123

до 2000

преди 10 години

дрън дрън , тук по селата има смесени ама излизат тип "бразилки" с лек тен тоест мешана скара тоест *** .

122

муспи

преди 10 години

То съвсем наближи. 17г. идва ново правителство нямащо нищо общо с досегашните канибали. Само за няколко години вкарва в затворите стотина хиляди. 24 г. зопочва световната война, в която България няма да пострада, с Турция е свършено - няма да има вече такава държава, остатъка от Гърция ще си е това което е била винаги - сомалийският катун на Европа. Православно бъдеще ще има, но Гърция първо не е била никога православна. Като *** те във всичко лъжат. Както Елада е лъжа така и православието й.

121

ROMAN EMPIRE

преди 10 години

DO 135; CHTE IMA DA ME4TAECH ( GLADNA KOKOCHKLA PROSO SANUVA ) NALI GO IMAHTE SLAVYANO KOMUNIZMA NA4ELO SAS TVOYTA RUSIA I KRAINIYAT REZULTAT GO VIDYAHME STANAHTE VSI4KITE FACHISTI I ZLOBARI .SLAVYANITE NIKOGA NYAMA DA MOGAT DA NAPRAVYAT NORMALNA 4OVECHKA SISTEMA .

120

135

преди 10 години

Обединение на православните народи - Нова Византия начело с Русия, Гърция, България , Сърбия и другите срещу замисъла на англосаксонците да ни превърнат в тор. Къде беше БГ и какво сега. Съд за политическата класа довела до това окаяно състояние една средно развита икономическа държава през 1990 г.

119

deri

преди 10 години

Narichaite gi s pravilnite imena - ***!!!!!!! Ima mnogo nepravda na tozi sviat, tova e edin ot bezbroinite primeri.

118

Вуте

преди 10 години

Само когато гъркините започнат да проституират и да си продават децата в България и гърците да плячкосват банкоматите у нас, ще повярвам че сме по добре от тях!

117

Анонимен

преди 10 години

*** *** - под ножа ! Хайл Хитлер !

116

х

преди 10 години

Ами така е,ромите могат да предават уроци с танци за просия , а българите да учат на далавери и обири включително и банкомати и ставаш велик със световна слава и след това можеш да се гордееш ,че българите са велики.

115

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 126 Да, на човека с мустачките му беше нужно още малко време. *** са раково образувание.

114

ONASSIS-До 121 fyrom

преди 10 години

Ей,рани кьопек да те лае.Половин България е зачислена на порцион у нас и другата половина се прехранва с просия,ку*варлък и джамбазлък.

113

Анонимен

преди 10 години

Срещу вирус''мангаликус'' е имало само едно ефективно лекарство,в началото на четирдесете.

112

Анонимен

преди 10 години

До Друг анонимен - коментар 118За 24 години "демокрация" с мълчаливото съгласие на продажни държавници в България бяха построени толкова много джамии,колкото дори и през 5 вековното османско робство не бяха построени.

111

ПОКО

преди 10 години

И се чудя, ако не беше русо детенце, дали някога някой щеше да забележи мъката в очите му. Както и в очите на хиляди други негови връстници, но с черни очи... Но от това се вадят мнооого пари. Много

110

ПОКО

преди 10 години

Аз не мога да разбера, защо всъщност търсят биологичната "майка"?!? Тя явно не заслужава това дете! Да подготвят документите и веднага детето да се ОСИНОВИ от читави хора, които ще му дадат истинско бъдеще, не да се подмята по институции, докато се разтяга чуденката кой и защо така е постъпил.

109

ЗОРО

преди 10 години

След тази история ми се породиха много смесени чувства....НЕ ДОБРИ

108

makedonski

преди 10 години

Гърците твърде много наблягат на това, че видите ли българска майка е продала детето си. Това, обаче което се вижда от всички е че българите са бели хора, докато всеки, който е ходил в Гърция знае, че те изглеждат, говорят и се държат точно като тези *** срещу, които са скочили. Едници - сбърканяци има във всеки един народ и ние не правим изключение. Гърците ще си останат *** и ще просят, както са го правили винаги. На на с проблема ни е повредените от комунизъм мозъци, но това е до време.

107

Революционер

преди 10 години

Боже, тия направо са я опитомили като мечка да танцува, а това е малко дете. Та те още малко ще я накарат и да прави секс услуги срещу заплащане. Сигурно ще я изчакат още малко да порасне-още 10 години и ще трябва да ляга с мъже.

106

2000

преди 10 години

Няма нужда от ДНК тестове, причината за синеоките *** е повече от ясна - близостта до курортите.

105

Друг анонимен

преди 10 години

До Анонимен - коментар 116Никой не се е и опитвал да интегрира ***. Никое правителство след 10.11.1989 г. по-точно. Властимащите гледат на *** само като на електорат, който като такъв трябва да бъде колкото може по-многоброен - ето ти и социалните помощи, и необразован, за да бъде лесно манипулиран - ето ти липсата на истински опит за интеграция. Не е луд този, който яде баницата, не е луд дори и този, който му я дава, а ние сме луди, че позволяваме това да се случва.

104

руси деца

преди 10 години

ПОлицията да направи ДНК тестове и нам ного бебета и малки РУСИ,синеоки деца в *** ръки ръце във Владиславово-ВАРНА!! Пътуват по автобусите- родители, братя, сестри- като ***- а в количката - бебета, 2-3 годишни руси деца!!Правителството да ограничи ЗАКОНОВО РАЖДАЕМОСТТА на ***.Трябват КАЧЕСТВЕНИ БЪЛГАРИ, а не *** с българско гражданство.Кое е по-добре: ЕДНО дете, образовано или 15- крадци, биещи се със секири??