22

Анонимен

преди 10 години

какъв статут? ей управниците....ЛУДИ ЛИ СТЕ?

21

Фен на Фен

преди 10 години

До БРАВО НА КАЗАНЛЪЧАНИДоди си вземи хапчетата. Децата на България са мъртви.

20

по леко

преди 10 години

До Анонименкаква съвест и човещина те гони .Един от "бежанците" в прав текст заяви че си има пари в банка в Турция, не иска нищо друго освен статут.Другия беше още по нагъл - Довел си двете ханъми и иска да ги запише тук че е с две жени.И нагъл - Това не било негов проблем а на България.Айде моля леко с обвиненията за съвест и човещина.Съвест и човещина за русото дете Мария от Гърция, че са я измъкнали от кирливите ръце на ***. Там поне полицията пипа както трябва

19

Анонимен

преди 10 години

Скапан български народе, грам съвест и човещина ли не остана в *** ви комунистически глави?

18

колко дни

преди 10 години

Само ще кажа - Запомнете че се настанени в хотелска част в стаи със самостоятелни санитарни възли.Въпросът е - Колко дни ще са им необходими да го унищожат, запушат канализацията.Моля медиите да отидат да заснемат състоянието на комплекса сега за да имаме база за сравнение след определени дни.А, да не забравя, след като са в хотелска част, това означава ли че са им осигурени и камериерки, А?

17

Popov

преди 10 години

Bg maje sa mnogo rabotlivi - izhranvat jenite i detzata si. Te sa i mnogo blagorodni - ste pomognat na siriiskite maje.

16

Kitodar

преди 10 години

До ПАТРИОТЪТедин изменник ти е дал палец на долу. Е за това в България не може да стане революция -Трима души правят комитет и веднага двама ходят да топят първия. Не сме единни и това ще ни изиграе лоша шега. Аз също не съм против да се помогне на хора в нужда, но не за сметка на нашите майки и бащи дали живота и за тази държава. За пореден път се повтарям , но НИЕ НЯМАМЕ ОБЩА ГРАНИЦА СЪС СИРИЯ! Не сме длъжни да приемаме никого.

15

Анонимен

преди 10 години

Ловци няма ли в Ковачевци? Намалете вредната популация до санитарен минимум.

14

аз съм българче

преди 10 години

Ако си мислите, че се разчувствам и омеквам от вида жизнерадостни сирийски деца, жестоко се лъжете. Я публикувайте снимките на сомалийците, на пингвините със забрадките или на ония с брадите.

13

Diablo3-CS

преди 10 години

ЕК може да спре плащанията, нуждае се от 2,7 млрд. евро Сред останалите съкращения са разходите за хуманитарна помощ и за бежанците от Близкия изток, за миграция, за поощряване на малкия и средния бизнес, за селско стопанство и за екология.Гражданите и общините първи ще усетят, че парите в бюджета за 2014-а година са по-малко, предупреди българският евродепутат Ивайло Калфин. По думите му общините, които са основните получатели на пари по еврофондовете, ще бъдат засегнати сериозно.

12

Zarkov

преди 10 години

Bg voenni i bg policai imat mnogo hubavi pochivni stantzii, vili, hoteli - za 95 000 dushi. I sega sa prazni - neka da nastanyat bejantzite tam. A nali sakratihme 45 000 bg voenni?

11

Deathstalker

преди 10 години

Верно, да ги настанят в къщата на Гошо-Тарабата!

10

Registriran

преди 10 години

Айде пак деца на снимката, от как са се помъкнали ислямските терористи стане ли дума за тях и деца на снимката демек няма страшно я какви са милички, а зад децата бащите им със ножове.

9

Панайот

преди 10 години

Къщата на др. Герги Димитров е свободна да сеят там!

8

Diablo3-CS

преди 10 години

И Италия се задъхва от бежанският поток от Сирия. Това накара италианския премиер Енрико Лета да призове да бъде приет европейски план за справяне с извънредната ситуацията с имиграцията, съобщава АП. През тази седмица има планирана среща на ЕС.

7

Deathstalker

преди 10 години

Ще дойде време, когато на бивши и настоящи управници ще им се стовари жестоко въмездие и ще платят с главите си за долното предателство спрямо собствения си народ. Ще реват като магарета, когато усетят въжето около вратовете си, но ще е твърде късно за разкаяние!!!

6

vse oshte mi puka

преди 10 години

До ПАТРИОТЪТАбсолютно те подкрепям! Някои хора се заблуждават, че като получат БГ документи чужденците ще заминат към западните държави - ДА, ама НЕ - след три месеца ще ни ги връщат в България, защото България е издала документите им. Ще ни ги връщат като ромите ни от Франция.

5

ПАТРИОТЪТ

преди 10 години

Не забравяйте османското робство!!! Никой от нахлуващите на е военен бежанец, защото идва от страна, която не е във война - Турция, където за сирийците има бежански лагери, а черните от Африка да си се връщат в Африка обратно през Турция!

4

ПАТРИОТЪТ

преди 10 години

Ако стане сблъсък, международните сили ще идват да ни умиротворяват в полза на демократичните права на МЮСЮЛМАНСКОТО МНОЗИНСТВО, КАКВО СТАНА В Сърбия и Косово! НЕЗАБАВАНО ВДИГАЙТЕ ДВОЙНА 5 МЕТРОВА ОГРАДА С РОВ ПО СРЕДАТА ПО ЦЯЛАТА 274 КМ. ГРАНИЦА С ТУРЦИЯ, А НЕ САМО НА НЯКАКВИ СИ ПИКЛИВИ 30 КИЛОМЕТРА. ПРАЩАЙТЕ ЦЯЛАТА АРМИЯ ДА ПАЗИ И ВРЪЩАЙТЕ НЕЗАКОННИТЕ МИГРАНТИ ОБРАТНО В ТУРЦИЯ. ВСИЧКО ДРУГО Е ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!!!!

3

ПАТРИОТЪТ

преди 10 години

От ЕС, масово ще ги връщат обратно у нас, както е според правото на ЕС. Няма как да ги транзитираме нататък. Може да си направят партия по- радикална от ДПС и ще раждат по 10 деца. Ако някой от тях почне терористична дейност, като в Косово и подпали ***, турци и помаци, много лесно може да сполетим съдбата на сърбите там. След време етническите българи и хриситяните у нас ще станат малцинство.