17

Анонимен

преди 10 години

евала!!!

16

кръцни срежи

преди 10 години

КС е една пародия, върха на наглостта, олицетворяваща и отсъждаща според политическите си пристрастия и размера на пачките, погазващи грубо и безцеремонно основния закон конституцията. Ето затова е необходимо Велико народно събрание, което да има волята да отреже пъпната връв на такива ***, да се изработи нова конституция от хора необременени партийно и ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ, по-добре късно отколкото никога, иначе нищо добро не ни чака

15

един от Шумен

преди 10 години

Господа, Другарки и Другари,Другарят Иванов е син на дясната бизнес ръка на другаря Дъбов, който владее всичко в Шумен. А както е известно Шумен е крепост на БСП и ДПС!Така, че не се изненадвайте от решението на "независимите" на всички инстанции български съдилища.

14

Денислав

преди 10 години

Смях, няма друга дума за това. Вместо "правосъдие" да се смени името на "КРИВОсъдие". За тези, който имат власт и пари, няма правосъдие. Дали някога ще си оправим държавата?

13

Анонимен

преди 10 години

До KS: Chervena gnido, vijdam che si poslovichno prost, no se zamisli che i vsichki deputati na GROB da naznachi na operatori na rychen pochistcash instrument tip "Metla", tehnite mesta se zaemat avtomatichno ot slwdvashtite v listata. Typo pishleme si, kato mnojestvoto ostanali bylgari v BG!

12

KS

преди 10 години

Интересно: Коментарите в нета са, че щом е назначен, значи трябва да бъде освободен като депутат. А ако наистина Конституционния съд беше решил това... Пламен Орешарски назначава 97 депутати от ГЕРБ на някаква позиция и от утре - смях

11

Анонимен

преди 10 години

Абе големи разбирачи, голямо чудо е по тия форуми. ***, пульо и сие / поне половината от които са и неграмотни!/, се пънат да тълкуват казуси, от които не вдяват и грам, ама нали сме си българчета и разбираме от всичко...`що не сте станали конституционни съдии тогава?! Тя работата си е ясна откак свят светува - няма такова животно като справедливост, има само интереси и правилата ги диктуват силните на деня! Така е било, така е и така ще си остане и за в бъдеще / за съжаление!/.

10

Анонимен

преди 10 години

Egati I Konstitucionnia sad deto se preklanya pred edna yavna mutra!

9

:(

преди 10 години

КС = Криминални Субекти!

8

ss

преди 10 години

КС е коаката на мафията!Държава със зависим КС не е държава е бананова република! България = Зимбабве!

7

аз съм българче

преди 10 години

1.Пеевски подава оставка, полага клетва- остава депутат2.Иванов не подава оставка, не полага клетва- остава депутатЗначи при два противоречащи си случая решенията на КС са еднакви.

6

Анатоли

преди 10 години

Ама какво искате от герберите - и да познават конституцията ли?!? И.Иванов е депутат, вече потвърдено и от КС. Но от "калинки" друго, освен празни приказки, не може да се очаква...

5

гражданин

преди 10 години

Ами нормално, не разбирам защо трябваше КС да казва нещо очевидно, човека не е бил в длъжност, т.е. още си е депутат.Гербистите много се натягат да се връщат на власт, ама народа нещо не иска повече постни пици, а месото да го прибира ГЕРБ.

4

аз съм българче

преди 10 години

Нещо не разбирам как да тълкувам решенията на КС, Пеевски въпреки че подал оставка акто депутат и положил клетва за председател на ДАНС, не бил в състояние на несъвместимост и остава депутат. Иванов пък не е встъпил в длъжност и също не е в състояние на несъвместимост и остава депутат. А кога изобщо някой депутат може да се намира в състояние на несъвместимост?

3

Анонимен

преди 10 години

Уважаеми другарки и другари, Преходът (перестройката) завърши, време е за реставрация. Равенство на масите, хляб и чиста вода за всички.

2

optimist

преди 10 години

КС = патерица на БСП/ДПС

1

Тоя оня

преди 10 години

А оня плондер бил ли е в несъвместимост като се е срещал в ДАНС с Главния Прокурор и е правил оперативка?