57

lusi vasileva

преди 10 години

Октай постигна целта си.Доган се бои от него.не иска да го види в съда,затова представя "фалшиви"болнични.Знаем колко лесно лекарите дават такива.Доган е уплашен.Браво Октай!Дерзай!

56

Анонимен

преди 10 години

ЛОШОТО Е , ЧЕ ТАМ ЩЕ СИ ОСТАНЕ !

55

Анонимен

преди 10 години

Там е проблема, че само е бил!

54

Реалист

преди 10 години

Още една лъжа ....То се знае че всичко беше предварително планирано ...

53

Metin

преди 10 години

Za tova si kupi vila ot dubay za millioni poneje travmiran a,? Kak glasuvate za tozi musenik be....,,

52

tatar

преди 10 години

i iztrivayki mnenie vscko se oprava davayte

51

222

преди 10 години

До TooNдве имена български

50

аз

преди 10 години

"Местан обясни, че случайно е настъпил гилзата". Г-н Местан, за да бъде изхвърлена гилзата от цевта на което ѝ да е ръчно огнестрелно оръжие, трябва да се възпройзведе изтрел или да се презареди на ръка. Да пуснем пак записите а? Кой ли лъже?

49

Анонимен

преди 10 години

неистови напъни на една неистова и неподготвена хитра ***-специалист по всичко, вкл.право и медицина, да докаже черното за бяло и обратно. Наистина доган ага може да бъде нарисуван само в тъмночерно. А бай местанчо - като сива мъгла, казано по-ЕКЗАКТНО. На разбираем език за всеки психодиспансер.

48

bariera_61

преди 10 години

По време на кютека за малко функционерите на ДПС да направят от Енимехмедов Емануела и то още там на сцената пред цяла България и чуждите гости, които сигурно още разказват на какво са били свидетели в ***, както ни наричат не само в Турция ами вече и в цяла Европа след като ДПС с помощта на левите и пишман националистите официално си назначи свое правителство!

47

Анонимен

преди 10 години

Само да попитам:Къде по света поробителите на един народ са допуснати в Парламента и управлението на държавата им?Е, нема такава държава!

46

AK-47

преди 10 години

тази година пред инсулт...догодина дай боже ИНСУЛТ

45

TooN

преди 10 години

Баси й статията... Тъжна картинка на българската действителност!Прочетохте ли в нея за човек българско име?!?

44

Хубава снимка

преди 10 години

Тези 4-та хубаво са се наредили, но би било по-добре те да са на подсъдимата скамейка за това, че искат да съсипят и продадат България, а не нещастното екшън актьорче.

43

Анонимен

преди 10 години

писна ми само *** да гледам по новините, да чета за тях и да си мисля че детето ми наистина трябва да го махна вече. ще ства турско тук , няма спиране. не се ли замислчт вече тези управляващи

42

Спонги

преди 10 години

Чета и не мога да повярвам на очите си. Дали е вярно това което видяхме или това което разказва Местан? Цяла България видя, че Енимехмедов не оказа никаква съпротива след като го свалиха на земята. Нещо повече, башибозука се изгаври с него и му събу гащите. Ако не беше обрязан щяха да го убият. Колко трябва да си подъл за да говориш така. Защо се чудя. Та това е ДОНОСНИКЪТ ПАВЕЛ.

41

Петров

преди 10 години

То този Енимехмедов е ясен - ще го съдят,ами какво стана с биячите му? Като ги крият защо поне раздухват случая! Всички ги видяха кои са!

40

ИК

преди 10 години

Човека го ударило на слабото място!

39

незнам

преди 10 години

КОЙТО КАЗВА,ЧЕ ПРЕД МОЗЪЧЕН ИНСУЛ,ТОВА Е СПЕКУЛАЦИЯ,ЗНАЕ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ИНСУЛТ,БОГ ДА ПАЗИ ТЕЗИ КОИТО СА БОЛНИ ОТ ИНСУЛТ,НЯМА ЛИ ПРАВОСЪДИЕ,ТОЗИ ХАБЕР СИ НЯМА,А ТОВА МОМЧЕ ГО ПРЕБИХА ДО СМЪРТ,НО ОЩЕ ДОЛАВЯМЕ НОТКА НА МЪКА НЕ ЧЕ НЕ ГО УБИЛ,А ,ЧЕ ПРОДЪЛЖАВА СЪДА ДА ВИКА" КРАДЕЦА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА",МОМЧЕТО Е НЕВИНО ,НО АЛАХ ДА Е НА ПОМОЩ,БОГ ДА ПАЗИ БГ ОТ ТАКИВА КАТО ДОГАН!

38

Анонимен

преди 10 години

Де беше вярно...ама надали , да беше пукнал тоя ***.