6

До 1

преди 10 години

Пич, имаш повече грешки от буквите, бе. София-Запад да не раздават пак кофти хапчета?

5

Анонимен

преди 10 години

Жеката: ЦСКА си направи майтап с Левски.С Подуене, не с Левски. Престанете с безпричинното ползване на името на Васил Иванов Кунчев.

4

65години син фен

преди 10 години

Коментар на Радио Свободна Европа след мача ЦСКА Ч.знаме-Левски на 17 ноември 1968г :Отборът на опозицията(Левски) разби отбора(ЦСКА Ч.знаме) на държавата със 7 на 2.А и Пената сигурно още му горчи от този мач, щото Сашо Костов се изцепи по едно време и вика: Някой да ходи до Армията(стадиона) и донесе тяхното табло да има къде да се записват головете на Левски във вратата на ЦСКА...

3

Гошо Тъпото

преди 10 години

В Кривунделово след мача надуха по уредбата на мегдана... едно парче на Дипеш, Инжой да саиланс, има един тук береше ягоди в Англия и проверил в оксфорския че значи... да се наслаждаваш на тишината. Кривунделово нема много Левскари ама дето ги има им е много... тихо.

2

ssww

преди 10 години

Крайно време е ПФК Левси да се прекръсти на АФК Уефски, не може по този аругантен начин да се порутава имете на Апосола...Заб. АФК - аматьорски футболен клуб

1

Мистър Х

преди 10 години

левски просто не игра в този мач, и това е естествено като се имат събитията отпреди дена седмица. Трябав време нещата да се успокоят телньора да се наложи, Иво тонев да си поеме новите задължения, да бъдат изгонени цяал серия от играчи и да се даде път на младите.Този сезон го отписахме, по-добре да го изпозваме за да почнем да градим отбор от младежи да пенсинираме старзите. само Влади гаджев и Пламен Илиев имат хляб.