84

qwer

преди 10 години

Няма добър ислямист, това трябва да се запомни завинаги, те се раждат терористи, израстват като такива и такива умират. Ислямът е религия на злото. Напразно светът се опитва да ги направи разумни човеци, това няма как да стане.

83

quak

преди 10 години

Сатанинска религия е исляма.

82

Язе

преди 10 години

А защо не ги социализираме с метли?

81

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Башар Асад бил лош управник. Да, ама сирийците казаха, че тук е по-лошо, отколкото в Сирия дори по време на войната ...Е, какво излиза тогава ?В Сирия животът е бил много по-добър преди войната, отколкото в България ...Изводите оставям за българите ....

80

sp

преди 10 години

те бягат от оръжие а тя наща .. с револвер ги социализира :)

79

Анонимен

преди 10 години

Определено са объркали континента за да се спасят.

78

Нике1класик

преди 10 години

93,един гръцки философ навремето казал че Атина е женската му родина а Спарта мъжката такава!В Спарта,мамата са си ***,робите са били в пъти повече от спартанците обаче подържали такава страховита тайна полиция на която биха завидели и Сталин и Хитлер накуп!За хомосексуализма на спартанската армия се носят легенди като той винаги е бил насърчаван от управниците за да се закрепи войнския дух!Спартанците са били ем гейове,ем истински чудовища

77

Анонимен

преди 10 години

Аз мисля да искам статут на бежанец на запад. Тука и Сирийците останаха потресени, че е по-зле от при тях във военно време и искат да бягат. Нормално е след 70 години БКП на власт, то живот на тия географски ширини отдавна няма...

76

vse oshte mi puka

преди 10 години

До ?А ти не споделяш ли съдбата ни? Щяли те да работят тук, били те мотивирани! Откъде накъде? НИЕ решаваме дали да пускаме чужденци да работят в БГ и кои те да бъдат.

75

Нике1класик

преди 10 години

За какво зомбиране,каква Русия,каква Гърция?Истината за света е простичка!Много милиони в целия запад и САЩ са работели като номенклатурчици на заплата срещу Съветския съюз!11 септември 2001 не бе предвиден от никои по света!По този начин милиони хора от западния елит станаха безработни!Тези хора никога няма да простят на Буш-младши че не обяви ядрена война на Русия а вместо това ги заведе в ислямското блато на Ирак и Афганистан!Знаете ли на колко много хора им взе хляба мира с Русия!Пълна каша!

74

SKYBET

преди 10 години

BEJANCITE V HARMANLI GI PUSKAT NA KVARTIRI

73

?

преди 10 години

Имам усещането, че зомбираното мнозинство от пишещи под тази статия изобщо не (могат да) се замислят защо тези хора идват в България и че много от тях са по-мотивирани да работят и да мислят за бъдещето си от алкохолизираните пройдохи в кръчмите, включително и от тези, които се въздигат на бой срещу "врага" и рецитират революционни стихове. Жалки сте и си заслужавате съдбата.

72

vse oshte mi puka

преди 10 години

Да се поправя - писаха в новините, че престъпникът е от центъра за бежанци.

71

До стресиран №78

преди 10 години

Според мен някоя психиатрия трябваше да е истинския носител на Нобел за физика!Виждате ли сега!Полето на Питър Хикс е несъществуващо!Обаче открили нови частици в Церн!Да дерзят!С течение на времето ще открият милиарди нови частици!Иначе Нобел за Мир е за Басар Асад,Путин и за втори път Обама!Оная лунатичка Малала се оказа че си живее в един свой въображаем свят и е по важно да се надупиш на талибаните отколкото да героизираш ислямска феминистка!Обама казал"Алах да ме пази" и мюсюл почнаха Рашън

70

vse oshte mi puka

преди 10 години

До АтакистНикакви протести няма да има. Какво стана след изнасилването на студентка в района на Нов Български? Май писаха тогава, че е от центъра за бежанци, ако не се лъжа?

69

vse oshte mi puka

преди 10 години

До ЗелеТе са избягали от войната в ТУРЦИЯ. Там е било сигурно и спокойно. Ние сме втора държава на пътя на бегълците, пробягали цяла Турция за да стигнат до България? И са платили хиляди долара или евро за да преминат нелегално границата ни. Това не е от страдание. ОТ ИНТЕРЕСЧИЙСТВО Е!

68

bate goiko

преди 10 години

проф. ?????? празно-словие в материя абсолютно непозната на другарката

67

vse oshte mi puka

преди 10 години

по электронной почте с разъяснениями о своем решении.Девушки написали, что мусульмане в Сирии подверглись нападению одновременно с разных сторон, а они хотят помочь единоверцам, причем не только пересылая им деньги по почте, но и своим непосредственным присутствием.Семья девушек переехала из Сомали в Норвегию в 2000 г. Сестры воспитывались не в радикально религиозной среде. Но старшая из девушек все же увлеклась идеями радикального ислама: она начала носить никаб. Брат пропавших считает, что девушки наверняка попали под влияние местных исламистов.

66

Зеле

преди 10 години

до vse oshte mi pukaТези хора, първо, бягат от война. Както се казва, чукай на дърво.Едва ли по желание са дошли тук. Помисли над това.

65

vse oshte mi puka

преди 10 години

В Норвегии пропали две девушки возрастом 16 и 19 лет, которые добровольно отправились в Сирию принимать участие в боевых действиях, сообщает норвежская газета Verdens Gang.По словам норвежской полиции, девушки были замечены на границе с Сирией. Их активными поисками занялся отец, который прилетел за дочерьми в Турцию, надеясь, что они еще не успели пересечь сирийскую границу. К поискам пропавших подключен "Интерпол".Известно, что в последний раз родители видели своих детей в четверг, 17 октября. Уже на следующий день девушки не вернулись домой. Их родители получили письмо по электронно