12

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Има...хора,които не искат да има нищо хубаво и...стойностно в България.Повече от тях са...поръчкови и слуги на задгранични...господари.Мислят,че хората са балами и като оплюват и се подиграват с такива авторитети,като актрисата Стоянка Мутафова,ще постигнат успех в клатушкането на българския...кораб.Много...плитко господа,оставете тези...номера за манипулиране на вашите си хора зад...граница,с плиткоумните и евтините си...сапунки.Да е жива и здрава Стоянка и да ни...радва още дълги години.

11

до бай Тъпчо

преди 10 години

Не сте прочел внимателно, а и самата статия е неточно написана - Стоянка Мутафова каза в интервюто, че не е обичала втория си съпруг - Леонид Грубешлиев, от когата има дъщеря. Мъжете, които е обичала, са първия съпруг Роберт Роснер, третия съпруг Нейчо Попов, както и Лео Конфорти. Тя говори много за личния си живот, но Сашо Диков беше постанил тази тема като акцент.

10

бай Тъпчо

преди 10 години

Ейй убаво че си умре Нейчо та да не слуша кво говори кака Стояна бе,то голем срам щеше бере,че жена му ич не гой обичала ама га беше по-млада разпрайше по същите интривюта,че без него ич не можела,па с него разбрала кво е маж да има.Ама инак тя не помни кво е яла сабахлен ама зела са сетила за чехословакина-ми то склирозата сий баш туй де.*** инак най-многу тя сама са обича и сичко друго го плещи да прай джубуш на хората,та още да и са радват ама нека де,само дето зе са поизлага ама ич и не дреме

9

Анонимен

преди 10 години

В сравнение със Стоянка всички сегашни са като аматьорки в училищна сценка

8

нимка

преди 10 години

Мутафова ще остави незабравими роли в театъра, киното и живота. Но тези разкази първия обичах, втория ме измами и третия беше обич, са не на място.Излиза, че не го обичах, защото не остави наследство на мързеливата ни дъщеря....грозно и неподходящо........

7

Трол

преди 10 години

Гошо ***, Лепнало ти е това име, да знаеш.Спокойно можеш да се отървеш от Гошо- излишно е и пак ще ти отива.

6

мунчо

преди 10 години

велика

5

Aleks 1969

преди 10 години

Голяма българка.Обичам те, ти си пример за подражание,истинска,открита и вечна.

4

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Гледах интервюто на Стоянка Мутафова.Тази жена на тази...възраст е пример за повечето българи,с несломимият си оптимизъм,ведър и борбен дух трезва мисъл за живота и неподражаемо чувство за хумор.Тялото...остарява и това е физиологичен процес,но не бива това да влияе на духовната ни сила;точно това е постигнала Стоянка и това й придава една духовна младост,която ни...завладява.

3

Анонимен

преди 10 години

Не е нужно да си разказва спомените по този начин. Рискува да стане за резил стари години

2

The wizard

преди 10 години

До Р-А-З-П-О-Р-Е-Т-И-НАГлупак

1

Анонимен

преди 10 години

Великите актриси са имали две или три големи любови. Днешните витизчийзки чекнета има по двама-трима любовника на седмица.