115

Виктори

преди 10 години

До Анонимен Слуша ли са, слушали са и затова сме оцеляли.

114

Б Е-.Е-Е-Е

преди 10 години

До ЕЕ И ще си останем най-бедни. Ще блеем по форумите, а земята пак ще се купува от когото трябва. Разликата е, че с този *** вот няма да знаем кой и за колко я купува.

113

Анонимен

преди 10 години

Най-големите профани и *** са онези, които ни плашат със санкции от Европейския съюз. Да плашат гаргите. А Лютвито и ордата му от *** да не ми се правят на евроатлантическа партия, а първо да докажат, че са българска партия.

112

Rhapsody of fire

преди 10 години

До 109 Ok!Невежо - главният преговарящ не преговаря от свое име, а от името на правителството.Второ - присъединителният договор е ратифициран от Народното събрание.Трето - същото Народно събрание измени и Констуитуцията.Какво искаш от Кунева?

111

Анонимен

преди 10 години

САМО ДПС-ОЧАКВАТ НИ ГЛОБИ И САНКЦИИ,ЩЕ ИМА ОШЕ ПО-ГОЛЯМА КРИЗА,ГЛАД И МИЗЕРИЯ

110

удри

преди 10 години

Долу Орешарски и Местан

109

до 109/114

преди 10 години

абе вие сте ***! Какви национални интереси бе, ***? В момента всеки може да купува земя през фирма, какво се виляете от един ненормалник!!! Интереса на всеки нормален човек е да има нормален, свободен и развит пазар на земя, с много участници, прозрачност, липса на зулуми и измами със собствеността! За това сме ние, нормалните хора, а не за кретениите на един болен човек. Баси *** хора има в този форум.

108

Анонимен

преди 10 години

Ако великите ни предци бяха слушали "директиви" от папи, императори, султани и др. къде щяхме да сме сега?

107

Бантустан

преди 10 години

Че става дума за популистко решение е ясно на всички, независимо дали са за или против, защото, както много са написали, купуването на земя не е проблем и днес, от който пожелае чужденец, бил член или не на ЕС.Че вносители и гласували си правят тънки електорални сметки също е ясно и понеже ДПС нямат такъв проблем, те могат да се пишат за истинска европейска партия, каквато никога не са били и за съжаление едва ли ще бъдат.Че резултата няма да бъде добър за нас, избирателите се вижда с прос

106

земеделец

преди 10 години

Искам да си продам земята, но за 100-200 лв на декар на разни мошеници като разни ми ти АДСИЦ-ове и прочее. И тоя *** дето никога през живота си не е обработвал и 1 кв.м. земя да ми казва какво да правя със земята си????? И какво ще стане ако чужденци купуват свободно земя???? Ще си я пакетират и носят вкъщи????? И защо да не могат да купуват свободно след като могат да си регистрират 100% свои фирми и да купуват безпрепятствено???

105

Анонимен

преди 10 години

Стига са ни плашили със санкции от ЕС! Лъжат ни. Повече достойнство и твърда политика в полза на българите преди всичко. Държава, която не отстоява това, което е добро за нея, никой не я уважава! Какво направихме с бежанците? Клекнахме, изпълняваме всички директиви, които обаче са добри за другите, не за нас. И сега какво? В капан сме, благодарение на "далновидната" политика на властите. Така ще е и със земята, ако отстъпим.

104

Voltaire

преди 10 години

За наивниците, които са били изненадани. Да прогнозирам ли какво ще се случи. Ами ще има прегласуване на мораториума и няма да мине. Просто "Атака" имаше проблем с идентичността си през последните месеци и имаше нужда да вднигне шум. От ситуацията печелят всички освен ГЕРБ, които ще бъдат припознати като партия, чиято единствена цел е да пречат.Дали съм прав времето ще покаже.

103

Йори

преди 10 години

Истината е, че в момента се води истинска тиха война за изкупуване и окрупняване на земеделски земи. Има холдинги, които в момента вече притежават много над един милион декара обработваеми площи и неистово драпат за още. И мога да ви уверя, че са се наредили първи на опашката да си искат европейските и държавните субсидии за тия земи. А оная *** - Сидеров ще ми говори за "национален" интерес. Лобира зловещо, белким изкара още някой сребърник.

102

Анонимен

преди 10 години

До elica1204Пишеш пълни глупости и навсякъде Ви се привижда "мафия" .Някой някъде да те е накарал насила да си продаваш собствеността на майка си и баща си ?

101

lala

преди 10 години

e malko se otloji Karjali i regiona da minat kym Turciq. Kolko godini se zamislq tova. Tam nqma edin bg sobstvenik. Vsqka pedq tam e izkupena ot sybratqta, koito rabotqt za kauzata edin den da otcepqt tazi teritoriq.

100

Ok!

преди 10 години

Въпроси: кой е подписал тази предпресъединителна клауза за продажба на земя? Не е ли мадам yes sir? Куневица? Не е ли тя? Кой и е дал правото да продава държавата ни?

99

ЕЕ

преди 10 години

Ако ЕС ни предяви някакви санкции,това ще е вид принуда,някакъв рекет, срещу най-бедната страна.Можем да ги оспорваме в Европейския съд.

98

БРАННИК

преди 10 години

Хвала за решението, но въпреки него всички до един си оставате крадци и национални предатели.

97

elica1204

преди 10 години

Никакъв патриотизъм няма в този мораториум - има ОБСЛУЖВАНЕ на интересите на земеделската МАФИЯ! - Те да продължават да изкупуват земята на безценица...!Отваряне на пазара означава висока цена, което е нормално, но олигархията няма интерес да плаща, има интерес да дава жълти стотинки, срещу които след мораториума, да препродаде земята на цена *майка си и баща си*!НС променя законите, обслужвайки земеделската олигархия и това е в момент на недоволство и искане на оставка на Правителството ...!

96

Анонимен

преди 10 години

предвид района в който живеем, решението е добро.Всички се тюхкате, че чужденци от запад нямало да могат да купуват. Ами ако тези чужденци не са от запад, а от югоизток? Лошо, другари, лошо.