислене сте вдлъбнати !

121

TOTO

преди 10 години

Да бе да, полека да не останете само!

120

Анонимен

преди 10 години

ТЕЗИ ГНУСНИ *** ОБРАТНО ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ ВЕДНАГА

119

Касавдра

преди 10 години

До 125.Всеки ден срещнам бъркащи в контейнерите за смет хора,по-често по двойки говорещи български.Стотици хиляди са безработните записани в бюрата по труда.През ден чувам за познати загубили работата си.Не съм емоционално неграмотна и съчуствам на бежанците.Чувала съм,че нашите граничари са връщали част от тях,след което от турска страна са се чували писъци и на следващия ден същите хора са се връщали при нас пребити и ограбени.Прекалено организирано се случва всичко за да е случайно.

118

не може така

преди 10 години

всиюки навлеци преминали или допуснати да преминат незаконно границата - вън от Българич .Продавните политици е крайно време да разберта че трябва да се затвори границата НЕЗАБАВНО! ВСИЧКИ НЕЛЕГАНИ НАВЛЕЦИ - ДА СЕ ДЕПОРТИРАТ НЕЗАБАВНО ! АРМИЧТА ДА ИЗЛИЗА ИДА ПАЗИ ГРАНИЦАТА И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - ОГРАДА ОТ 15 М И НИКАВИ ЕМИГРАНТИ ПОВЕЧЕ - СТИГАААААА

117

Анонимен

преди 10 години

Цветлин Йовчев какво мислите да правите????