105

Милена

преди 10 години

Интересува ме как това правителство изчисли,че са му необходими 6 млн евро. По каква методика и за какъв срок-никой не обяснява. Тази мизерна сума показва,че хправителството няма елементарен план за интегриране на бежанците, а се надява те да напуснат България.А ако тази прогноза не се сбъдне с какви средства ще управлялват процеса. Нека не се питат защо не вярваме в компетентността им да управляват страната..

104

Анонимен

преди 10 години

Ако не протестираме масово по места, мъркащият тигър Йовчев ще продължава да мънка и да се обяснява как бежанската вълна била национален, а не правителствен проблем, а неадекватната партийна секретарка с ранг на еврокомисар ще продължава да ръси малоумия как бежанците щели да ни решат демографския проблем! Или да се вземат бързо в ръце и да действат като мъже, или да си ходят!

103

Анонимен

преди 10 години

По всички световни медии вече коментират, че хамериканските бунтовници в Сирия, които на 20.04.2013 година, самите те се обявиха, че са военно крило на Алкайда са агресори в Сирия и се подкрепят от турското разузнаване, само по нова тв, и БТВ продължават да бълват лъжи! Вчера, даже в Хюриет е описана истината! Ами ако това е репетиция на Турция за България? Ако тия муджихидини, които вече са в Б-я и вече са повече от нашата армия утре направят същото въстание като в Сирия?!?

102

бг

преди 10 години

Стига с тези пари, бе, на просяци ни обърнахте! Вкарват ни нелегални имигранти и реват за пари. Колко унижения изтърпя народа от продажни и безпардонни политици? Докога ще ги търпим? Държавата ни загива, без бой, без кръв, с тяхното предателство и нашето овчедушие. Обединявайте се , българи в името на закона и спасението на нацията!!! Длъжни са да ни кажат какво планират-нова мюсюлманска държава на Балканите ли? Не вярвайте, че ще заминат за Европа, с парите, които ни дадат, трябва да ги интегри

101

SKYBET

преди 10 години

nachelo s komunisti , turci edin lud bolen bulgaroubiec i edin antibulgarskievrokomisar Bulgaria si zaminava i to byrzo

100

Анонимен

преди 10 години

IZCIALO NOSIM VINA VSI4KI BULGARI ZA SLUCHVASHTOTO SE , POSLE VSI4KI SHTE STRADAME I SHTE SAJELIAVAME , AMA TAKA DOKATO SAMO S OSTAVKA I ZNAMENA SE PRAVI NIAMA DA STANE NISHTO ,EDIN DEN SHTE SE SABUDIN I NISHTO NIAMA DA BULGARSKO , SHTE SME MALCINSTVO PAK POVTARIMA VSI4KI SME VINOVNI VKLUCHITELNO I AZ ZA BEZDEISTVIETO ,DANO NAI POSLE SE SABUDIAT BULGARITE SHTOTO AKO NE SABUDIAT TOVA E TEHNIA KRAI SAMOUBISTVO NAPRAVO

99

ДРУГ ДЯДО

преди 10 години

ОВЦЕ!Нима измервате "изгодата" с получените пари за "бежанците"?Не ви ли минава през овчия ум,че тези "пари"(ако въобще стигнат до вас),ще ви излязат многократно през носа?!Не ви ли минава през овчия ум,че тази "бежанска " вълна ще ви залее и заедно с турците и ***,чрез необузданата си раждаемост ще ви задушат и ликвидират,като плевели?А МОЖЕ БИ ТОВА Е НАГРАДАТА,ЗА ВАШЕТО ОВЧЕДУШНО МАЛОУМИЕ?!

98

sistemata

преди 10 години

Не се заблуждавайте.Истинските бежанци не идват насам.Те се изнасят до най-близките граничещи със Сирия страни и изчакват благоприятни условия,за да се завърнат в родните си места.Те наистина заслужават съчувствие и помощ.Но тези,които идват у нас са имигранти,насочили се към Западна Европа.Останат ли у нас,ще ни създадат големи,даже нерешими проблеми.ТОВА Е И ТЯХНОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ,НЕЗАВИСИМО,ДАЛИ ВСИЧКИ ОТ ТЯХ ГО ОСЪЗНАВАТ.АКО НЕ ОТИДАТ НА ЗАПАД(ШЕНГЕН "РАБОТИ" ЗА ТОВА),ЩЕ ОСТАНАТ ТУК .

97

пияният

преди 10 години

До всички "коментиращи" овце: Продължавайте да си чешете езиците,седнали пред КОНФИТЮРИТЕ.Крайно време е да станете и насметете цялата тази мафия окичена с ***,като гореизлаялата се.Иначе "тя" и подобните и,ще се чешат отдолу и ще ви се присмиват на малоумието,отгоре.

96

ха

преди 10 години

Кръстовища, кръст-овища и тем подобни се строят, а кой ще ходи по горното и кой по долното ниво?Ь

95

plaecbezumen

преди 10 години

С дадените 15 милиона евро защо не се вдигна стена по границата с турция? Кой открадна пак парите? Ще им търсим сгради и ще им пускаме парно?!?!? В България е хладно - да бяха си стоели в родината. Или да изядат и малкото средства останали за тези българи, които не искат или не могат да емигрират! ВЪН ВСИЧКИ ГРАНИЧНИ НАРУШИТЕЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

94

Анонимен

преди 10 години

Ако западняците се надяват, че ние ще сме буфер и бежанската вълна ще стигне само до нас, много се лъжат! Ще стигнат и до тях, и не само гладните , боси и голи сирийци, но и тези, които използват положението и ще се постараят да внесат колкото може повече смут в християнския свят.

93

Анонимен

преди 10 години

Съвсем просто е: сирийците бягат от ужасите на войната, заедно с тях обаче, използвайки ситуацията,в земите ни вероятно нахлуват и ислямистки екстремисти. Въпросът е: защо политиците ни не само не предвидиха проблемите, но и ги отричаха. Самата Кристалина до неотдавна твърдеше, че бежанска вълна няма да има. Сега запя друга песен. Няма да ни е лесно, трябва да помогнем, но всичко трябваше да е под контрол, премислено и организирано, а не точно ние, най-бедните в ЕС да понесем всички негативи

92

boyko_stoew

преди 10 години

Ха да видим колко пари ще влязат и за какво ще се изразходват.Пак за техническа помощ и обучения ще се окрадат...Има ли стратегия ,която да се финансира или пак ще има финансиране за "изготвяне на стратегии".ЗА КАКВО политизиране дърдори Дрискалина.ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ:1.Точно какви средства ще влязат,кога и за какъв период от време.2.По какви" пера"ше са насочени.3.Кой ще контролира и ще носи отговорност за разходването на средствата.

91

SKYBET

преди 10 години

VIE SOHTE LI NE STE RABRALI 4E DRUGITE DYRJAVI KOTIO SA 100 PYTI PO BOGATI OT NAS SLAGAT KVOTA ZA BEJANCI , PRIMER GERMANIA , KOIATO PRIEMA SAMO MALKO BEJANCI I KOITO IMAT SAMO OBRAZOVANIE I NIAKVA PROFESIA , ANI SME NA BEDNATA DYRJAVA PRIEMAME NAI MNOGO ??? POSLE NEMOJEM DA GI IZGONIM I DA ISKAME , VSI4KI SHTE SAJELIAVME AMA SHTE E KYSNO

90

До "Dedoviami&q

преди 10 години

Я, моля, да ми отговорите. Никой не ги спира, нека отиват където искат. Но АКО в Европа НЕ ГИ ИСКАТ, къде ще ги върнат - в СИРИЯ или в БЪЛГАРИЯ ? Защото онези хора заявиха колко ще приемат, а не безкрайно много ...

89

dedoviami

преди 10 години

Защо остават в България???!!!Aми защото после по лесно могат да отидат навсякъде в страните от европейския съюз...Ще бъде интересно...Европа едва ли е наивна толкова,за да мисли че всичката тази *** ще остане само в България.По бързо да им правят паспорти и да ги пускат да се шетат из Брюксел...като чсто нови европейци от мюсюлмански произход....!!!

88

SKYBET

преди 10 години

ZA KOITO ISHTE NE E GLEDAL *** , DA ZNAE CHE VECHE SIRIIKITE DECA SHTE VZIMAT I DETSKI, TAKA 4E 4ESTITOT NA BULGARSKITE MAIKI

87

Анонимен

преди 10 години

До Гербер на тикваЧе кабинетът трябва да бъде съден и изритан от креслата чрез граждански съд за национално предателство да, трябва, но Борисов вместо да търси вина в тоя и в оня, да каже защо и за какво прави преди две години заседание на българския Министерски съвет в Анкара? Да обсъди с Великата порта цената на рахат локума ли? И веднага след това са подготвени бежански центрове в Южна България. Значи е било ясно какъв е планът и какво ще става. Ако не е така, да се докаже.

86

Анонимен

преди 10 години

93Правителството на Асад е точно толкова законно колкото беше законно правителството на Тодор Живков на времето става дума за " същото зло "