55

mincho_bg

преди 10 години

Не съм противник на кмета Иван Тотев, но ми писна да ме забраняват по за месец от сайта Пловдив 24часа, при това без да бъда остър или да плюя! Отвратен съм! 2013 година сме, а цензурата е като по байТошово време! Иван едва ли има нужда от това! И всичко идва след мои въпроси от рода на това- защо всички общински мероприятия стават в хотел "Империал". Нещо лошо ли питам? Ясно ми е,че сайта е блюдолизец на Иван! Сайта няма да ми липсва много, но имаше потребители, с които споделяхме мисли.

54

Твърд избирател!

преди 10 години

Аз няма да гласувам за пидала Бойко Борисов!

53

DDD 67

преди 10 години

И да ми триете коментарите, и да ми цъкате минуси, факта си е факт: ГЕРБ-ерастите пак се наакахте! За кой ли път! Вече не е интересно. Що не се разформирате и не се върнете под камъните, изпод които изпълзяхте? На достатъчно хора вече им е писнало от простотиите ви!

52

Shark

преди 10 години

До Умник. Всеки ИСТИНСКИ пловдивчанин знае че Тотев стана кмет с купените гласове на *** и манипулация на резултатите в нощта след изборите. Също така всеки ИСТИНСКИ пловдивчанин знае как гостите на общината се настаняват САМО в хотела на Тотев. Като се сетя колко *** допълзяха в града ни, начело с тоя *** ми настръхва косата.

51

Shark

преди 10 години

До Истинска Майна. Абсолютно вярно за Plovdiv24. Трият се коментари, които не са угодни на Тотев. На мен неколкократно ми блокираха профила, в крайна сметка го изтрих окончателно и вече дори не влизам в този селяндурски платен сайт. Иначе за Тотев - време е тоя *** да си ходи, сега е вдигнал мерника на Градската градина. Не знам, трябва да се направи нещо. И то спешно.

50

Минува42

преди 10 години

На мен ми прави неприятно впечатление следното:Всички крайно негативни коментари (и особено циничните) са направени от АНОНИМНИ потребители.Анонимни записи излизат срещу всички, но не и срещу БСП.Как пък никой не записа никого от БСП... или техните гласчета лента не ги лови?

49

Анонимен

преди 10 години

Отдавна вече и пеленачетата разбраха, че БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, Атака, РЗС са глави и главички на все същата ЧЕРВЕНА ХИДРА.От която не можем да се отървем вече 24 години.След като 45 години ни държеше здраво в пипалата си. И, разбира се, успя да промие мозъците на болшинството от нас.

48

Наблюдател

преди 10 години

Колко жалко, все още се намират изгнили неграмотни чалгари които подкрепят боко пИдала,цецо ухото и останалите от цирк герб.Типично за олющените селендури които са се натъпкали в София,Пловдив и Варна.УЖАС

47

Todor

преди 10 години

До А сега де Айде молим ти се - Славчо е най-големият *** падал се на Пловдив последните 20 години , а имаше доста *** от Гърневски насам!!!

46

Истинска Майна

преди 10 години

Моля опитайте се да коментирате в Plovdiv24. Само селеkция от подръжатели на селендура тотев и сие се допускат,всичко останало се изтрива и блокира.Тази анархия в Европа в 21и век е само тук-надявам се този сайт да е последната останка от замиращата воняща герберска мафиотска ***.

45

Истинска Майна

преди 10 години

Жалкият сайт Plovdiv24 притежание на селски дебелогъзи герберски мафиоти трябва да се закрие със закон за човешките права.Такова недоразумение не съществува в никоия друга медия. Защитават тяхните мафиоти и трият коментари на всеки свестен човек.Чисти селендури пришълци в Пловдив.Особено Тотев.

44

Анонимен

преди 10 години

Във Варна кмета е същият престъпник...

43

Пловдивчанин

преди 10 години

Тотев,*** такъв!Мястото ти е в затвора!Хората няма какво да ядат,ти им вдигна данъците!

42

Димитър Димитров

преди 10 години

До Минува42Самосезирали са се, защото това е шанс за някое прокурорче да расте.... просто двама са се метнали на вълната по едно и също време! Няма лошо, все пак да се гласуват незаконни неща с цел да се злепостави някой си е престъпно. Престъпно е, защото тия политически палячовци си играят игрите за сметка на гражданите и вместо града да се развива, този кмет саботира развитието му.... Няма кмет, който да не иска при него да се случват нещата... явно някой му нарежда на този ***!

41

Анонимен

преди 10 години

аз пък не виждам каков се оплаквате от Иван Чомаков кмета бе един от най-добрите, които може да има. Жалок че нямахем такъв в София

40

А сега де

преди 10 години

Иван Тотев. Така се нарича новият кмет на Пловдив, излъчен от партията на Бойко Борисов. Иван Тотев е онова момче, което в нощта след първия тур на изборите се разхождаше облечено в най-новия си анцуг пред камерите на телевизиите и обещаваше да победи на втори тур досегашния кмет Славчо Атанасов. Той изпълни обещанието си и в следващите четири години ще управлява втория по големина град в България. Ден преди балотажа активисти на ГЕРБ бяха заловени да купуват гласове в ромския квартал Столипиново, но това не помрачи победата на Тотев, който успя да надделее над Атанасов само с 2300 гласа.

39

Минува42

преди 10 години

Предлагам КЗК да се самосезира и да определи коя прокуратура е била първа!

38

Анонимен

преди 10 години

До анонимен 34Записа не е от разкаял се гербер а от такъв който гледа да не му изстине мястото ако задухат други ветрове на където и вървят нещата

37

Анонимен

преди 10 години

От отбора на Герб е момчето,защити честта на юнаците на БУДАПри Герб 10 от 10 са престъпници. ДОКАЗАНО !!!

36

Умник

преди 10 години

Всеки пловдивчанин знае, че това е най-добрия кмет на Пловдив до сега. Само като се сетя за Чомаков, Славчо и Гърневски ми настръхва косата и започвам да се кръстя.