12

Веси

преди 9 години

Абе смешни чалгари ходете си хвърляйте салфетки по дискотеките и си бийте ***** пред снимките на чалга певачките и запазете хейта за себе си то ще ви се върне ..или ако сте големите метълчета свирите само в гаража на село и само си мечтаете за успеха на линлин парк те не са метъл група това не е метъл това е музика до толкова различна и уникална че не се вписва в музикален стил !!!!!

11

Banx

преди 10 години

До ifuckinlovelinkinparРапкор? Ти дали си нормален?!!! Тва ако е рапкор, аз съм от Нептун.....Били креативни...хаххахахаха.Мега смешни ***!!!!! Ето образовай се: youtube/watch?v=KZvlqH2jPa8

10

ifuckinlovelinkinpar

преди 10 години

Linkin Park наистина са избягали от стила си , но музиката им още е на високо ниво . Това че някой хора не разбират от ню метъл или рапкор , не прави тази преуспяла група 'боза' .

9

Cool

преди 10 години

Евала за труда на автора! Linkin Park са и ще бъдат една от най-креативните банди още много време. Хейтърчетата отдолу, които очевидно са глухи или не обичат да слушат хубава музика, не е техен стилът на LP или нещо подобно, ще ви помоля да спрете да си изказвате некомпетентното и без никакво покритие мнение. Живи и здрави. Поздравления за автора още веднъж!

8

Петър

преди 10 години

Кефи ме, яко се е получил. По-различно е от това, което сме свикнали да чуваме, но все пак са артисти, които трябва да се оценят :)

7

Жоро

преди 10 години

Трагедия....

6

Анонимен

преди 10 години

Егати албума, ремикс, рап...отвратително.

5

Анонимен

преди 10 години

абе сигурен съм че после ще трябва да си пусна Моцарт да си сложа у ред тоновете., ама ще видя тез творци до кви дивотии са стигнали.

4

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Ама какво прави днес Майли Сайръс?А вокалът на "Maroon 5"?

3

Анонимен

преди 10 години

ШОК И УЖАС ПРИМЕСЕН С НЕАДЕКВАТНИ ПЕДЕЛВАЙСИ. АКО БЕШЕ НЕЩО КАЧЕСТВЕНО ЕДВА ЛИ ЩЯХА ДА ГО ПУСНАТ БЕЗ ПАРИ НА ВСЕУСЛУШАНИЕ. ЗАЩОТО ПРИ ТЕЗИ ПРОГРАМИ С КОИТО РАЗПОЛАГАМ ВЕДНАГА ЩЯХ ДА СИ ГО КАЧА НА ФЛАШКАТА. НО ТОЗИ БЛЮВОЧ НЯМА И ДА ГО СЛУШАМ.

2

Сандо

преди 10 години

ужасен е

1

Димитър

преди 10 години

Шамарът навремето изкара албуми "За повече пари" и "За още повече пари" ... и те така, те!