43

Анонимен

преди 10 години

Вижте сега пичове, разбиращи от генотипи и френотипи. Жена ми я мислят за испанофонка, мен за централноевропейски(западен) славянин, а синът ми за ирландец. Гарантирам,че е от мен и жената ;). Поне доколкото мога де. Много му се старах ;). Ако някой може да каже откъде детето е взело този генотип, нека се обади.

42

Николай

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯПрав си за това,че етнос не се определя със сигурност.И да,ако грък и българин отидат заедно,няма да могат със 100% сигурност да определят кой ко е?Обаче има един типичен балкански фенотип-Динарски.Това дете определено не е от Балканите.

41

Анонимен

преди 10 години

До Зим зеленБраво!Хубаво е да се знае ,че има и интелигентни хора наоколо.

40

Николай

преди 10 години

Абсурд е това дете да е от ромски произход!От антроплогична гледна точка това дете не притежава и грам от типичните ромски черти,въпреки,че е доста малко за точен анализ.Но не е и нужно да бъде някой антроплог,за да види че детето е абсолютно с бели/европейски черти.Прекалено нордичкески тип е за българче,но и те се срещат у нас,макар и рядко.Гранция,че е крадено!*** са известни както османците в миналото с стремежът им да се смесват с по-светли хора.

39

Анонимен

преди 10 години

До 160подкрепямА видяхте ли тия дето са я отглеждали?Мъжкото същество няма много общо с човешката раса, освен че се движи на два крака.

38

Анонимен

преди 10 години

Това дете, ако има и капка *** кръв, няма да е нужно да го насилват да играе кючек.То просто ще му е в кръвта!

37

анонимен

преди 10 години

Явно нашите мръсни и долни *** раждат, крадат и продават деца за да печелят на чужд гръб - крайно време е власите в ЕС да се заемат с тях и да ги върнат в гетата да живеят под охрана като бежанците, те са проблем за всеки един от нас, те не се интегрират за добро, те се интегрират да лъжат и крадат от цяла Европа !

36

dimitar

преди 10 години

dokato nenameryat biologichnite roditeli ili nedokajat po sadeben pat che deteto e osinoveno zakonno da ne im go vrashtat.da gi razsledvat i za drugite deca i da gi sadyat za iztochvane na socialnata sistema i za targoviya s deca.

35

Джанго Мангасарян

преди 10 години

Някой да е виждал рус индиец! Няма, всички са ***. А, от къде това русо ***? Крадено дете.

34

Анонимен

преди 10 години

е кво да кажа, тва все пак е: Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи; - музика - лъчи. трябва да мълчиме.това е моят сънародник Яворов. не, аз.

33

35

преди 10 години

Помаците са българи приели насилствено исляма.

32

Спонги

преди 10 години

До eeРуси *** имаше много в махалите край казармите навремето. Сега службата не е задължителна и руси *** не се раждат. Рядко, някоя *** хваща от някой по-бял.

31

Анонимен

преди 10 години

До Manuelleабе ти разхождал ли си се из помашките села в България някога? Май не. Ами разходи се - ще се чудиш откъде толкова "скандинавци" имаме.

30

ee

преди 10 години

Познавам *** рус, със светла кожа и светли очи е, но пак си му личи по чертите на лицето че е ***. А на това лапе по нищо не му личи.

29

оптимист

преди 10 години

Това дете има много изразително лице.Дано прилича на родната си майка или баща.Ако снимката обиколи света може и да попадне в ръцете на истинските родители. Това *** семейство трябва да го разследват за всички деца които живеят там.

28

Анонимен

преди 10 години

Според мен, гръцкия Барон не лъже - казвайки, че български ромеи са продали детето. Никой не пита-обаче, откъде българските *** са откраднали малкато Мария и как са преминали *** през охраняваната граница с русо и бяло дете!?

27

??

преди 10 години

Tova detence ako e od romi zna4i na Obama jenata e skandinavka haha romi *** belgari se taq .. Da vi e ..

26

Драган

преди 10 години

За *** ДНК тест нищо не значи, те си говорят каквото поискат ! То вече и руси българи се срещат рядко! Руси *** със сини очи не съм виждал......и в Индия няма !

25

are_kulata

преди 10 години

Това дете е от Скандинавия, може и по-от север.

24

Осиновител

преди 10 години

Няма пли начин да изнесем всички *** деца в Европа и да запазим българчетата за нас, тук.